Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast laten vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast laten vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast laten vernieuwen

Elektra controleren en stoppenkast vernieuwen

Ik heb een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1974 en heb sinds een week de sleutel. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat de vorige eigenaar een "klusser" was en ik vertrouw het elektra niet waar hij mee gerommeld heeft. Er zit ook nog een prehistorische stoppenkast in die ik graag wil laten vernieuwen. Ik wil een afspraak maken om het elektra hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk en een nieuwe groepenkast.

Groepenkast vervangen en sleuf frezen

Wij zijn de komst van een nieuwe keuken aan het voorbereiden in ons appartement. Voordat de keuken in week 49 wordt geplaatst, willen wij onze groepenkast laten vernieuwen en laten uitbreiden. Er moet in de betonnen vloer ook een sleuf van 5 meter worden gefreesd voor de aanleg van stroomkabels naar de vaatwasser, oven, inductiekookplaat en magnetron. Er zit geen vloerverwarming in die vloer. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier al op korte termijn tijd voor hebben. Wij stellen een bezoek op prijs.

Groepenkast en elektra vernieuwen

Voor een renovatieproject ben ik op zoek naar een bedrijf dat een nieuwe groepenkast kan aanleggen en het elektra binnenshuis kan aanpassen en aanleggen. Er is daar krachtstroom aanwezig en een oude stoppenkast.

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Meterkast bestaat nu uit 3 groepen zonder aardlek schakelaar. Aangezien de keuken vernieuwd moet worden, moet de meterkast ook uitgebreid worden met meer groepen (totaal min. 6) liefst mogelijkheid voor 8 groepen. Dan willen we ook een aardlekschakeling toevoegen voor de veiligheid (mede ook voor onze 2 kleine kindjes). Graag willen wij een opgaaf ontvangen. Het grootste 'probleem' is de geringe ruimte. Een standaard groepenkast past namelijk niet. Ik kan er afbeeldingen van sturen. Graag zien wij uw reactie tegemoet.

Groepenkast laten vernieuwen

Ik wil een nieuwe groepenkast plaatsen voor de nieuwe keuken. Tevens wil ik de keuken gereed voor plaatsing maken. Eerst moet de oude keuken en de vloer er nog uitgehaald worden voordat deze klus tot stand kan komen en wordt door een ander gedaan. Eventueel kunnen er nog andere kleine klussen gedaan worden zoals stopcontacten plaatsen.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij krijgen op 13 oktober de sleutel van onze nieuwe woning. Ik wil daar de groepenkast uit 1986 laten vernieuwen. Er zijn nu 4 groepen aanwezig en ik wil die laten uitbreiden naar 8 groepen met 2 aardlekschakelaars. De groepen moeten in overleg worden ingedeeld. Ik wil een nieuwe groepenkast van een kwalitatief hoogstaand merk (bijvoorbeeld Hager) De klus zou uitgevoerd moeten worden op 18, 19 of 20 oktober. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte voor de materialen en arbeid.

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Ik woon in een appartement met een oude groepenkast. Ik wil die laten vervangen en uitbreiden met een extra groep. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Elektra in de gehele woning vervangen inclusief de groepenkast

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan volgende maand de sleutel. We willen direct na de overdracht op 10 oktober laten starten met het vernieuwen van al het elektra in de hele woning. Bovendien willen we een nieuwe moderne meterkast laten plaatsen met voldoende aardlekschakelaars. We willen in de keuken elektrische vloerverwarming laten plaatsen en dat ook door de elektricien laten voorbereiden. We willen bovendien in de nieuwe keuken die we gaan plaatsen op inductie gaan koken. Ook daar moeten de voorzieningen voor worden gemaakt. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We kunnen zeer binnenkort met u de woning bezoeken om het werk op te nemen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Groepenkast en alle elektra vernieuwen

Volledig vervangen van electra in oudere woning. Alle plafonds zijn verwijderd.

Vervangen van een verouderde groepenkast

Ik heb een nieuwe woning gekocht waarbij de oude groepenkast met 2 groepen vervangen dient te worden. Daar ik de keuken wil vernieuwen zal er een keuken groep geplaatst moeten worden. Ik ga er van uit dat de nieuwe kast totaal 4 a 5 groepen moet krijgen. Echter wil ik hierover advies ontvangen van de vakman.

Partners

Partners van Casius