Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herindeling groepenkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herindeling groepenkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herindeling groepenkast

Vervanging stoppenkast naar moderene 9 groepenkast en perilex aansluiten

Meterkast dient gemoderniseerd te worden met een 9 groepenkast. Indien mogelijk herindeling van de groepen. Meer groepen zijn nodig door nieuwe keuken met grote inductiekookplaat. Hiervoor is ook een perilex aansluiting nodig.

Herindeling groepenkast en inductie gereed maken

Ik zoek een vakman die de groepenkast kan herindelen. Ik heb voor de zonnepanelen en de wasmachine een aparte groep nodig. Hier zijn nu lampen en stopcontacten op aangesloten. Dit moet dus gehergroepeerd worden. Liefst op zo'n kort mogelijk tijds bestek. daarbij ga ik ook inductie koken. Hiervoor is er een perilex aansluiting nodig. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt 5 a 6 meter.

Herindeling groepenkast

De groep links op de foto valt bijna iedere dag uit, ook als niet alle apparaten aanstaan. Er zit bijna alles op aangesloten: cv ketel, magnetron, koelkast, droger, stopcontacten van keuken, hal en drie slaapkamers, badkamerverlichting en de buitenverlichting. Wij denken dat deze groep te zwaar is belast. De wasmachine zit wel op een aparte groep. Ook is er een extra groep voor een eventuele vaatwasser (die wij nog niet hebben). Daarnaast willen wij een offerte voor het aansluiten voor een nieuwe groep wat betreft overschakelen van gas naar inductie koken. Wij weten namelijk niet of dat ook kan op de kast van de vaatwasser.

Groepenkast fatsoeneren

1. Ondermodule 22 x 11 cm met hoofdschakelaar verwijderen en bovenmodule 33 x 11 laten zakken (die zit nu lastig hoog); 2. Herindeling van componenten; Onderrail = hoofdschak + aardlekschak + 230 Volt contactdoos voor modem Bovenrail = alle veiligheidsschakelaars en beltrafo 3. Vervangen van smeltveiligheden door (smalle) schakelaars; 4. Toevoegen: 2 groepen en een 230 Volt contactdoos; NB. Verlenging van bovenuitvoer 11 cm: Verwerken in lege 11 cm module?

Elektrische installatie vernieuwen en uitbreiden

Voor een nieuwe keuken: verplaatsen van bestaande wcd' s, uitbreiden van aantal wcd' s, uitbreiding van aantal groepen (vervangen groepenkast -1 fase)en herindeling van een tweetal groepen. Totaalprijs voor levering materialen en arbeid (inclusief frezen van sleuven en afwerking van de sleuven). Gedetailleerd bestek in bijlage. Materialen groepenkast en automaten: ABB. Uitvoering door erkende installateur. Zie bijlage meer specifieke omschrijving. Keuken komt in week 10. Wzh dus uitvoering in week 8/9, de tweede helft februari.