Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Halogeen spots vervangen door Led spots? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: halogeen spots vervangen door Led spots. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: halogeen spots vervangen door Led spots

Halogeen spots vervangen door Led spots

Wij willen drie halogeen inbouwspots in de badkamer laten vervangen door led spots. De spotjes zitten momenteel aan een transformator. Ik denk dat het plafond rond de 2.30 m hoog is. De oude spotjes hoeven niet afgevoerd te worden.

18 Halogeen inbouw-spotjes vervangen door LED inbouw-spotjes

Ik wil graag alle halogeen inbouw-spots in mijn woning vervangen door led inbouw-spots. Het gaat om 7 inbouw-spotjes in plafond van badkamer, inclusief de trafo en dimmer. 4 inbouw-spotjes in plafond van de keuken, inclusief de trafo en dimmer. 5 + 2 (7) inbouw-spotjes in de keukenkastjes, inclusief 2x de trafo.

Halogeen spots vervangen in spanplafond en internetkabel leggen

We hebben een spanplafond in de huiskamer. In het plafond zitten halogeenspots met trafo en deze willen we vervangen met spots met G10 fitting. Daarnaast willen we een internetkabel leggen van de stoppenkast naar de TV.

Lamp ophangen en dimmer vervangen

Deze 2 dingen zullen niet veel voorstellen en de vakman is waarschijnlijk binnen 1-2 uur klaar maar ik brand me er zelf liever niet de vingers aan: - ophangen lamp van Ikea op zolder. Standaard lamp Ikea op standaard lampwand doos, ik zie ff niet hoe dit zou moeten passen. - vervangen halogeen dimmer huiskamer inclusief levering nieuwe dimmer (plafond met 6 halogeen spots). De dimmer is stuk, dat wil zeggen pas na enkele uren springt ie flikkerend aan, en dat is niet handig.

Keukenspots vervangen

Ik heb nu al 3 ronde halogeen spots (= 1 set) onder mijn keukenkastjes hangen. Deze moeten door een vergelijkbare set (tegenwoordig is alles LED) worden vervangen. De gaten voor de ronde lampen zitten dus al in mijn kast. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Spots vervangen

Onder de keukenkastjes zitten 3 (half)inbouw halogeen spotjes. Diepte opening in het spaanplaat-paneel 1,5 cm (waarin de electradraad zijdelings inkomt) en doorsnede (ongeveer) 6 cm. Onder/in de [plafondspaan/paneel zitten 5 halogeen inbouwspots (die qua lampje) moeilijk te verwisselen zijn (alles aangesloten op 2 trafo's in een bovenbkastje). Ik zou deze 5 spots graag vervangen door Led (aangenaam) spots ZONDER TRAFO. De werkplek is goed bereikbaar. Afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Trimless inbouwspots in een plafond plaatsen

Graag wil ik vragen wat de kosten zullen zijn voor het inbouwen van trimless inbouwspots (halogeen) in onze woonkamer. Het zal gaan om zowel het eetgedeelte als het woongedeelte en de gang. De oppervlakte is rond de 60 m². Wij hebben een betonnen plafond. Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de startbouw in december gepland staat. Ik wil geen verlaagd plafond. Wel zal de gehele kamer (inclusief plafond) gestuct worden. Ingeschat zal het om rond de 10 tot 12 spotjes gaan op en 3 verschillende schakelaars (dimmers). Er zit vloerverwarming op de eerste verdieping. Hoe diep gaan de spots het plafonds in? De woning zal over 12 maanden opgeleverd worden.

Keukenverlichting repareren of vervangen

Ik wil mijn huidige keukenverlichting vervangen/vernieuwen door installatie van makkelijk te bedienen en makkelijk te vervangen lampen/spots of iets dergelijks. Er zitten nu halogeen lampen die helemaal bovenin zitten. Je komt er bijna niet bij. Het betreft een hoekkeuken. Boven het fornuis en boven het aanrecht zitten nu lampen, totaal 6.

Vervanging halogeen spots

Ik wil graag 28 dimbare halogeen inbouw spots dienen te worden vervangen door dimbare LED lampen in woonkamer en vide. De lampen zitten allemaal vast aan een trafo, hier zitten dimmers bij. In de vide zitten de lampen redelijk hoog, hier is een ladder voor nodig. Ik wil graag warm witte lampjes (1700 graad Kelvin).

Contactdoos repareren en halogeenspots vervangen

1) Het stopcontact achter de inbouwoven en inbouwkoelkast maakt steeds kortsluiting waardoor de stop springt. 2) Het vervangen van 3 sets halogeen plafondspots door led-spots.