Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen

Aansluiten elektrische kookplaat en waarschijnlijk hoort daarbij dat de groepenkast vervangen moet worden.

Groepenkast vervangen

Huidige groepenkast vervangen. Het betreft hier: 1 fase, 7 oude witte draaistoppen, 1 of 2 aardlekschakelaars (weet ik niet zeker).

Vervanging en uitbreiding van oude groepenkast

Het vervangen van de oude groepenkast en uitbreiden naar 6 groepen. Eén groep moet beschikbaar zijn voor het aansluiten van de omvormer voor de zonnepanelen. Verder zijn er in het huis een wasmachine, droger en vaatwasser aanwezig. Bovendien moet de groepenkast voorbereid zijn voor het aansluiten van een inductie kookplaat. Het moet voor 21 december gedaan zijn.

Elektra wijzigen of herstellen

De bedrading in de badkamer is niet naar mijn zin en wil ik laten nakijken en indien nodig laten vervangen of wijzigen. Er zijn een stopcontact en een ventilator die ik op permanente stroom wil hebben i.p.v. op een schakelaar. Verder wil ik laten controleren waarom een groep lampjes niet werkt. Er is ook nog een groep in de groepenkast die moet worden nagezien. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en hoor dan van u wat de te verwachten kosten zijn.

Vervangen en uitbreiden van de groepenkast

Oude meterkast vervangen op dezelfde plek. Groepen vervangen en/of uitbreiden (zijn er nu 3) en voorbereiden voor verbouwing keuken in toekomst, afvoeren oude meterkast. Werkzaamheden kunnen of in december of na maart van start.

Groepenkast vervangen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken met inductie kookplaat dient de meterkast te worden aangepast of vervangen.

Groepenkast vervangen

Het betreft het vervangen van de meterkast voor een 3 fase meterkast met 9 groepen. De huidige voldoet niet aan de normen omdat er 7 groepen op 1 aardlekschakelaar aangesloten zijn. Van origine zaten er 6 op, er is een groep bij geplaatst in een later stadium. Huis is van 1991.

Groepenkast met 6 groepen vervangen

Vervanging van een groepenkast met 6 groepen. De huidige groepenkast bevat nog de traditionele stoppen.

Aardpen slaan en aansluiten

Binnenkort worden onze oude waterleidingen vervangen. Daarop is nu nog de aarding bevestigd. Ik wil graag op heel korte termijn een aardpen laten slaan en laten aansluiten in de groepenkast. Ik moet voor 5 december bericht versturen dat dit in orde is gemaakt, dus er is wel wat haast bij. Ik ontvang graag uw offerte.

Nieuwe groepenkast installeren

Wil mijn huidige groepenkast (met 6 groepen)vervangen met: 8 eindgroepen 16A 1 kookgroep 1 hoofdschaklelaar 3 aardlekschakelaars.