Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hulp met elektra in huis uit 1935? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hulp met elektra in huis uit 1935. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hulp met elektra in huis uit 1935

Elektra tuin herstellen/checken

Voor mijn nieuwe huis met tuin waar jaren geleden elektra is aangelegd, ik weet niet “hoe”. Recent nieuw buiten stopcontact laten plaatsen, door die persoon ander buiten stopcontact nu half bruikbaar, elektra in schuur niet meer werkzaam?! En twee uitstekende elektra draden waarvan nu niemand weet hoe en wat. Graag uw hulp bij herstel... Graag vervangen dubbel buiten stopcontact, herstel elektriciteit schuur, zo nodig vervangen kastje waar oorspronkelijk twee stroomdraden in staken, die nu uitsteken.

Hulp met elektra in huis uit 1935

We hebben aantal elektra problemen in ons huis. De opzet van de elektra bedradingen komen uit 1935. Kunnen jullie onderstaande problemen voor ons oplossen? -Lichtschakelaar werkt niet in badkamer. -Wandcontactdoos zit los van de tegel in de keuken -Combinatieschakelaar in de slaapkamer vervangen naar een lichtschakelaar En hoeveel mag dat gaan kosten?

Aanleg elektra onder de vloer

Ik wil graag hulp bij het aanleggen van elektra kabels onder de vloer en paar nieuwe stopcontacten plaatsen.

Elektra klussen in achtertuin en binnenshuis

Ik zoek een elektricien die een aantal klussen in mijn achtertuin kan uitvoeren. Het gaat om een kortsluiting die in de achtertuin geplaatst moet worden. Dan zou ik graag een buitenlamp met sensor laten repareren en ook een buiten stopcontact laten verplaatsen. Daarnaast zou ik graag hulp vragen bij het verwijderen van oude bekabeling. De tuin waar het werk plaats moet vinden is goed bereikbaar.

Hulp bij het aansluiten van elektra

A) De bij Praxis gekochte en vervolgens in plaats van een gewone wandschakelaar gemonteerde bewegingsmelder levert in uit-stand een knipperende lamp in lage intensiteit op. Verkeerd monteren kan niet, want het zijn slechts twee draden. Dus óf de bewegingsschakelaar is defect óf er is iets met de bedrading niet in orde. Zodat een elektricien ongetwijfeld kan meten wat er aan de hand is en dat vervolgens kan oplossen. B) En als die elektricien er dan tóch is, in de gang de twee op een hotelschakeling aangesloten lampen ontkoppelen, zodat de ene schakelaar de ene lamp, en de andere schakelaar de andere lamp bedient.

Elektra repareren in de badkamer

Wij hebben hulp van een vakman nodig om de lampen in onze badkamer te installeren. Waarschijnlijk is dat geen groot probleem voor u maar wel voor ons. Wij denken dat onze tegenwoordige zekeringen niet geschikt zijn. Deze gaan iedere keer meteen kapot als wij nieuwe lampen installeren. Of wij kopen de verkeerde lampen. Zult u komende week misschien tijd hebben? We krijgen graag advies en een prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Advies en hulp bij elektrische inrichting camper

Ik ben een startende ondernemer die VW T5 busjes gaat ombouwen tot buscampers. Voor de aanleg van elektra wil ik graag advies en hulp. Het gaat dan om een combinatie van 12V en 230V aansluitingen in combinatie met accu's, transformatoren e.d. Ik koop zelf de benodigde materialen bij www. Reimo. Com dus het gaat alleen om advies voor de aanschaf van het juiste materiaal en hulp bij inbouw van de campers. Ik schat in dat ik in eerste instantie voor 8 uur hulp nodig heb, maar ik wil ook graag gaan voor een langere duurzame relatie.

Elektra in de woonkamer nakijken

Ik heb een storing in de elektriciteit in de huiskamer. De lampen knipperen en het kastje van de tv is helemaal uit. Enexis is erbij geweest en deze heeft de meterkast doorgemeten en daar zijn geen problemen. De stroom komt goed het huis in maar bij meting in stopcontact in de huiskamer ziet hij een sterk verminderde stroom. Graag uw hulp hierbij!

Probleem met elektra in de badkamer

Sinds korte tijd krijg je tijdens het douchen 'lichte schokken' bij het aanraken van de douchekraan. (dit voelt alsof je met natte vingers een batterij vast houdt). Overige kranen in de badkamer (wastafelkranen/badkraan) of andere kranen in huis geven dit probleem niet. Wellicht heeft dit te maken met een 'aarde' probleem. Vanwege mogelijk groter gevaar kunnen we nu niet meer douchen. Graag hulp bij opsporen oorzaak en het verhelpen van het probleem.

Hulp elektra in hondentrimsalon

Aanbrengen van water naar blokhut, aansluiten elektrische boiler van minimaal 15 liter, graag advies over waar de afvoer naartoe moet. Misschien naar de afvoer van regenwater van dak woonhuis. Ben bezig met een winkel of bedrijfspand en dan gaat blokhut niet door maar klus wordt dan aan het pand. Aansluiten hondenbad, leiding(en) en afvoer en eventuele andere zaken.