Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoofdschakelaar en meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hoofdschakelaar en meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hoofdschakelaar en meterkast

Hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen

Het laten plaatsen van een hoofdschakelaar in mijn meterkast (aansluiten volgens Liander 3x25A, zie foto meterkast in bijgeleverd document). Hoofdschakelaar laten leveren door elektricien.

Vervangen van meterkast

Nieuwe meterkast met montage daarnaast dienen er extra groepen tbv keukenboiler 9 automaten 1P+N 16 amp 1 hoofdschakelaar 4P 40 amp 3 aardlekschakelaars

Meterkast uitbreiden en hoofdschakelaar inclusief aardlekschakelaar plaatsen

In verband met aanschaf van een vaatwasser moet er een extra groep in de meterkast bijkomen. Omdat deze uit 1991 stamt moeten er ook een hoofdschakelaar en een extra aardlekschakelaar geplaatst worden.

Hoofdschakelaar en meterkast

Ik heb een kluswoning gekocht. Daar moet een hoofdschakelaar en aarding worden aangebracht. Ook een nieuwe meterkast. Ik weet niet wat de grondsoort is en waar de inductiekookplaat moet gaan komen. Aardlekschakelaar is niet aanwezig, perilex aansluiting ook niet.

Uitbreiding meterkast en correctie in groepenaansluitingen

Momenteel hebben wij vijf groepen in de meterkast, vier zitten achter een aardlekschakelaar, de vijfde is apart. We hebben geen hoofdschakelaar. Op de vijfde groep zit meerdere keukenapparatuur aangesloten: vaatwasser, close in boiler, oven en een stopcontact. Dit is volgens ons niet volgens voorschrift, dit zouden wij graag laten corrigeren. Daarbij is het onduidelijk of er een perilex aansluiting aanwezig is. De afstand tussen de meterkast en kookplat bedraagt maximaal 6 meter.

Vervangen van oude meterkast en verplaatsen

Wij hebben een oude meterkast en willen die graag vernieuwen naar de nieuwe norm. Nu vragen we ons af wat dit ongeveer gaat kosten? Dus een nieuwe meterkast met min 8 groepen. Aardlek schakelaar en hoofdschakelaar. Ook zouden wij willen weten wat het ongeveer kost als we deze willen verplaatsen naar een andere plek? Laat het ons weten we zijn erg benieuwd.

Hoofdschakelaar plaatsen

Mijn nieuwe woning met een meterkast van 10 groepen heeft geen hoofdschakelaar. Deze wil ik laten installeren.

Aanpassen meterkast en inbouwen schakelaars

Onze meterkast moet aangepast worden: - het bijplaatsen van een aparte groep voor de inductie kookplaat en deze groep ook aansluiten (inductie kookplaat zelf wordt pas volgend jaar aangelegd) - het aanpassen van de groepenkast door het bijplaatsen van een hoofdschakelaar, aardlekschakelaar, kookautomaat en aardlekautomaat voor een zonnepaneel - het inbouw maken van 5 schakelaars Graag de kosten voor de meterkast apart benoemen van de kosten van het inbouwen van de 5 schakelaars. Ik kan me voorstellen dat een goede offerte pas gemaakt kan worden na bezoek aan huis. Op dit moment hebben we een 1x35A aansluiting. Na aanpassing van de meterkast gaan we bij Liander een zwaardere 3x25A aansluiting aanvragen.

Hoofdschakelaar plaatsen + aarding

Ik wil graag een hoofdschakelaar plaatsen en zegelen in de meterkast. Er zal ook een aarding moeten worden geslagen, er is een aardlekschakelaar en een kruipruimte aanwezig.

Hoofdschakelaar plaats

Voor het plaatsten van zonnepanelen is er eerst een hoofdschakelaar nodig in de meterkast. Er dient enkel een hoofdschakelaar geplaatst te worden

Partners

Partners van Casius