Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast lichtpunten en contactdozen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast lichtpunten en contactdozen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast lichtpunten en contactdozen

Vervanging oude electra

Het gaat om de vervanging oude electra: Het huis komt 1934 Overloop lichtpunt met bewegingsmelder en rookmelder. -slaapkamer: 2 lichtpunten plafond -3x 2 wcd 2 voudig -wcd tbc tv coax aansluiting -badkamer: -3x led laagspanning -extra groep -slaapkamer: -1 lichtpunt plafon 3 x 2 wcd -1 rookmelder beneden -groepenkast vervangen -dit gaat om een boven etage 45m2 Alle oude leidingen zijn verwijderd en de wanden zijn gestript.

Vervangen van de electra

Wij hebben deze woning (Zwolseweg 445 te Wenum-Wiesel) aangekocht, foto's op Funda geven een goede indicatie van de woning. De oplevering is gepland op 15-06-2020. Wij willen de complete electra vervangen, inclusief de groepenkast, en mogelijk tuinverlichting aanleggen (voor en achter). Ook een aantal stopcontacten en lichtpunten verplaatsen of bijplaatsen etc. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor deze klus. Planning uitvoering is ongeveer een week na oplevering, dus in de week van 22-06-2020.

Complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast

Ivm aankoop huis met verouderde electra, willen we alles opnieuw aanleggen. Nieuwe meterkast, nieuwe stopcontacten, nieuwe kabels (in de wanden) en nieuwe lichtpunten. Graag advies over opzet. Appartement is 115m2 groot op 2 verdiepingen. Aanvang werkzaamheden is flexibel, bij voorkeur waarschijnlijk ergens in april.

Groepenkast & elektra vervangen

Op 3 maart zal ik verhuizen naar een woning waarbij de groepenkast vervangen moet worden en waarschijnlijk een aantal stopcontacten en lichtpunten verplaatst en bijgemaakt moeten worden. Bijgaand de huidige groepenkast, wil deze graag aanpassen/vervangen en daarnaast zal er het nodige aan elektra op de bovenverdieping moeten worden aangepast/vervangen. Ik denk dat er 6 groepen in de nieuwe groepenkast moet komen. Er zit een keuken in het huis op gas dat laat ik zo, dus er is geen groep nodig voor inductie.

Vervangen meterkast

De huidige groepenkast kunt u zien op bijgaande foto. Zeer binnenkort moet er: 1. Een laadpaal voor een Tesla Model 3 2. Zonnepanelen worden aangesloten. Voor zover we ervaring hebben met het doorslaan van stoppen, zitten er te veel apparaten (wasmachine en droger en wellicht ook nog andere lichtpunten of apparaten op dezelfde groep. Misschien is een herverdeling van de aansluitpunten op de verschillende groepen nodig. Kan dat gelijk worden meegenomen? Als dat niet zonder meerprijs kan, ontvang ik daarvoor graag een optionele prijs. Graag wil ik het verbruik met een draadloze verbinding kunnen monitoren. Is dat als optie mogelijk (svp optionele prijs opgeven)?

Groepenkast + lichtpunten en contactdozen

Het plaatsen van een nieuwe zeven groepenkast voorzien van installatieautomaten, één 3 fase groep en twee aardlekschakelaars 0,03A en een hoofdschakelaar Het leveren en plaatsen van een onderverdeelkast met drie groepen en een kookgroep, aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Het maken van een tussenvoeding van de hoofdkast naar de onderverdeelkast, uitgevoerd met 5 aderige kabel vanuit de meterkast onder de trap door en achter de plint langs. Zes stuks dubbele wandcontactdozen voor diverse keukenapparatuur. Vier stuks dubbele wandcontactdozen voor algemeen gebruik. Vijf aansluitpunten voor wandlampen dimmend geschakeld (mag met draadloos Kaku systeem (twee dimeenheid); Vier aansluitpunten voor inbouwspots dimmend geschakeld (mag met draadloze Kaku systeem (twee dimeenheid).

Groepenkast vervangen, uitbreiden en elektra klussen

Groepenkast vervangen, 3 x 25A, 9 groepen, 1 aardlekschakelaar, hoofdschakelaar. Eventueel uitbreidbaar met 2 groepen. 3 aardlekschakelaars Tevens: In een deel van de keuken staan dezelfde lichtpunten/stopcontacten/schakelaars op 2 verschillende groepen! Moet worden hersteld.

Het uitbreiden van de stoppenkast

Ik zoek een elektricien die mijn huidige groepenkast met 2 groepen en aardlek kan vervangen door een groepenkast met 9 extra groepen voor zonnepanelen en een extra kookgroep. Verdere bedrading en lichtpunten zijn in orde.

Aanleggen electra en vervangen groepenkast

Uitbreiden aantal lichtpunten en stopcontacten, groepenkast vernieuwen en uitbreiden. Graag langskomen voor een offerte.

Vervangen van elektra

Ik krijg in maart de sleutel van mijn woning. De elektra zal in de gehele woning vervangen moeten worden. Er zal een nieuwe groepenkast met 12 groepen geplaatst moeten worden. Verder zullen de lichtpunten, stopcontacten en schakelaars vervangen en ingefreesd moeten worden. De woning heeft nu ene oppervlak van 136 m2 en er zal een uitbouw geplaatst gaan worden van 18 m2.

Partners

Partners van Casius