Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen

Groepenkast vervangen en extra kookgroep aanleggen

We willen de groepenkast vervangen wegens veroudering, 9 groepen met 2 aardlekschakelaars inclusief een kookgroep aanleggen voor het koken op inductie. Perilex stopcontact moet aangelegd worden. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 4-5 meter. Kruipruimte is aanwezig. Dan ook een hoofdschakelaar plaatsen, er zit nu geen hoofdschakelaar op.

Hoofdschakelaar plaatsen

De installateur van zonnepanelen heeft aangegeven dat er een hoofdschakelaar gemonteerd moet worden, zodat zij de installatie stroomloos kunnen aansluiten. Graag offerte voor het leveren en installeren van een hoofdschakelaar.

Hoofdschakelaar plaatsen

De installateur van zonnepanelen heeft aangegeven dat er een hoofdschakelaar gemonteerd moet worden, zodat zij de installatie stroomloos kunnen aansluiten. Graag offerte voor het leveren en installeren van een hoofdschakelaar.

Hoofdschakelaar elektra plaatsen

De installateur van zonnepanelen heeft aangegeven dat er een hoofdschakelaar gemonteerd moet worden, zodat zij de installatie stroomloos kunnen aansluiten. Graag offerte voor het leveren en installeren van een hoofdschakelaar.

Electriciteitsinstallatie aanpassen in meterkast

Installatie in meterkast voldoet niet aan de veiligheidsnormen. (1 aardlekschakelaar en hoofdschakelaar ontbreken) Aardlekschakelaar aanwezig voor 3 groepen sinds 1990, getest dmv testknopje en werkt. Extra geplaatste groepen door vorige eigenaar (oven en vaatwasser) zitten niet achter aparte aardlekschakelaar. Werkzaamheden: plaatsen hoofdschakelaar en aardlekschakelaar indien mogelijk in huidige kast, professioneel testen van de bestaande aardlekschakelaar.

Vervangen groepenkast

De huidige meterkast word gedemonteerd en afgevoerd. Een nieuwe meterkast plaatsen zoals hieronder vermeld (zie bijlage foto): • 1x hoofdschakelaar • 5x eindgroepen • 2x aardlekschakelaars 30 mA • 3 fase kookgroep • Bel trafo t.b.v. de deurbel

Hoofdschakelaar plaatsen in bestaande meterkast

In verband met het plaatsen van zonnepanelen is een upgrade van de meterkast nodig om aan de nieuwste NEN1010 te voldoen, er moet een hoofdschakelaar geplaatst worden.

Aanvraag installatie en vervangen groepenkast en perilex stopcontact aansluiten

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en willen hiervoor de elektrische installatie laten doen. Graag zou ik van u willen weten of u dit kunt uitvoeren en wat de prijs is. Wat wij nodig hebben is installatie en vervangen van de groepenkast: keuken 4 dubbele wandcontactdoos boven het keukenblad 1 wandcontactdoos ten behoeve van verlichting onder koof 1 wandcontactdoos ten behoeve van wasemkap 1 perilex wandcontactdoos ten behoeve van kookplaat 7,4 Kw (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van quooker (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van koelkast/vriezer 2 wandcontactdoos ten behoeve van oven/combi stoomoven (aparte groep) Meterkast: 1 groepenkast 1 fase 8 groepen 230V, 1 kookgroep 7,4 Kw, 3 stuks aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar, heb ik nodig. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 4-6 meter. we hebben geen kruipruimte, wel een ruimte onder het huis, maar je kan er niet komen. We hebben een betonnen vloer. We hebben nu een oude stoppenkast met 4 groepen en een oude door brand stop. We hebben geen aardlekschakelaar, geen idee of ik aardpen heb. Eind januari wordt de keuken geplaatst. Dan zou met de leverancier van de keuken die de keuken komt plaatsen even overlegd moeten worden wanneer de meterkast vervangen moet worden.

Hoofdschakelaar plaatsen

We willen zonnepanelen laten plaatsen, maar de leverancier stelt als eis dat er een hoofdschakelaar aanwezig dient te zijn. Die hebben we niet. Ik heb er geen verstand en wil graag advies.

vernieuwen meterkast

Demonteren oude meterkast, leveren en plaatsen van 10 automaten 1P+N B16 ampere, 1 aardlekautomaat 1P+N B16 voor zonnepanelen, 1 hoofdschakelaar 4P 40 ampere, 3 aardlekschakelaars 2-Polig 40/0.03 ampere, omkasting. Aansluiting bestaande groepen. Aansluiting zonnepaneel op aarlek. Plaatsen new motion module. Afzegelen.

Partners

Partners van Casius