Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installatie van een deurbel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installatie van een deurbel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installatie van een deurbel

Installatie van een deurbel met camera

In ons appartement willen wij de deurbel/intercom laten vervangen door een met camera. De camera beneden bij de hoofdingang is aanwezig.

Intercom vervangen bij appartementen

4 appartementen op twee woonlagen hebben een intercom en deuropener. Deurbel en intercom op een centraal paneel buiten, graag gebruik van bestaande bekabeling en deuropener. Graag apart offreren voor eenzelfde installatie met videobeeld.

Installatie van een deurbel

Onze eenvoudige deurbel (via trafo in groepenkast) is ermee opgehouden. Ik zie niets bijzonders aan de knop, de groepenkast of de deurbel. Er komt geen spanning op de draden bij indrukken deurbel. Ik zou de bel graag laten repareren, we willen geen losse deurbel met batterijen.

Beltrafo laten vervangen

Installatie is tbv nieuwe RING Pro deurbel. Ik weet dat WiFi en opslaan HD beelden mijn pakkie aan is. Gaat alleen om de trafo in de meterkast vervangen, de rest kan ik zelf.

Deurbel met intercom installatie plaatsen

Installatie deurbel/intercom/electrische deuropener

Installatie van een deurbel

Hoe duur is het om een eenvoudige deurbel te installeren?

Deurbel- en deuropenerinstallatie bij appartementen

Graag willen wij de oude installatie laten vervangen door 6 beldrukkers t.b.v. de bediening van de deuropener geplaatst in de hal. Daarbij ook graag de installatie van 6 schellen in de hal van de woningen. Het oude systeem functioneert nog wel maar is inmiddels zo versleten dat het continu defecten vertoont. Ik zou graag een offerte ontvangen wat het kost om het volledige systeem te vervangen, welke ik dan mee kan nemen in de vergadering van de VVE. Het werk mag over 1 a 2 maanden uitgevoerd worden.

Deurbel met deuropener repareren

Onze deurbel met deuropener heeft problemen met de bel door vocht! De audio installatie en de deuropener werken waarschijnlijk nog wel, maar de bel zelf is voor drie etages niet meer te horen. We willen graag iemand langshebben die dit probleem ofwel kan verhelpen ofwel de benodigde onderdelen kan vervangen en zelfs indien nodig het hele paneel nieuw kan installeren. Bij droog weer doet de bel het wel.

Intercom vervangen

De deurbel en de intercom werkt niet meer. De installatie, audio, dient te worden vervangen. De vakman die de materialen mee te nemen en te installeren. Graag ontvang ik een schatting van de kosten vooraf.

Deurbel installeren voor meerdere verdiepingen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de deurbel installatie voor 3 verdiepingen. Er hoeft slechts een simpele deurbel, geen draadloze, te komen met audio, geen video. Ik ben het beste via email te bereiken.