Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast vervangen incl krachtstroom? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast vervangen incl krachtstroom. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast vervangen incl krachtstroom

Stoppenkast vervangen / aanpassen

Ik heb begrepen dat mijn stoppenkast niet meer voldoet aan de eisen en er levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Dus ik wil mijn groepenkast vervangen, en tevens wat betere verdeling in de groepen onderling creëren.

Vervangen groepenkast

Ik wil graag mijn groepenkast laten vervangen. Wij gaan zonnepanelen aanschaffen en er komt een nieuwe keuken met inductiekookplaat.

Nieuwe groepenkast en vervangen electra

Nieuwe groeppenkast en vervangen elektriciteitskabels.

Vervangen meterkast

Meterkast vervangen ivm met nieuwe keuken. Quooker en inductie kookplaat komt er bij. Groepenkast met 10groepen

Nieuwe groepenkast

We willen graag de groepenkast (4 groepen en een aardlekschakelaar) vervangen. Hierbij willen we ook graag dat de wifiversterker op de 2e etage op dezelfde groep zit als het stopcontact bij de modem in de woonkamer. Op de foto is onze meterkast te zien. De aparte groep bovenin is voor onze vaatwasser, kookplaat en ik dacht koelkast. De aparte stekker met snoer rechts is voor onze buitencamera. We horen graag welke totale kosten we hiervoor kunnen verwachten. Graag communiceren via email en niet telefonisch.

Aarde slaan + eventueel groepenkast vervangen

Aardpen slaan + eventueel groepenkast vervangen 10 groepen

Vervangen groepenkast en meteen 2 extra groepen

Uitbreiding voor toekomstige installatie inductie (bedrading trekken?) in keuken en installatie zonnepanelen. Bovendien zou de volledige elektrische installatie/bedrading eens " nagekeken "moeten worden. Wellicht op aangeven van installateur een extra stopcontact in groepenkast. Er zijn nog wel wat " losse eindjes "te bespreken die mee genomen kunnen worden.

Vervangen van elektra in ons hele huis

Al onze elektra in onze jaren 20 woning vervangen inclusief groepenkast.

Vervangen groepenkast

Ik wil graag mijn oude groepenkast vervangen hebben. Nieuwe groepenkast moet 8 groepen hebben , 1x wcd in groepenkast. Vakman regelt materiaal.

Groepenkast & elektra zolder

Groepenkast zonder aardlek vervangen en verbouwing op zolder moet bedrading gecontroleerd en wellicht opnieuw aangelegd.

Partners

Partners van Casius