Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installatie 2 fasen groep? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installatie 2 fasen groep. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installatie 2 fasen groep

Installatie 3 fasen stopcontact

Voor een keukenmachine moet een 220 Volt stopcontact worden vervangen door 400 Volt krachtstroom stopcontact (cee). Er zijn al twee krachtstroomgroepen aanwezig.

Groepenkast uitbreiden naar 2 fasen

Aanleggen 3 fasen aansluiting in meterkast. Er is ruimte om 3 fasen aan te leggen voor een installatie van 14.1 kW. Een aansluiting met een automatische zekering. Ik weet niet of de meter wel geschikt is maar dat vraag ik nog even bij de netbeheerder na. De leiding trekken doe ik zelf.

Groepenkast vervangen en inductiekookplaat aansluiten

Wij willen de gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat. Hiervoor moet een 3 fasen aansluiting komen. Daarvoor zal vrijwel zeker ook de groepenkast uitgebreid moeten worden. Ik zou graag een offerte willen voor die uitbreiding, voor het aanleggen van de aansluiting voor de kookplaat en voor de eventuele installatie van de kookplaat zelf en de oven (deze laatste wordt ook vervangen).

Extra groepen aansluiten voor de keuken

Ik wil 2 extra groepen laten aansluiten voor het elektra in mijn keuken. De leidingen liggen er al en lopen met trekdraad tot aan de meterkast. Nu heb ik 4 groepen en 2 aardlekschakelaars in de meterkast zitten. Het gaat om een ABB meterkast met 3 fasen. Wat gaat dit het aansluiten kosten van 2 groepen, bedrading en installatie volgens de huidige normen?

Tussenmeter voor stroom plaatsen

Ik wil graag een tussenmeter (kWh) laten plaatsen. 3 fasen 65A. Graag een totaal verbruik indicatie en een huidig verbruik indicatie. De tussenmeter is bedoeld voor een koelcel met eigen regelhuis (waarschijnlijk is de meter daar gewoon te plaatsen op de hoofdkabel). Graag concreet voorstel en alleen als installatie op korte termijn mogelijk is. In offerte als stelpost voor de zekerheid ook de optie voor een kast meenemen indien dat toch nodig blijkt te zijn (SE Kaedra of soortgelijk).

Groepenkast monteren

Graag ontvang ik van u de prijs voor: het vervangen van een bestaande groepenkast, 1 fase, voor een kast geschikt voor 1 en 3 fasen. Na installatie dienen er slechts 3 groepen aangesloten te worden op 1 fase. Graag de installatiekosten opgeven exclusief groepenkast en inclusief groepenkast.

Na het aanpassen van de electra in onze ...

Na het aanpassen van de electra in onze nieuwe woning moeten de volgende zaken nog worden uitgevoerd: - Er moet een aardpen geslagen worden. - Het zegel van de elektra kast is verbroken. Deze moet weer worden geplaatst. - De aansluitng is met 25A gezekerd, de meterkast met 40 A. Dit moet worden aangepast. We hebben een 3 fasen aansluiting, maar hiervan is 1 fase in gebruik. - Ook zou ik graag de installatie gekeurd hebben en hiervan een "Certificaat" of iets dergelijks krijgen.

Bestaande situatie: Groepenkast met ...

Bestaande situatie: Groepenkast met 5 maal 16A groepen, allemaal in gebruik. Vermoedelijk 1 fase systeem en geen hoofdschakelaar. Installatie uit 1975. Gewenste nieuwe situatie: Installatie van een hoofdschakelaar voorbereid op drie fasen. Vervangen van de groepenkast volgens de huidige normen. Vijf 16A-30mA aardlekautomaten dus iedere groep met een eigen aardlek. Mogelijkheid tot uitbreiding met een zesde aardlekautomaat. Gehele installatie dient voorbereid te zijn op drie fasen. Uitbreiding met een kookgroep moet in de toekomst eenvoudig mogelijk zijn in dezelfde kast. Alle materiaal van bekend merk zoals Holec of Hager en gespecificeerd in de offerte.