Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast aanpassen

Groepenkast aanpassen voor stoomoven

In ons nieuwbouw appartement is een normale meterkast geplaatst. Wij hebben een inductieplaat en een stoomoven en hebben meer capaciteit nodig. Miele levert de stoomoven en inductieplaat met Perilex aansluiting. De bestaande kast moet worden omgebouwd/aangepast, zodat ook de stoomoven aangesloten kan worden. Stedin zal de toevoer verzorgen.

Vervangen van elektra en groepenkast

Ik heb een woning gekocht met een woonoppervlakte van 147 m2. Volgens het keuringsrapport voldoet de elektra niet aan de NEN 1010 norm. Graag wil ik dit laten aanpassen. De groepenkast dient dan ook gelijk te worden vervangen met 12 groepen.

Krachtstroom aansluiting maken

Ik wil mijn groepenkast aanpassen. Hier moet namelijk krachtstroom in komen.

Aarding controleren en eventueel aanpassen

Ik heb een brief van Enexis ontvangen met de vraag hoe de aarding van mijn woning verloopt en dat deze niet meer via de waterleiding mag lopen. Ik heb zelf even gekeken en denk dat dit wel het geval is. Dit wil graag laten controleren en eventueel meteen laten aanpassen. Mijn groepenkast beschikt over een dubbele aardlekschakelaar ik heb begrepen dat de aarding ik via deze aardlek kan lopen. Graag wil ik ook een kostenindicatie voor de klus ontvangen. Er is voor deze klus ook een certificering nodig

Groepenkast aanpassen voor inductie

We willen graag overstappen naar inductiekookplaat, echter hebben we volgens ons niet de juiste aansluitingen. We willen graag advies in of we 2 fases / 3 fases nodig hebben en tevens dit gelijk vervangen.

Aanpassing groepenkast voor verzwaring aansluiting

Ik wil mijn aansluiting laten verzwaren van 1x35A naar 3x25A. Dit i.v.m. met de aanschaf van zonnepanelen. Volgens de site van Stedin moet ik dan: "Bij het wijzigen van uw elektriciteitsaansluiting van 1 x 35 ampère naar 3 x 25 ampère of zwaarder, is het noodzakelijk uw groepenkast hiervoor te laten aanpassen door een elektrotechnisch installateur voordat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren." Ik zou graag willen weten wat deze werkzaamheden dan zijn en ze laten uitvoeren.

Groepenkast van 1- naar 3-fase aanpassen

Groepenkast aanpassen van 1 naar 3-fase. Volgens de beheerder (Liander) moet er een aanpassing gemaakt worden naar een 3-fasen schakelaar en de bestaande groepen moeten herverdeeld worden over de fasen. Het betreft een modern huis, opgeleverd in 2008.

Elektra aanpassen en groepenkast vervangen

Ik wil de elektra in de woning vervangen en een groepenkast vervangen. Wij hebben een wasmachine, droger, 3 tv's, schuur met elektra, sauna, stoomcabine en volwaardige keuken met keukenapparatuur waarvan ook een inductiekookplaat. De woning is drielaags.

Groepenkast aanpassen

Momenteel een groepenkast met 6 groepen. Moet echter uitgebreid worden naar 9 groepen (extra groep voor droger, combioven en afwasmachine) Ik weet niet of er een compleet nieuwe groepenkast moet komen (de bestaande kan volgens mij niet uitgebreid worden) De groepenkast zit tevens aangesloten op een slimme meter (en zonnepanelen) Ik weet niet of dat wat uitmaakt. Foto’s van bestaande situatie bijgevoegd

Vervangen van de groepenkast

Ik zou graag meer informatie willen over de kosten voor het aanpassen van een groepenkast. Per 19 april heb ik een nieuwe woning aan de Harry Koningsbergerstraat 132. Dit is een flatgebouw uit 1958. Hier wil ik een aardgasvrije woning van gaan maken en daarvoor moet de elektriciteit worden aangepast. Op dit moment zitten er 2 groepen in de meterkast. Dit moet worden uitgebreid zodat er de volgende apparaten gebruikt kunnen worden in huis: - elektrische vloerverwarming - elektrische boiler - wasmachine en droger - oven en inductie kookplaat - vaatwasser - en natuurlijk basics zoals verlichting. Naast het vervangen van de groepenkast zal dit natuurlijk ook doorgetrokken moeten worden naar de plek in de woning waar het gebruikt gaat worden. In de bijlage van deze mail zit een plattegrond om een indruk te krijgen van de woning. Bij de rode x zit de meterkast, in de algemene gang. Kunt u aangeven wat voor prijzen hiervoor gerekend worden door uw bedrijf? Alvast bedankt voor de reactie! Groet, Thomas

Partners

Partners van Casius