Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe groepenkast installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe groepenkast installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe groepenkast installeren

Nieuwe groepenkast en hoofdschakelaar installeren

De bestaande groepenkast heeft 6 stoppen en 2 aardlekschakelaars. Ik wil daarvoor in de plaats 8 groepen, liefst automaten in plaats van stoppen, en een voorbereiding voor toekomstige zonnepanelen. De kabels liggen al in de meterkast. Ik wil ook een hoofdschakelaar waarmee ik alles in het huis in een keer spanningsloos kan maken.

Nieuwe groepenkast leveren en installeren

In verband met een keuken uitbreiding dient de groepenkast vervangen te worden. De bestaande kast heeft 3 x groepen 230 Volt, 16 Ampere te vervangen ten behoeve van 2 x verlichting, 1 x wasautomaat/droogautomaat. Reeds voorzien van aardlekschakelaar 30mA, 40 Ampere, 2 polig, her te gebruiken. Uitbreiding in verband met de nieuwe keuken: 1 x 1 fase 230 Volt automaat ten behoeve van een oven, maximaal 3000 VA. Toekomst 2 x 1 fase automaat ten behoeve van elektrische kookplaat 5000 VA, geen vaatwasser, geen boiler.

Extra groep installeren in de groepenkast

Extra groep bijplaatsen in verband met overbelasting. Keuken en garage zitten op een groep. Hogere groepenkast nodig. Graag advies.

Vervangen van de groepenkast

Bij installatie van zonnepanelen en aansluiten op elektranet is gebleken dat huidige groepenkast, circa 30 jaar oud, niet helemaal goed is. De groepen voor de wasmachine et cetera zijn niet aangesloten op de aardlekschakelaar, en die laatste is ook niet helemaal in orde meer. Er is geadviseerd een nieuwe groepenkast te laten installeren. Enkele gegevens: 9 groepen - tweefase - twee aardlekschakelaars nodig - geen hoofdschakelaar nodig. Foto van oude groepenkast meegestuurd. Graag prijsindicatie.

Installatie van een aardlekschakelaar

Ik zou graag een aardlekschakelaar willen laten installeren in mijn groepenkast. Dar ik 6 groepen heb, heb ik begrepen dat er 2 aardlekschakelaars gemonteerd dienen te worden? Zou u daarvoor een offerte kunnen opstellen?

Groepenkast vervangen

Ik ben voornemens een nieuwe keuken te laten installeren. Mijn groepenkast is verouderd en heeft slechts 4 groepen. Ik wil sowieso van 4 naar 8 groepen gaan, zodat het basis ontwerp wat ik nu heb veilig kan functioneren. Eventueel wil ik ook een inductieplaat en een elektrische doorstroomgeiser voor het douchen laten plaatsen. Ik wil graag van jullie weten of dit qua elektrische installatie mogelijk is en wat de kosten hiervoor zullen zijn en of je dit zou aanraden. Daarnaast heb ik het nodige leidingwerk ten behoeve van de nieuwe keuken. Een technische tekening heb ik niet maar ik kan precies uitleggen waar de apparatuur geplaatst zal gaan worden.

Nieuwe groepenkast installeren

Wil mijn huidige groepenkast (met 6 groepen)vervangen met: 8 eindgroepen 16A 1 kookgroep 1 hoofdschaklelaar 3 aardlekschakelaars.

Laadpaal aansluiten

In januari wordt onze nieuwe auto geleverd, een Smart Electric Drive. Er wordt een wallbox meegeleverd of mogelijk eerder afgeleverd. Ik wil die hier graag door een elektricien die daar ervaring mee heeft, laten installeren. Er moet een doorvoer door de buitenmuur worden gemaakt en een aansluiting naar de groepenkast. Ik ontvang daarvoor graag uw offerte.

Groepenkast vervangen en elektra uitbreiden

Meterkast stoppen vervangen naar elektra 9 groepen. Elektra aanleggen naar zolder ivm zonnepanelen aanschaf. Inclusief aardpen installeren Graag ontvang ik een offerte inclusief btw, ( materialen en uurloon)

Extra groep aanleggen of nieuwe groepenkast installeren

Ik wil mijn groepenkast uitbreiden met 1 groep. De bestaande kast heeft 4 groepen, maar is niet goed verdeeld waardoor de stroom geregeld uitvalt. De kast is ruim 30 jaar oud. NFI25 0,03 staat erop, bij de aardlekschakelaar. Een extra groep aanleggen in meterkast of een nieuwe groepenkast installeren? Graag verneem ik wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius