Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast aanpassen

Groepenkast aanpassen

Ik wil de groepenkast geschikt maken voor 3 fase stroom. De situatie nu is: 8 groepen( waarvan 1 x een dubbele voor kookgroep) en 1 aardlekschakelaar. De nieuwe situatie moet worden: 1 x 3 fase groep en 8 normale groepen, 3 aardlekschakelaars en een 4 polige hoofdschakelaar.

Meterkast laten aanpassen

Het aanpassen van groepenkast van 230V naar 400V

Perilex aansluiting maken en groepenkast aanpassen

Het betreft het verzwaren van de aansluiting van 1x 35a naar 3 x 25a. Verder moet er een kookgroep geplaatst worden in de meterkast en een perilex aansluiting in de keuken. De meterkast grenst aan de keuken, de aansluiting zit hooguit 2 meter verder.

Perilex stekker monteren en groepenkast aanpassen

Ik heb een electrische kookplaat gekocht, Miele. Graag wil ik hulp bij het monteren van de perilex stekker. Eventueel dient de groepenkast ook aangepast te worden.

Aanpassen van de groepenkast

Wij willen graag elektrisch gaan koken. Volgens de beschrijving hebben wij 2 x 16 of 1 x 32 ampère nodig. De oven is al elektrisch en heeft zijn eigen groep. Wij hebben nu wel 1 groep over maar dit zal wellicht aangepast moeten worden. Kunt u ons hierin adviseren?

Aanpassen van de groepenkast

vanwege de aanschaf van een keuken met inductie (7400 kw) zal mijn meterkast aangepast moeten worden naar minimaal 1 of 2 fase groep. De huidige meter is nog met ouderwetse stoppen. Conform mijn factuur van netwerkbeheerder Stedin, komt er bij mij 3 x 25A dan wel 1 x 80A binnen. Voldoende voor krachtstroom dacht ik. Graag een offerte voor vervangen meterkast met 3 x 4 groepen.

Uitbreiden groepenkast en aanleg Perilex

In de periode mei/juli ga ik een nieuwe keuken plaatsen. Voor die tijd laat ik door Liander de elektra-aansluiting in de meterkast verzwaren. Ik wil er door een elektricien het elektra laten aanpassen. Ik wil nieuwe schakelaars voor de groepen, en een Perilex voor de kookplaat. Naast de huidige 4 groepen wil ik een aparte groep voor de vaatwasser, voor de oven, voor de wasmachine en voor de wasdroger. In de keuken moet een Perilex aansluiting komen, op 8 meter afstand vanaf de meterkast. Ik ontvang graag uw offerte.

Groepenkast geschikt maken voor inductiekoken

Wij willen volgend voorjaar starten met een verbouwing en zijn nu alle kosten aan het berekenen. We willen graag een offerte ontvangen voor het aanpassen van onze bestaande groepenkast, een ABB Hanoform. We willen een 3-fasen aansluiting laten maken voor het koken op inductie. Ik kan zelf 6 meter PVC-pijp aanleggen van een wandcontactdoos in de keuken naar de meterkast.

Groepenkast uitbreiden met fornuis groep voor inductie

Onze bestaande meterkast willen we uitbreiden met een fornuisgroep voor inductiekookplaat. De huidige meterkast bestaat uit 4 groepen van 16A. Graag een offerte voor het aanpassen van de meterkast en de materialen.

Groepenkast aanpassen of vervangen

Ik heb vaak storingen in het elektra en wil daarom de groepenkast laten aanpassen of vervangen. Ik heb nu een groepenkast met: 1xgroep 20A 3xgroep 16A 20A naar keuken(nattegroep) met aparte verdeelkast. Ik wil aparte aansluitingen laten maken voor de koelkast, wasmachine, droger, vaatwasmachine en kookplaat. Ik wil eerst even een afspraak maken om de huidige situatie te laten beoordelen. Daarbij ontvang ik graag uw advies en een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius