Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast vervangen verlichting woonkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast vervangen verlichting woonkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast vervangen verlichting woonkamer

Vervangen meterkast

De huidige groepenkast kunt u zien op bijgaande foto. Zeer binnenkort moet er: 1. Een laadpaal voor een Tesla Model 3 2. Zonnepanelen worden aangesloten. Voor zover we ervaring hebben met het doorslaan van stoppen, zitten er te veel apparaten (wasmachine en droger en wellicht ook nog andere lichtpunten of apparaten op dezelfde groep. Misschien is een herverdeling van de aansluitpunten op de verschillende groepen nodig. Kan dat gelijk worden meegenomen? Als dat niet zonder meerprijs kan, ontvang ik daarvoor graag een optionele prijs. Graag wil ik het verbruik met een draadloze verbinding kunnen monitoren. Is dat als optie mogelijk (svp optionele prijs opgeven)?

Groepenkast vervangen en bedrading

Ik wil van 2 naar 3/4 groepen + nieuwe bedrading. Het is voor een appartement aan de begane grond van 55 m2. Graag een offerte.

Vervangen elektra

Ik zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden -Aardpen slaan -Nieuwe groepenkast (11 groepen) aanschaffen en plaatsen -Perilex naar keuken voor inductiekoken -Elektradraden benedenverdieping doormeten/vervangen/omlabelen -nieuwe draad naar centrale punten slaapkamers (cerntraaldoos 3x) nieuwe draad naar centraal punt zolder. Vanaf de centrale punten in de slaapkamers maak ik zelf de rest van de elektrapunten / schakelpunten. Badkamer elektra is reeds gedaan. Aardlekschakelaar is niet aanwezig, kruipruimte wel. Afstand meterkast naar kookplaat is 3,5 meter

Vervangen groepenkast

Ik ben op zoek naar iemand die mijn groepenkast kan vervangen. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een offerte.

Groepenkast aanpassen voor inductie en aardpen slaan

Wil mijn gaskookplaat vervangen voor inductiekookplaat. Mijn aansluiting is eenmaal 35 A. en moet worden 3 X 25 A. Hier voor moet mijn groepenkast aangepast gaan worden. Een perilex aansluiting is al aangelegd, maar dit is niet voldoende, omdat mijn inductieplaat (aansluitwaarde 11.1 kw) te zwaar is. Tevens moet er nog een aardpen in de grond geslagen worden, omdat mijn randaarde nog op de waterleiding is aangesloten. Graag een offerte.

Groepenkast vervangen + aansluiten

We willen onze oude groepenkast vervangen en zorgen voor voldoende groepen in de keuken en rondom het huis. Kruipruimte aanwezig. Afstand van meterkast naar de kookplaat nog niet bekend.

Compleet vernieuwen elektra

Wij zijn bezig met de verbouwing van onze woning op de Weesperzijde in Amsterdam. Het gaat om een woning uit 1880 van 160 vierkante meter. (Begane grond en eerste verdieping). Hiervoor willen wij alle bedrading in onze woning laten vervangen door moderne bedrading en we willen dan ook meteen bedrading aanleggen die geschikt is voor Domotica. Het gaat om 6 kamers plus een badkamer en keuken. Dit bestaat uit voorzetwanden, vloeren, deels in plafond, deels gefreesd Verder willen een nieuwe groepenkast en hebben wij het vermoeden dat er mogelijk nog geen een aardpen is aangezien de elektra zeer lang niet onderhouden is. Heeft u zo genoeg informatie om een offerte kunnen sturen en een indicatie van het termijn waarop u beschikbaar zou zijn voor deze klus?

Vervangen groepenkast

I.v.m. omschakeling naar inductiekoken overwegen wij de groepenkast te vervangen. Huidige groepenkast heeft 6 groepen en er zit een nieuwe aardlekschakelaar in. Graag ook de aansluiting van een perilex meenemen, afstand is ongeveer 5 meter dat via de kruipruimte kan worden getrokken.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Groepenkast vervangen, elektriciteit aanleggen voor elektrisch koken en een voorziening maken voor elektrisch laadpunt auto.

Vervangen van de groepenkast\stoppenkast

Wegens ouderdom het vervangen van de meterkast, groepenkast, stoppen kast. Zit geen aardlek op daarom vervangen naar wel aardlek.

Partners

Partners van Casius