Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inbouwspots vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inbouwspots vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inbouwspots vervangen

Elektra in woning compleet vervangen

Ik ga een verbouwing in en wil ook direct de gehele elektra laten vervangen in mijn woning inclusief een nieuwe meterkast met meer groepen dan ik nu heb. Ook wil ik overal aarding hebben (ik denk dat ik dat nu niet heb). Ik woon op 51 m2, met 2 slaapkamers, een woonkamer, badkamer, keuken en hal en wil in elke ruimte zwarte rechthoekige dubbele inbouwspots en ook meer stopcontacten in elke ruimte. Allemaal werkend op vierkante dimmers. Ook wil ik kijken of ik een videofoon kan laten installeren. Ik heb er een beperkt budget voor dus wellicht valt dat laatste af, want dat is een VVE kwestie. Doe jullie ook het plaatsen van een nes/of Toon of iets dergelijks, of is dat iets voor de loodgieter? Plattegrond van mijn woning zit in de bijlage.

Elektriciteit in de woning aanpassen

In maart krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. In deze woning willen we de stoppenkast vervangen, voeding voor rolluiken laten aanleggen, voeding en data bekabeling laten aanleggen voor beveiligingscamera's, inbouwspots laten aansluiten i.c.m. dimschakelaars, extra schakelaars en stopcontacten laten aanbrengen etc.

Inbouwspots vervangen

Ik zou graag inbouwspots willen vervangen, maar de gaten moeten vergroot worden en de spots moeten aangesloten worden op het lichtnet. Zitten nu aangesloten op een trafo maar die vervalt.

Spots vervangen

Onder de keukenkastjes zitten 3 (half)inbouw halogeen spotjes. Diepte opening in het spaanplaat-paneel 1,5 cm (waarin de electradraad zijdelings inkomt) en doorsnede (ongeveer) 6 cm. Onder/in de [plafondspaan/paneel zitten 5 halogeen inbouwspots (die qua lampje) moeilijk te verwisselen zijn (alles aangesloten op 2 trafo's in een bovenbkastje). Ik zou deze 5 spots graag vervangen door Led (aangenaam) spots ZONDER TRAFO. De werkplek is goed bereikbaar. Afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Trafo vervangen op verlaagd plafond

Vervangen trafo van de inbouwspots in de badkamer Een trafo van de inbouwspots voor 2 van de 7 lampen in de badkamer heeft het begeven. Ik heb geprobeerd om de trafo te lokaliseren, maar deze ligt ergens op het verlaagd plafond, aluminium klikplafond. Ik ben erg bang dat ik het plafond stuk maak. Dus vraag ik hierbij hulp voor deze klus.

Lichtsensor en LED-spots monteren

Bij onze achtergevel zijn drie inbouwspots in een overkapping gemonteerd. Ik wil die inbouwspots graag laten vervangen door 3 spots voor led-verlichting en daar bovendien een dag/nacht-sensor op laten aansluiten. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.

Winkel voorzien van LED-verlichting

Ik wil de oude verlichting in mijn winkel laten vervangen door energiezuinige LED-verlichting. Het gaat om 11 dubbele lichtbakken van 150 cm, met daarin dus 22 tl-lampen. Verder gaat het om 9 opbouwspots van elk 5 lampen, totaal 45 lampen. Als laatste heb ik 10 inbouwspots met 10 lampen. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte voor de levering van de lampen en de montage daarvan.

Inbouwspotje repareren of geheel vervangen

Ik heb in de badkamer een verlaagd plafond met 3 inbouwspots. Ik heb onlangs 1 spot vervangen, omdat die het niet deed, maar kennelijk krijgt die geen spanning. Ik laat hier graag naar kijken en de verlichting in orde maken.

Inbouwspots vervangen

Ik heb een reeks van 4 en een reeks van 3 inbouw hallogeenspots in de woonkamer (twee circuits). Regelmatig vallen de lampjes uit en dan weer aan. Graag willen we deze vervangen door LED inbouwspots.

Elektra werkzaamheden in een parterrewoning

Betreft een parterrewoning appartement op de begane grond. Bouwjaar van het appartement 1950 en 75 m2 oppervlakte. Wij zijn opzoek naar een elektricien die het volledige appartement kan voorzien van voldoende elektra. Hierbij het overzicht wat er allemaal aan elektra moet gebeuren: Groepenkast: Vervangen van de bestaande groepenkast voor een Hager 8 groepen verdeler. 1x dubbel WCD opbouw Woonkamer: 5x Inbouwspots. 3x Lichtaansluitpunt ten behoeve van hanglamp/ plafonnière. 1x schakelaar ten behoeve van spots. 1x schakelaar ten behoeve van een hanglamp. 1x schakelaar ten behoeve van een plafonnière. 1x WCD onder schakelaars. 5x dubbel WCD. 4x mantelbuis ten behoeve van een speaker. 1x kabelgoot inhakken ten behoeve van tv. 1x aansluitpunt ten behoeve van thermostaat. Slaapkamer voorzijde: 4x inbouwspots. 1x schakelaar ten behoeve van spots. 1x WCD onder schakelaar. 3x dubbel WCD. 1x UTP aansluiting. Keuken: 2x inbouwspot. 1x schakelaar ten behoeve van spots. 1x WCD ten behoeve van afzuigkap. 1x ten behoeve van vonkotsteking. 1x WCD ten behoeve van koelkast. 2x dubbel WCD ten behoeve van algemeen gebruik. 1x aparte groep ten behoeve van (combi) oven. 1x aparte groep ten behoeve van vaatwasser. 1x aparte groep ten behoeve van wasmachine. 1x aparte groep ten behoeve van een droger. 2x inbouwspots. 1x lichtaansluitpunt achter spiegel. 1x schakelaar ten behoeve van spots. 1x WCD nabij wastafel. 1x schakelaar nabij wastafel ten behoeve van spiegelverlichting. Gang: 1x schakelaar. 1x WCD onder schakelaar Toilet: 1x inbouwspot. 1x schakelaar Slaapkamer achterzijde: 1x schakelaar. 1x WCD onder schakelaar. 3x dubbel WCD. 1x UTP aansluiting Balkonkast: 1x dubbel WCD opbouw. Nadat deze klus geklaard is door de elektricien, zal er een vakman komen die het verlaagd plafond systeem gaat plaatsen en alle elektra kabels door de stucplaten zal trekken. Graag alleen totaalprijs!

Partners

Partners van Casius