Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hanglampen ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hanglampen ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hanglampen ophangen

Hanglampen ophangen

Ik wil 2 hanglampen van het model Hektar van IKEA laten monteren aan mijn plafond. Ze zijn daar opgehangen maar hangen niet recht, niet op gelijke hoogte en te dicht bij de muur. Ook de aansluiting aan het plafond is niet goed, deze sluit niet mooi aan. Ik wil ze nu netjes door een vakman laten monteren en afwerken. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Hanglampen ophangen

Ik wil 2 hanglampen boven de eetkamertafel laten monteren en een dimmer installeren

Verlichting ophangen en dimmer installeren

2 hanglampen boven een eettafel en dimmer installeren.

Ophangen van industriële hanglampen

Onze zoon gaat wonen in een studentenwoning, in een kantoorpand dat is verbouwd. Er zijn daar vrij hoge plafonds. Ik heb 3 industriële hanglampen voor hem gekocht en wil die daar laten ophangen. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

2 hanglampen en 1 plafondlamp ophangen

Boven mijn eethoek wil ik een nieuwe hanglamp laten ophangen en de lamp die er nu hangt moet eraf. Verder laat ik graag een plafondlamp die er nu hangt vervangen door een nieuwe plafondlamp in de keuken. In mijn slaapkamer wil ik tenslotte een hanglamp vervangen door een andere. Dit alles in een betonnen plafond. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

Lampen in horecagelegenheid ophangen

Betreft een zakelijk installatie. (Horeca) Ik wil graag 15 a 18 hanglampen laten installeren. Verdeeld over 3 dimmers. (ook nog te installeren) Met gebruik van plakgoten aan het plafond. Geen bestaande lichtpunten in het plafond aanwezig. Wel in de muren. (liever geen goten aan de muur) Verscheidene hoogtes en tussenpozen.

Lampen hoog ophangen

Twee hanglampen ophangen, op 5 meter hoogte.

Lichtpunten maken en lampen ophangen

Ik wil graag 2 hanglampen laten monteren, er zit een stroompunt in ons plafond gemaakt van gipsplaten echter zit die niet helemaal goed en er moet nog een 2 punt bijgemaakt worden, er zit tussen de gipsplaat en vloerbalken ruimte om de bedrading weg te werken, tevens moet het bestaande stroompunt een paar cm opschuiven en moet tevens dicht gesticht worden of een andere strakke oplossing. We hebben een huis van 1880 met een verlaagd plafond.

Hanglampen laten ophangen

Ik wil twee hanglampen laten monteren. De twee hanglampen moeten aan elkaar gekoppeld worden en op 1 elektra aansluiting worden aangesloten.

Meerdere hanglampen vanuit 1 lichtpunt ophangen

In ons nieuwe huis hebben wij boven de eethoek een hoog schuinlopend plafond. De maximale hoogte is 6 meter. Wij willen hanglampen met verschillende kleuren snoer boven de eettafel laten hangen, maar kunnen dit niet zelf door de plafondhoogte. Wij bestellen de lampen en snoeren zelf, het gaat om de lampen Muuto E27 van Flinders. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.