Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepen in de stoppenkast uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepen in de stoppenkast uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepen in de stoppenkast uitbreiden

Stoppenkast vervangen

Stoppenkast vervangen voor schakels. Ik weet alleen niet hoeveel groepen er nodig zijn. Buitenverlichting moet nog aangesloten worden dus daar moet rekening mee worden gehouden bij het vernieuwen van de meterkast, ook zijn de plannen elektrisch te gaan koken. Graag contact per email en niet per telefoon.

Capaciteit stoppenkast verdubbelen

In verband met het plaatsen van een boiler moet er een uitbreiding van de stoppenkast gerealiseerd worden. De huidige stoppenkast is uit ongeveer de jaren 60. Deze uitbreiding houdt in dat er twee groepen bijkomen naar een totaal van 4 groepen.

Stoppenkast vernieuwen

De stoppenkast is verouderd. Wij hebben recent uitgebouwd en er worden binnenkort zonnepanelen geplaatst. Hiervoor dient de stoppenkast te worden vervangen en voldoende groepen te worden geplaatst. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen en het werk te laten uitvoeren.

Vervanging van de oude stoppenkast

Graag zie ik een offerte tegemoet voor het vervangen van een stoppenkast. Er zijn nu tien groepen zoals ik het zie met een drie fasen aansluiting. Hoor het graag!

Complete stoppenkast vervangen

Ik wil de stoppenkast vervangen. Ik heb 5 groepen waarvan 1 een 3 fase stop. Ik wil totaal 9 groepen hebben.

Extra kookgroep aanleggen

Bestaande situatie is 4 groepen in de stoppenkast. Er moet een extra kookgroep bij in verband met een inductieplaat in de nieuwe keuken.

Stoppenkast met aardlekschakelaar vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van een stoppenkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar.

Krachtstroom in de keuken aan laten brengen

In de keuken zijn nu twee groepen voor de huidige inductie kookplaat. We moeten naar krachtstroom, omdat we een groot fornuis met inductie willen plaatsen. Graag horen we wat de kosten hiervan bedragen. Hiervoor moeten in de stoppenkast ook extra groepen aangemaakt worden. We kunnen nu nog geen foto aanleveren, omdat we 26 maart de sleutel krijgen.

Stoppenkast vervangen in monumentaal pand

Het bedrijf is in een monumentaal pand. De elektra/groepen kloppen niet op elke afdeling. Totale meterkast/stoppenkast moet vervangen worden. Deze is echt te oud. Ik weet niet of dit op afstand beoordeeld kan worden. Of kunnen jullie langskomen om een offerte te maken?

Vervangen van de groepenkast

Het betreft een appartement 32 m2 uit 1906 in centrum Amsterdam, bij bouwkundige keuring kreeg huidige stoppenkast nog plm twee jaar, oud dus en had te weinig groepen voor een modern huishouden dus heb meer groepen nodig. Graag ontvang ik een offerte door een erkende elektricien.

Partners

Partners van Casius