Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast en bedrading vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast en bedrading vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast en bedrading vervangen

Groepenkast met stoppen vervangen

Ik heb nu een oude groepenkast (4 groepen) met stoppen. Willen nu een nieuwe groepenkast met 6 groepen, plus dat de bedrading getrokken dient te worden naar de keuken en stopcontacten extra plaatsen.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Wij hebben nu nog een kast met ouderwetse grijze zekeringen en die wil ik vervangen. Wij hebben geen bijzondere apparaten in huis. Vaatwasser, elektrische oven en een magnetron. En zou u ook de bedrading in de woning willen nazien.

Groepenkast en bedrading vervangen

Wij hebben een woning uit 1894 met metalen pijpen kokers voor de bedrading. Graag laten wij de meterkast met 7 groepen vervangen voor een nieuwe met 8 groepen. Ook de wantcontactdozen moeten worden vervangen. De bedrading dient door de vakman bekeken te worden en beoordeeld of deze vervangen moeten worden of kan blijven.

Groepenkast leveren en monteren

Ik wil graag 2 offertes voor een groepenkast. Een met en een zonder montage en het gaat om een 'bedrading groepenkast' met de volgende configuratie: 3 fase 1 x hoofdschakelaar 12 x lichtgroep 3 x krachtgroep 1 x aardlek 4P 3 x aardlek 2P 1 x beltrafo 440 x 330

Vervanging van de groepenkast

Het is de bedoeling dat er een nieuwe groepenkast geplaatst wordt en ik ken iemand die dat kan doen, nu begreep ik dat de verzegeling dan verbroken moet worden om de hoofdschakelaar uit te zetten. Hoe gaat dat in z'n werk? Moet ik de netbeheerder bellen, of moet ik daarvoor een install. Met zegelrecht??? oid langs laten komen om het te verbreken en dan weer te verzegelen? Wat kost overigens een goedkope electricien, mocht degene die de klus zou doen, het toch niet wil doen, plus vervanging bedrading e.d.

Elektra wijzigen of herstellen

De bedrading in de badkamer is niet naar mijn zin en wil ik laten nakijken en indien nodig laten vervangen of wijzigen. Er zijn een stopcontact en een ventilator die ik op permanente stroom wil hebben i.p.v. op een schakelaar. Verder wil ik laten controleren waarom een groep lampjes niet werkt. Er is ook nog een groep in de groepenkast die moet worden nagezien. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en hoor dan van u wat de te verwachten kosten zijn.

Vervangen van de groepenkast

Momenteel zit er een stoppenkast in met 2 groepen. Gewenst: 4 nieuwe groepen. Inspectie en eventueel bijkomende kosten voor nieuwe bedrading.

Diverse elektra klussen

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze groepenkast kan uitbreiden met 1 of 2 groepen. We hebben nu 5 groepen, misschien is er ook een extra aardlekschakelaar nodig. Verder willen we bedrading laten aanleggen naar de zolder en daar een geaard stopcontact laten plaatsen. Zo kunnen we de wasmachine en wasdroger op een verschillende groep laten aansluiten. Als laatste willen we nog 2 stopcontacten laten plaatsen in de keuken.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij willen onze oude groepenkast laten vervangen en uitbreiden naar 8 groepen. Er moet ook wat nieuwe bedrading worden aangelegd via de kruipruimte. We laten de klus hier graag even beoordelen en willen daarna uw gedetailleerde offerte ontvangen.

Groepenkast uitbreiden en vervangen

We willen onze groepenkast graag uitbreiden met extra groepen. Dit ivm extra apparatuur en elektrisch koken. We denken dat we nu 8 groepen hebben en dat we naar 14 willen. De bedrading is al helemaal aangelegd tot in de meterkast. Mogelijk moet de groepenkast ook vervangen worden.

Partners

Partners van Casius