Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

De groepenkast vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: de groepenkast vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: de groepenkast vervangen

Vervangen/Uitbreiden groepenkast i.v.m. kookgroep inductie + zonnepanelen

Uitbreiden groepenkast i.v.m. inductie en zonnepanelen | uitvoeren leidingplan keuken Omschrijving - Uitbreiden van groepenkast i.v.m. geschikt maken koken op inductie. In overleg evt. Extra aardlekschakelaar. - Geschikt maken van groep voor zonnepanelen - Leiding aanleg voor elektrische keukenapparatuur + 2 stopcontacten plaatsen in keuken. (binnen 1-2 m van meterkast) Gewenste uitvoering Week 31, 32 of 33. Locatie: Leusden (prov. Utrecht) Leidingplan wordt beschikbaar gesteld. Ik vraag u te komen met een all-in prijs, dat voorkomt discussies achteraf

Aardpen slaan en op de groepenkast aansluiten

Recent groepenkast vervangen, hierbij bleek er geen goede aarding te zijn

Groepenkast met waterschade vervangen

Vanwege waterschade is de groepenkast gaan smelten/ heeft kortsluiting veroorzaakt. Door te laten drogen is dit tijdelijk opgelost maar vervanging is nodig. Het betreft een 4 groepen meterkast met ouderwetse stoppen. Hoeveel fasen hij heeft weet ik niet. Ik zou graag een offerte ontvangen voor een nieuwe meterkast incl. Plaatsen, waarbij ook een advies wordt uitgebracht hoeveel groepen/fasen voor mij interessant zijn en waarom.

Groepenkast compleet vervangen

Ik wil graag mijn huidige groepenkast vervangen. Het moet 6 groepen bevatten, beltrafo en een stopcontact.

Huidige groepenkast vervangen

Ik wil graag mijn huidige groepenkast vervangen. Het moet 6 groepen bevatten, beltrafo en een stopcontact.

Elektrakast laten vervangen

Uitbreiden van de groepenkast en eventueel bedrading vervangen. Werkzaamheden kunnen van 4 juli van start.

De groepenkast vervangen

We willen de groepenkast vervangen hij is best oud we hebben het huis net 1 maand geleden gekocht is een huis uit de jaren 1963 en de stopcontacten moet naar gekeken worden of die vervangen moeten worden

Aardpen slaan

Mijn zoon heeft zijn woning verbouwd. Voor de verbouwing was de electrische installatie nog op de waterleiding geaard. Nu deze is vervangen willen we een aardpen laten slaan en in meten. Dat kan zowel binnen in zijn huis als in het trottoir voor de gevel. In de meter kast heb ik al een sparing pijp 50 mm in de beton gestort die in het zand er onder eindigt. In de meterkast zijn alle blank 6 mm verbindingen nog aanwezig en de 8 groepenkast is voorzien van 2 aardlekschakelaars. Het gaat dus om een aardpen inslaan en aansluiten op de aardlekschakelaars. De woning is goed bereikbaar.

Installatieautomaat laten vervangen

Ik wil mijn installatieautomaat vervangen van een B16 naar een C16 in een ABB-groepenkast. De C16 installatieautomaat heb ik zelf gekocht, dus alleen werkzaamheden van het verwijderen van de oude automaat naar een nieuwe automaat.

Vervangen van elektra

- Vervangen van de groepenkast van 3 naar 6 stoppen - Aanbrengen van een aardlekschakelaar - Vervangen van bedrading (oude en nieuwe zijn nu door elkaar gebruikt en de stopcontacten zijn niet geaard)

Partners

Partners van Casius