Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast vervangen

Vervangen/ uitbreiden groepenkast

Groepenkast uitbreiden met een kookgroep. Perilexaansluiting in keuken aanleggen. Keuken is op plm. 3 à 4 meter Van meterkast. Kabel via kruipruimte.

Groepenkast vervangen en aansluiting verzwaren

De huidige groepenkast is gebaseerd op 1x35A en 8 groepen Door aanschaf inductie moet de aansluiting naar 3x25A Wat moet het worden: 8 groepen 1 krachtstroom groep 3 aardlek 1 hoofdzekering Aanvraag bij Enexis regelen

Nieuwe meterkast en extra leidingen

I.v.m. een nieuwe keuken, moeten nieuwe leidingen en groepen aangelegd worden en bestaande deels worden aangepast. Gelet op een relatieve oude groepenkast, deze vervangen voor nieuwe situatie. In bijlage, fotos van huidige meterkast en bestanden van nieuwe keuken inclusief leidingenschema.

Vervangen van elektra hele huis

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van elektriciteitskabels in de hele woning inclusief stopcontacten en de groepenkast.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Ik wil de oude groepenkast verwijderen en het door een nieuwe groepenkast met 6 groepen laten vervangen. Ik heb momenteel maar 4 groepen.

Groepenkast vervangen

Ik heb nu een verouderde (zie foto) 4 groepenkast zonder aardlekschakelaar en er is ook geen aardpen aanwezig. We willen een 8 groepenkast hebben met aardlekschakelaar en er moet een aardpen worden geslagen. Er is geen kruipruimte aanwezig en het betreft een vrijstaand huis dus er is genoeg ruimte om een aardpen te slaan

Stoppenkast vervangen

Zoek een vakman om mijn stoppenkast te vervangen voor een groepenkast.

Vervangen van groepenkast, nieuwe groepen aanleggen

Het gaat om een jaren 30 huis. Het huis staat niet leeg, maar de slaapkamer op 1e verdieping staat leeg en tussenruimte bodem-plafond begane grond is bereikbaar. Werkzaamheden: meterkast vervangen met 3 fasen, 8 groepenkast. Nu zijn er 3 groepen: 1 voor 1+2 verdieping, 1 voor droger+wasmachine, 1 voor overige begane grond inclusief keuken (inductie platen). Elektra begane grond niet nodig te vervangen, de staat is goed. 1 nieuwe groep voor inductieplaat en oven nodig, 1 nieuwe groep voor schuur en buiten nodig. Elektra 1 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd. 1 nieuwe groep voor badkamer nodig (alleen kabel voorbereiden, het wordt nadat de badkamer wordt vernieuwd aangesloten). Elektra 2 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd.

Groepenkast vervangen en stopcontact in meterkast aanpakken

Groepenkast (nu 7) vervangen voor 8 groepen. Er zit ook een oud stopcontact in de meterkast die ik vernieuwd wil hebben.

Groepenkast vervangen

Ik wil een groepenkast van minimaal 8 groepen. Daarnaast moet denk ik mijn systeem vervangen worden.

Partners

Partners van Casius