Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast vervangen uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast vervangen uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast vervangen uitbreiden

Groepenkast vervangen

Groepenkast moet bestaan uit minimaal 5 groepen met minimaal 2 aardlekschakelaars, per aardlekschakelaar mogen er maximaal 4 groepen worden aangesloten.

Vervangen elektrische installatie

Goedendag we hebben een nieuwe woning gekocht van 150m2 over 3 verdiepingen verdeeld in Den Haag de woning is van voor 1900. Er moet een nieuwe installatie geïnstalleerd worden. Nu veel opbouw maar ook gedeeltelijk inbouw. Welzijn zelf handig genoeg om de leidingen aan te leggen. Domotica is een wens maar dan niet KNX maar ook geen klik aan klik uit. Er moet dus een technische installatie tekening gemaakt en een nieuwe groepenkast en deze moet aangesloten worden.

Vervangen groepenkast

Begin oktober krijgen wij de sleutel van de aangekochte woning. We willen de stoppenkast/ groepenkast laten vervangen voor een nieuw model. Dit model moet kunnen ondersteunen: - Woonkamer, balkon, 3 slaapkamers - Keuken regulieren apparaten (koelkast, vriezer, oven en koeler) - Verlichting keuken - Inductie (4 pits) keuken - Badkamer (wasmachine en droger) Wellicht meerwerk: Bekabeling naar keuken voor inductie (4 pits).

Aardpen slaan + 3 fasen aansluiten in de meterkast

binnenkort ga ik mijn groepenkast vervangen omdat deze verouderd is. Ik wil de nieuwe groepenkast alvast gereed maken met 3 fasen voor de toekomst. Voor de inductie kookplaat en het laden van de elektrische auto. Ook hebben wij nog geen aardpen in onze woning. Kunt u mij een prijsindicatie geven wat de kosten zijn? Alvast bedankt

Aardpen slaan plus groepenkast aansluiten

1:Ik heb een aardpen nodig. 2:Nu zou ik ook graag willen weten hoeveel het kost als jullie een groepen kast vervangen. Oude kast heeft 6 groepen, nieuwe kast 10 groepen + keukengroep Ik zou graag een offerte hiervoor hebben

Vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie

I.v.m. wens om te koken op inductie moet er -via goed begaanbare en droge- kruipruimte een kabel over 6 meter worden getrokken en aangesloten. Aangezien de 3-fasen groepenkast ook verouderd is, willen we die ook graag laten vervangen (oude situatie=12groepen, nieuwe situatie 11groepen + een 2-fase kookgroep)

Stoppenkast vervangen

Wij willen onze 3 groepenkast vervangen voor een 4 groepenkast. De reden hiervoor is dat wij buitenstroom op een aparte stop willen hebben. Er zit al stroom in de schuur dus onze leken gedachten zeggen dat er een nieuwe groepenkast geplaatst moet worden waarbij de kabel van de schuur op de nieuwe groep geplaatst wordt.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte van u. Het huis is gebouwd in 1906 en staat op zandgrond. De groepenkast is een paar jaar geleden vervangen en heeft nu 8 groepen met aardlekschakelaar.

Groepenkast vervangen

Keuken groepenkast moet vervangen worden ivm plaatsen van oven vaatwasser en wasmachine

Groepenkast vervangen

Groepenkastvervangen ( 3 fasen 8 groepen) incl aardlekbeveiliging en geschikt voor keramische kookplaat.