Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe groepenkast plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe groepenkast plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe groepenkast plaatsen

Extra groep plaatsen in groepenkast

Er dient een extra groep geplaatst te worden voor het inductie koken in een appartement.

Groepenkast en bedrading deels vervangen

Nieuwe groepenkast plaatsen met 12 groepen, waarvan er 5 worden aangesloten. Nieuwe bedrading die uit de groepenkast komt, tot eerste verdeel punt.

Zegel van de hoofdzekering vervangen

Ik ga mijn groepenkast vervangen, Ik zoek een erkend bedrijf die de verzegeling van de hoofdzekering kan verwijderen en na de plaatsing (+/- 1 uur) weer erop kan plaatsen.

Groepenkast vervangen

Het betreft het vervangen van de oude groepenkast. Nieuwe groepenkast 15 groepen. Oude groepenkast heeft 12 groepen verdeeld over verschillende kastjes. Gebeurt wegens plaatsen van een nieuwe keuken.

Groepenkast uitbreiden met een apart kookgroep

Ik wil graag een extra kookgroep laten plaatsen voor de oven en inductiekookplaat. Foto van stoppenkast is bijgevoegd. Wat moet er dan allemaal gebeuren en wat zijn de totale kosten hiervoor inclusief BTW? Eventueel mag inductiekookplaat ook worden vervangen voor keramisch. Plaatsen van oven en inductieplaat even apart berekenen, want die heb ik nog niet gekocht.

Extra groep plaatsen in de groepenkast

Extra groep plaatsen in de meterkast (zie bijlage). Voor een elektrische inductie kookfornuis.

Groepenkast en hoofdschakelaar plaatsen/aanpassen

Er worden zonnepanelen geplaatst. Bij een schouw gaf de monteur aan dat de huidige groepenkast niet aan de eisen voldoet. De huidige groepenkast heeft 11 groepen en geen hoofdschakelaar, de nieuwe of aangepast meterkast zou 12 groepen én een hoofdschakelaar moeten hebben. Deze hoofdschakelaar is blijkbaar een harde eis. Graag ontvang ik een prijsopgave voor aanpassing van de meterkast, of voor vervanging indien noodzakelijk.

Groepenkast leveren en plaatsen

Het betreft een oude loods, waar de oude kast weggehaald moet worden. Graag leveren, plaatsen en aansluiten 3 fase groepenkast 44 x 33 cm voorzien van: 3 fase 40 ampère hoofdschakelaar 3P+O,4 x 30mA/ 40A 3 fase aardlekschakelaars 3P+O,6 x 16A B automaten P+O en twee x 3 fase 16A krachtgroepen 3P+O.

Aardpen slaan en nieuwe groepenkast plaatsen

Ik woon in Amsterdam op de 1e verdieping. Er moet (mogelijk) voor mijn appartement een aardpen worden geslagen en de meterkast gaat van 1 fase naar 3 fasen. Ik wil hierbij ook een nieuwe stoppenkast laten plaatsen met ruimte voor 10-12 zekeringen.

Groepenkast voor inductie kookplaat en oven leveren en plaatsen

Het werk is al volgt: 1. Leveren en plaatsten van 1 fase groepenkast met 6 automaten van 16 ampère een kookgroep automaat een hoofdschakelaar en 2 aardlekschakelaars. 2. Bestaande 'beltrafo' terugplaatsen in kast. 3. Trekken van 2 groepen naar keuken, een via vrije buis, de tweede via bestaande buis ter behoeve van een oven en een inductiekookplaat.

Partners

Partners van Casius