Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast vervangen en overig elektrawerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast vervangen en overig elektrawerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast vervangen en overig elektrawerk

Vervangen van de groepenkast

We willen graag weten wat het kost om een meterkast te vervangen voor een nieuwe Hager kast. Linksboven op de foto hebben we krachtstroom maar die is nu verdeeld geloof ik. Daar zit nu de inductie op.

Vervangen van de groepenkast

Plus aardlekschakelaar installeren

Groepenkast vervangen en uitbreiden

De meterkast is een ouderwetse stoppenkast. Gezien dat deze in ieder geval uitgebreid moet worden met 1 groep 16 Ampere. De aan te sluiten stroomkabel hierbij dient onder het huis doorgetrokken te worden, door de muur heen en achterin de tuin een geaarde aansluiting gemaakt te worden. Hiernaast ben ik benieuwd wat de kosten zijn van de losse uitbreiding, alsmede wat de kosten zouden zijn van een complete vervanging door een nieuwe automatische stoppenkast. Het gaat om een rijtjeshuis uit de jaren 80.

Uitbreiding groepenkast

Ik wil een inductiekookplaat in de keuken plaatsen. Daarvoor wil ik de groepenkast uitbreiden van 1*16 naar 3*25 A. Ook de hoofdschakelaar moet worden vervangen. Graag ontvang ik van u een offerte in delen: 1. Vervanging hoofdschakelaar, 2. Uitbreiding groepenkast 3. Aansluiten inductiekookplaat. Met vriendelijke groet, Wim van der Heide

Groepenkast vervangen

Mijn groepenkast is veroud ik wil een moderne groepkast met 1 extra groep vervangen

Groepenkast vervangen

Ik zoek een partij die mijn meterkast kan vernieuwen en uitbreiden van 5 groepen naar 10 groepen. De meterkast bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Groepenkast vervangen

Ik wil de huidige groepenkast met 5 groepen vervangen en uitbreiden met 2 groepen voor inductie koken.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik heb een oud huis met 4 groepen met veel extra aansluitingen. De wasmachine, droger, magnetron, oven, boiler, zware airco, meerdere koel en vrieskasten en een lasapparaat zitten verspreid over maar 4 groepen. Er moeten dus extra groepen bij en eventueel een 3 fase aansluiting.

Stoppenkast vervangen

De oude (zwarte) stoppenkast vervangen voor een groepenkast (6 +2), dus aparte keukengroep. 1 fase. Geen verplaatsing, exact zelfde plek terug.

Groepenkast vervangen en kookgroep aanleggen

Mijn groepenkast moet aangepast worden voor 3 fasen stroom/krachtstroom en er moet een leiding en extra stopcontact aangelegd worden van de meterkast naar de keuken om een inductiefornuis aan te kunnen aansluiten. Ik heb nu in de meterkast 2 schakelaartjes en 3 'gewone' stoppen. Ik woon op de eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius