Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

IKEA oven repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: iKEA oven repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: iKEA oven repareren

IKEA oven repareren

Wij hebben een Ikea oven, type Framtid OV9. Sinds kort knalt de aardlekschakelaar eruit, zodra je een van de ovenstanden aanzet. Het klokje en lampje werken wel. Kennelijk maakt oven ergens sluiting, maar wij kunnen niet ontdekken wel onderdeel dit dan is.

Extra kookgroep voor keuken

Ik wil graag een kosten opgave voor het aansluiten van een extra groep ten behoeve van een inductie kookplaat en het afsluiten van de oude gasleiding naar de keuken. De kook plaat word van de Ikea, men adviseert 2 x 16A of 1 32A. Verder zijn in de keuken aanwezig een Elektrische oven, Vaatwasser en Boiler.

Perilex aansluiting maken

Wegens verbouwing zijn we overgestapt van gas naar elektrische koken. We zijn opzoek naar iemand die voor ons een wandcontact doos van de oven om kan zetten naar een Perlix aansluiting. Het gaat om een ikea HÖGKLASSIG inductiekookplaat van 7400 W. Oven aansluiting beschikt over een eigen groep van 16A. Advies in handleiding van kookplaats vraagt om 2x 16A of 1x 32A.

Extra groep in meterkast aanleggen

Ikea oven geeft kortsluiting (de oven is nu stuk) doordat ook wasmachine en koelkast op dezelfde groep zitten. Dit geeft kortsluiting. Ik denk dat er een groep bij moet waar de oven op kan zodat er geen kortsluiting meer plaatsvindt. Ik heb er geen haast mee.

Aardlek oven repareren

Graag een expert die onze whirlpool ikea oven kan nakijken/repareren, hij geeft een aardlek.

Whirlpool oven van Ikea repareren

Onze NUTID OVN 600 S oven uit 2009 heeft, sinds we de laatste keer de pyrolyse deden, nu problemen met aardlek. Pyrolyse doet het nog wel, lamp ook, maar bij iedere andere functie schiet aardlekschakelaar om. We hebben de oven al uitgebouwd. Wie kan deze reparatie uitvoeren, bij voorkeur op een woensdagmiddag of zaterdag?

Uitbreiding groepen voor nieuwe keuken

In verband met een nieuwe keuken met veel apparatuur heb ik meer groepen nodig voor onder andere een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie. De keuken en de apparatuur schaf ik bij Ikea aan. Daarnaast nog alle overige bestaande huishoudelijke apparaten zoals droger, wasmachine et cetera. Er zijn nu zeven groepen in de kast. Graag uw advies over hoeveel extra groepen er nodig zijn.

Whirlpool combi-oven repareren

De starttoets van onze Ikea/Whirlpool WMN S werkt niet meer sinds gisteren. Graag snel repareren indien dit kan tegen prettige prijs.

Whirlpool oven van IKEA repareren

We hebben een inbouwoven van whirlpool Ikea die ongeveer 9 jaar oud is. De ronddraaiknop waarmee je de temperatuur van de oven in kan stellen is kapot. Hij kan alleen nog maar op 140-200-210 graden ingesteld worden.

IKEA combimagnetron repareren

De startknop van onze IKEA combimagnetron werkt niet meer. Het type is de NUTID MWC6. Als je het knopje indrukt start de magnetron/oven niet. Lijkt alsof hij lam is.