Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast aanpassen voor inductie en aardpen slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast aanpassen voor inductie en aardpen slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast aanpassen voor inductie en aardpen slaan

Groepenkast uitbreiden en aanleggen overig elektra

Wij zijn op zoek naar een elektricien die 1) de groepenkast kan aanpassen/uitbreiden voor het gebruik van een inductiekookplaat met 3 fase aansluiting. 2) in de keuken een voorziening maken zodat de kookplaat kan worden aangesloten 3) aanleggen van een geaarde stopcontact waar de pomp voor de vloerverwarming op kan worden aangesloten 4) wij willen zonnecellen laten leggen en de groepenkast moet hier alvast op worden voorbereid

Aanpassen electra in groepenkast

Ik heb een attema groepenkast. Sinds 2003 wat ik nu mis is de hoofdschakelaar en Als 2 zie de meegezonden foto. Er is geen ruimte voor een grotere groepenkast. Er moet dus een hoofdschakelaar worden ingebouwd, die kan helemaal rechts, want die groep die er nu zit werkt niet. Wellicht biedt dan een ALS automaat nog uitkomst voor de rest en er moet denk ik ook nog een aardpen worden geslagen en aangesloten. Hoor graag wellicht eerst situatie bekijken. Ik zend in ieder geval een foto mee. Het heeft geen haast zit al lang zo maar moet wel gebeuren!

Groepenkast uitbreiden en elektriciteit verleggen aanpassen keuken

Groepenkast moet worden uitgebreid voor plaatsen nieuwe keuken, elektriciteit moet ook worden verlegd. Aansluit schema volgt nog via keuken bedrijf. Moet beschikbaar zijn in juli. Aardedraad badkamer ook aanleggen.

Groepenkast aanpassen

Wil de stoppenkast vergroten van 5 naar 8 groepen.

Groepenkast aanpassen van 1 naar 3 fase

Ivm het plaatsen van 20 zonnepanelen willen we onze groepenkast aan laten passen van 1 naar 3 fase. Graag ontvangen wij hier een offerte voor.

Vervangen en aanpassen van elektra

Het is een bestaande woning. Elektra vervangen van de begane grond. Spotjes in plafond. 26 spotjes totaal. groepenkast moet uitgebreid woeden want er komt een oven bij. Wasmachine gaat naar de zolder toe i.p.v. de bijkeuken en er komt ook een droger bij op de zolder. Stopcontacten in de keuken verplaatsen.

Uitbreiden bestaande groepenkast naar 3 fasen

uitbreiden en aanpassen groepenkast naar 3 fasen. bestaand 12 groepen / willen een voorbereiding voor naar garage / inductiekookplaat 2 fasen. nu Eoto.

Groepenkast controleren of het voldoet voor zonnepanelen

Graag laat ik mijn groepenkast controleren en waar nodig aanpassen. Wij gaan zonnepanelen plaatsen, maar wij weten niet of er iets aangepast moet worden en of de aardlekschakelaar nog in de juiste conditie is. Het huis is uit 1990. De afmetingen zijn 220 x 600 cm. In de meterkast zit nu: 3 x fase hoofdschakelaar 3 x aardlekschakelaar 9 x groepen 2 x krachtgroepen

Vervangen en aanpassen groepenkast en aardlekschakelaar

Mijn huidige meterkast bestaat uit: Een 3-fasen aansluiting, 1 4-polige aardlekschakelaar 500mA, is tevens hoofdschakelaar. 1 3-groepenkast van 16A, met draaischakelaars, groepen zijn verdeeld over 3 fasen, voor wcd's en verlichting in huis. 1 zekeringkast 3x16A, t.b.v. inductiekookplaat + oven. 1 zekeringkast 3x 20A, voor verdeelinrichting in de garage t.b.v. wasmachine + wasdroger en hobby.

Aanpassen groepenkast

De groep voor de souterrain heeft al langere tijd problemen en is zelfs doorgebrand enkele maanden geleden. Ik heb een nieuwe groep geplaatst, maar nu opeens wil de hoofdgroep niet meer samenwerken met de nieuwe groep.

Partners

Partners van Casius