Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepen in de stoppenkast uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepen in de stoppenkast uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepen in de stoppenkast uitbreiden

Vervanging van de stoppenkast

Een stoppenkast met 5 stoppen vervangen door een ABB installatiekast met 5 groepen. De nieuwe kast is aanwezig.

Groepen in de stoppenkast uitbreiden

Wij willen huidige groepen opsplitsen om overbelasting door keukenapparatuur te voorkomen.

Aardlek en hoofdschakelaar aansluiten

Mijn bestaande oude stoppenkast heeft twee groepen. Er zit geen aardlekschakelaar in. Een aardlek en hoofdschakelaar aansluiten.

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

Er is nu nog een oude stoppenkast met maar twee groepen. Deze wil ik ongeveer 2 meter verplaatsen naar het einde van de gang en ik wil de groepen uitbreiden naar vier. (dit gaat om mijn huis waar ik heen ga verhuizen, niet om de postcode die ik nu heb opgegeven).

Stoppenkast vervangen

De stoppenkast vervangen; we hebben nu 6 groepen en hij moet uitgebreid worden naar 8 groepen in verband met inductiekoken. Daarvoor is al een aansluiting maar er moet even gekeken worden of die voldoet aan de eisen voor inductiekoken.

Groepenkast vernieuwen

Graag zou ik in mijn nieuwe woning, appartement, de stoppenkast willen vervangen. De kast heeft nu 3 groepen en ik zit te denken aan 6 groepen en een aparte kookgroep.

Groepenkast vervangen

Wij hebben een woning uit de jaren 30 en zijn aan het overwegen om de stoppenkast te vervangen. Deze heeft 5 groepen van 16A.

Nieuwe groepenkast en krachtstroom aanleggen

Wij hebben een kleine woning uit 1921 en gaan hier binnenkort een aanbouw aan maken. We hebben nu een verouderde stoppenkast met maar 3 groepen. We willen graag een nieuwe stoppenkast met meer groepen en krachtstroom plaatsen. Kunnen jullie dit eventueel uitvoeren binnen enkele weken en wat zijn de kosten hiervoor? Ik hoor het graag.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn oude stoppenkast laten vervangen voor een met automatisch zekeringen. Een kast met 6 groepen, 2x aardlek en hoofdschakelaar. Binnen de 6 groepen een keukengroep 2x220V in verband met een keramische kookplaat. Ook het aansluiten in de keuken dient u te verzorgen. De afstand van de meterkast naar de keuken is 3 meter. Graag ontvang ik hiervoor een offerte van u.

Vervanging stoppenkast

We hebben een oude stoppenkast met 4 groepen met daarnaast een aparte moderne meterkast voor het fornuis. We willen graag de oude stoppenkast laten vervangen voor een automatische zekeringenkast.

Partners

Partners van Casius