Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoofdschakelaar en meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hoofdschakelaar en meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hoofdschakelaar en meterkast

Hoofdschakelaar NEN1010 realiseren in meterkast

Ik zoek een elektricien die in mijn meterkast een hoofdschakelaar kan realiseren. Dit moet in verband met zonnepanelen. Het zou een NEN1010 moeten worden.

Electriciteitsinstallatie aanpassen in meterkast

Installatie in meterkast voldoet niet aan de veiligheidsnormen. (1 aardlekschakelaar en hoofdschakelaar ontbreken) Aardlekschakelaar aanwezig voor 3 groepen sinds 1990, getest dmv testknopje en werkt. Extra geplaatste groepen door vorige eigenaar (oven en vaatwasser) zitten niet achter aparte aardlekschakelaar. Werkzaamheden: plaatsen hoofdschakelaar en aardlekschakelaar indien mogelijk in huidige kast, professioneel testen van de bestaande aardlekschakelaar.

Vervangen groepenkast

De huidige meterkast word gedemonteerd en afgevoerd. Een nieuwe meterkast plaatsen zoals hieronder vermeld (zie bijlage foto): • 1x hoofdschakelaar • 5x eindgroepen • 2x aardlekschakelaars 30 mA • 3 fase kookgroep • Bel trafo t.b.v. de deurbel

Hoofdschakelaar plaatsen in bestaande meterkast

In verband met het plaatsen van zonnepanelen is een upgrade van de meterkast nodig om aan de nieuwste NEN1010 te voldoen, er moet een hoofdschakelaar geplaatst worden.

Aanvraag installatie en vervangen groepenkast en perilex stopcontact aansluiten

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en willen hiervoor de elektrische installatie laten doen. Graag zou ik van u willen weten of u dit kunt uitvoeren en wat de prijs is. Wat wij nodig hebben is installatie en vervangen van de groepenkast: keuken 4 dubbele wandcontactdoos boven het keukenblad 1 wandcontactdoos ten behoeve van verlichting onder koof 1 wandcontactdoos ten behoeve van wasemkap 1 perilex wandcontactdoos ten behoeve van kookplaat 7,4 Kw (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van quooker (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van koelkast/vriezer 2 wandcontactdoos ten behoeve van oven/combi stoomoven (aparte groep) Meterkast: 1 groepenkast 1 fase 8 groepen 230V, 1 kookgroep 7,4 Kw, 3 stuks aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar, heb ik nodig. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 4-6 meter. we hebben geen kruipruimte, wel een ruimte onder het huis, maar je kan er niet komen. We hebben een betonnen vloer. We hebben nu een oude stoppenkast met 4 groepen en een oude door brand stop. We hebben geen aardlekschakelaar, geen idee of ik aardpen heb. Eind januari wordt de keuken geplaatst. Dan zou met de leverancier van de keuken die de keuken komt plaatsen even overlegd moeten worden wanneer de meterkast vervangen moet worden.

vernieuwen meterkast

Demonteren oude meterkast, leveren en plaatsen van 10 automaten 1P+N B16 ampere, 1 aardlekautomaat 1P+N B16 voor zonnepanelen, 1 hoofdschakelaar 4P 40 ampere, 3 aardlekschakelaars 2-Polig 40/0.03 ampere, omkasting. Aansluiting bestaande groepen. Aansluiting zonnepaneel op aarlek. Plaatsen new motion module. Afzegelen.

Meterkast controleren en mogelijk vervangen

Een fimra heeft bij mij wat in de meterkast gerepareerd en die adviseerde mij om de gehele meterkast te vervangen, maar ik weet niet of dit echt nodig is. Graag laat ik er iemand naar kijken. Ik de meterkast zit: 1 maal hoofdschakelaar, 40 A. 2x aardlekschakelaar, 40 A ,30 mA. 6xl automaat, 16 A. 1x kookgroep en 2x 16 A. Tweede week van januari graag beginnen als dat mogelijk is.

Meterkast uitbreiden en hoofdschakelaar en aardlekschakelaar plaatsen

Ik wil een hoofdschakelaar inclusief aardlekschakelaar laten monteren en daarbij de meterkast uitbreiden.

Keuken en meterkast gereed maken voor inductie koken

Ik ga binnenkort inductie koken. Hiervoor moet een hoofdschakelaar worden aangebracht, groepen in meterkast worden uitgebreid en een perilex aansluiting gerealiseerd worden. Ik beschik niet over een kruipruimte. Op dit moment weet ik helaas niet de juiste afmeting tussen de kookplaat en de meterkast.

Storing meterkast. Alle Electra uit

Mijn hoofdschakelaar is uitgevallen en ik zit al 24 uur in de kou. Alle elektra is uitgevallen. Kunt u dit zsm voor mij repareren? Ik hoor het graag. SPOEDKLUS

Partners

Partners van Casius