Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast vervangen en aanleg nieuwe groepen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast vervangen en aanleg nieuwe groepen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast vervangen en aanleg nieuwe groepen

Vervangen en uitbreiden groepenkast

In verband met de aanleg van zonnepanelen, moet de groepenkast (nu 4 groepen) uitgebreid worden met twee groepen. Omdat het nog een oude kast is (met porseleinen zekeringen) wil ik hem helemaal vervangen. De nieuwe zal dus 6 groepen hebben.

Groepenkast vervangen en aanleg nieuwe groepen

Hierbij een overzicht van wat we vragen om aan te leggen. In de meterkast zijn nu 5 groepen, met slechts één groep voor de keuken!!! Graag willen we de stoppenkast vervangen en uitbreiden naar 10 groepen Onder het aanrecht hebben we een afwasmachine (2400W) en een close-in boiler (2200W). *? Daar wil ik graag een groep naar toe. Met dubbel stopcontact *? We gaan ook een inductieplaat aanschaffen en daar moet dus ook een dubbelegroep heen (5 aderig? ) en een perliex stopcontact *? En natuurlijk het aansluiten van de inductieplaat Aan de ander muur is een kastenblok met twee koelkasten (links) En in het midden een combimagnetron (2800W) en een oven (2700W) *? Ook daar moeten groepen naar toe. En stopcontacten Kan de bekabeling via het trappenhuis naar de keuken door een goot met VMVL/YMVK kabels? *? Om breken te voorkomen dacht ik aan plintgoot tussen het aanrecht en het kastenblok en kabelgoten vanaf de meterkast over het plafond en daarna langs de muur tot achter het aanrecht. Zoals de gasbuizen lopen. Op de muur in het aanrechtkast kunnen dan de opbouw stopcontacten worden gemonteerd En ook onder de ovens op de muur achter de pannenkast. We hopen dat u ons kan helpen aan betere installatie want nu slaan op feestdagen bij het koken de (trage)zekeringen nog te vaak door. PS Ik hoop dat deze informatie een goede indruk geeft. En mijn inbreng zijn vragen. Graag ontvang ik uw advies.

Vervangen groepenkast

Vervangen oude groepenkast met twee groepen voor een nieuwe groepenkast met tenminste drie groepen. De wijziging heeft tot doel om een inductiekookplaat te kunnen aansluiten. Tevens de aanleg van een afgaande kebel naar de keuken met een wandcontactdoos. Afstand meterkast tot keuken ca. Drie m.

Extra groep ivm aanschaf inductie

Elektra installatie Het gaat om het vervangen/aanpassen van groepenkast met 5 groepen. Een extra groep nodig in verband met het plaatsen van een inductiekookplaat. Eventueel aanleg of aanpassen van wandcontactdoos in de keuken voor de inductiekookplaat. Ook moet er een perilex stopcontact geplaatst worden.

Elektra installatie

Het gaat om het vervangen van groepenkast met 6 groepen. Een extra groep nodig in verband met het plaatsen van een inductiekookplaat. Aanleg of aanpassen van wandcontactdoos in de keuken voor de inductiekookplaat. Ook moet er een perilex stopcontact geplaatst worden.

Gedateerde groepenkast vervangen

Per 1 april eigenaar van een koopwoning. In het huis zit een oude stoppenkast (5-groepen). Zou deze graag vervangen door een nieuwe met 1 of 2 groepen meer. Graag offerte met en zonder aanleg stopcontact. Graag all-in offerte.

Vervangen groepenkast en aanleg extra groepen

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van een oude groepenkast voor een hedendaagse groepenkast, met aparte groepen voor vaatwasser, wasmachine, droger, elektrische oven en fornuis. Betreft een woonhuis met 3 slaapkamers. Eventueel vernieuwen bedrading.

Groepenkasten vervangen en uitbreiden

De elektra (zowel stoppenkast als bedrading) is niet vervangen sinds de bouw in 1976. Graag een offerte voor een compleet nieuwe groepenkast met eventueel meer groepen. Het is nu een oude kast met ouderwetse stoppen. En mogelijk een totale revisie van het elektranet in huis en de aanleg van een nieuwe deurbel inclusief camerasysteem. Begane grond en twee verdiepingen erop. Netwerk van buizen waardoor leidingen getrokken zijn.

Groepenkast vervangen

Vervanging van een bestaande groepenkast met 4+2 groepen door een nieuwe groepenkast met 10 groepen inclusief: - afsluiting en aansluiting op de hoofdaansluiting ("zegelrecht") inclusief loodjes - afsluiting van de bestaande 4+2 groepen en aansluiting daarvan in de nieuwe groepenkast (aanleg en aansluiting van de nieuwe, extra groepen doet opdrachtgever zelf) - levering van nieuwe 3-fase-groepenkast (ABB Haf, Attema, Hager), met 3 ALS (2-polig, 30mA), 4-polige hoofdschakelaar (40A) die geschikt moet zijn voor: * inductiekookplaat (7,2 kW) perilex-aansluiting op 2 groepen * oven (3,7 kW) op 1 groep * magnetron (3,6 kW) op 1 groep * vaatwasser (2,2 kW) op 1 groep * wasmachine (2,2 kW) op 1 groep * 1 extra (algemene) keukengroep * 3 groepen voor de res

Uitbreiding groepen

T.b.v. aanschaf zonnepanelen de aanleg van een extra groep + extra aardlek. T.b.v. aanschaf inductieplaat aanleg extra groep + leiding + geaard stopcontact. Extra: twee kleine klusjes. Of wellicht hele groepenkast vervangen.