Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkasten aan laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkasten aan laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkasten aan laten leggen

Uitbreiden van de groepenkast

Ik wil graag twee groepenkasten aan laten leggen, 2 kabels trekken, onder de vloer voor boiler en inductiefornuis en 2 stopcontacten extra in de keuken aanbrengen.

Groepenkasten aan laten leggen

As my house has old electric group system, I would like to have a new electric system. I would like to know the costs/estimation is for this.

Groepenkast vervangen en 3 fase stroom installeren

Op het moment heb ik een 1 x 25 A aansluiting. Deze wil ik laten vervangen door 3 x 25 A. Hierover ben ik op het moment met Liander in contact, want die moet dat verzorgen. Als dit klaar is, moet mijn oude groepenkast met smeltzekeringen vervangen worden. Tevens wil ik dan een nieuwe verbinding laten leggen naar de keuken om zo mijn gasstel te vervangen door een inductiekookplaat en eventueel mijn boiler te vervangen met een doorstroomverwarmer. In de centrale hal zit op mijn etage een aantal groepenkasten voor 4 appartementen. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Aanpassen van de elektrische installatie

Aanpassen van twee groepenkasten, het plaatsen van 10 WCD's met het leggen van de daarbij behorende kabels. Een en ander is beschreven in het bijgevoegde document.

Nieuwe IP65 groepenkasten monteren

Ik heb 3 nieuwe IP65 (Hager of ander A merk) waterdichte groepenkasten nodig; inhoud per kast; 1 hoofdschakelaar, 2 aardlekschakelaars en 8 groepen. Binnen heb ik een 40 Ampere? Groepenkast met 16 Amp groepen; buiten wil ik 3 x 10 Ampere groepenkasten plaatsen in mijn beide vijverhuizen en in een schuur. Deze ruimtes zijn overdekt en grotendeels afgesloten. Voor dit project heb ik 2 nieuw aan te leggen (buiten)groepen nodig, uiteraard vanaf de meterkast binnen en dan door de huismuur meteen naar buiten de groepen langs de buitenmuren trekken. Nieuwe groep 1: deze groepenkast is voor schuur 2 en deze zal direct verbonden worden met de groepenkast in het 1e vijverhuis. Dat betekent dat deze schuur en het vijverhuis samen hierdoor 1 nieuwe groep delen, op deze kasten komen alleen wat water en- luchtpompen en nog ongeveer max. 300 watt aan verlichting e.d. op. Nieuwe groep 2:In het 2e vijverhuis komt dan een groepenkast met een volledig zelfstandige groep vanuit de woning. Hier komt ongeveer max Watt aan apparatuur op (uiteraard niet continue) Verder zal er binnen in de woning naar verwachting 2 maal een Hager automaat B20 ampère voor de nieuwe groepenaansluitingen moeten komen. Ik heb volgende vragen: 1. Wat kosten de IP65 groepenkasten (compleet incl wartels etc.)? 2. Wat kost de installatie, denk hierbij aan 1 – 2 dagen werk? 3. Wat kost het extra materiaal, kabels, buizen e.d. 4. Wat kosten 2 maal een Hager automaat B20 ampère? 5. In bijgevoegde excel sheet staat een schema van wat er precies op welke plek gebeuren moet, is deze helder? Tekening en diverse foto’s in excel formaat beschikbaar. Gaarne spoedig bericht.

Elektra aanleggen bij een camping

Voor een nieuw aan te leggen camping met 130 plaatsen en 18 chalets willen wij graag een offerte ontvangen voor de aanleg van 69 stroompaaltjes met 2 stekkeraansluitingen per paal. Ook moeten de chalets aangesloten worden op het stroomnetwerk. De nieuw aan te leggen camping bevind zich op het eiland Texel en is goed bereikbaar. Wij wensen een volledige offerte voor elektra en groepenkasten te ontvangen zodat wij weten wat de bovenstaande wensen gaan kosten.