Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groepen plaatsen in meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groepen plaatsen in meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groepen plaatsen in meterkast

Extra groep en aardlekschakelaar 3fase meterkast plaatsen

Ik wil graag een extra groep laten plaatsen t.b.v. mijn Quooker boiler. Ik heb hiervoor al een loze leiding laten leggen welke ik al bedraad heb met een wdc. Nu heb ik al 8 groepen op 2 aardlekschakelaars staan. Dit betekent volgens mij dat ik een nieuwe aardlekschakelaar nodig heb om een 9e groep erbij te zetten. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Kunt u mij een offerte mailen? In de bijlage zit een foto van de groepenkast.

Extra groep (uitbreiden)

1 a 2 extra groepen plaatsen 1 voor de zolder en de ander moet even voor gekeken worden.

8 groepen in meterkast vervangen en aardlekschakelaar plaatsen

Op dit moment worden er zonnepanelen op het dak gelegd. Nu blijkt dat het een rommeltje is in de meterkast, verkeerde kleurcodes en verkeerde kabels bijvoorbeeld. Ook zitten er zaken die er niet horen (zie rode cirkel in bijlage). Daarom moet de groepenkast vervangen worden. Er zijn 8 groepen. Mogelijk dat een aardlekschakelaar ook nodig is. Tot slot, kunt u aan de hand van de foto ook zeggen dat het hier om een onveilige situatie gaat, of moet u daarvoor meer informatie hebben? Dit in verband met het verhalen van de kosten op de verkopende partij (het huis is recent aangekocht). Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading

Volledig vernieuwen van de bedrading in het huis, incl. de buizen en het plaatsen van een nieuwe groepenkast met meer groepen. Het huis heeft 2 verdiepingen met een zolder, beneden verdieping is 100 m2 en boven 56 m2.

4 extra groepen plaatsen

De groepenkast moet uitgebreid worden met 4 groepen van 16 amp. t.b.v. inductiekookplaat, oven en overige kleine keuken apparatuur. De leidingen en stopcontacten kan ik zelf aanleggen.

Vervangen elektra

Ik zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden -Aardpen slaan -Nieuwe groepenkast (11 groepen) aanschaffen en plaatsen -Perilex naar keuken voor inductiekoken -Elektradraden benedenverdieping doormeten/vervangen/omlabelen -nieuwe draad naar centrale punten slaapkamers (cerntraaldoos 3x) nieuwe draad naar centraal punt zolder. Vanaf de centrale punten in de slaapkamers maak ik zelf de rest van de elektrapunten / schakelpunten. Badkamer elektra is reeds gedaan. Aardlekschakelaar is niet aanwezig, kruipruimte wel. Afstand meterkast naar kookplaat is 3,5 meter

Vervangen elektra jaren '20-woning

Elektra in gehele woning vervangen en aanpassen naar huidige normen en maatstaven inclusief (ver)plaatsen stopcontacten (zitten nu op de muur ipv ingefreesd en tevens op onlogische hoogte). Tevens vervangen meterkast door nieuwe meterkast met 8 groepen. Elektra loopt momenteel door metalen buizen zonder aardedraad. Woning is hoekwoning, 91 m2 en drie verdiepingen. Graag laat ik een partij langskomen om de situatie in te schatten.

Nieuwe groepenkast en stopcontacten nakijken

Wij willen een 1 fase groepenkast laten plaatsen met 6 groepen. Een perilex kabel voor de kookgroep en een electrapunt aan de achtergevel (er is een kruipruimte). Daarnaast willen we de stopcontacten beneden na laten kijken.

Uitbreiden aantal groepen meterkast

Wij willen graag de meterkast uitbreiden in verband met een serre die we laten plaatsen

Advies en aanpassen groepenkast

Wij willen graag advies over de uitbreiding van onze huidige groepenkast. We hebben momenteel 9 groepen achter 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Hier willen we graag 1 groep bij en 2 x een 3 fase aansluiting voor het plaatsen van een laadpaal en een aansluiting van voor in de schuur t.b.v. een compressor. Maten van de huidige groepenkast zijn 22 cm breed x 32.5 cm lang. Heb zelf al 30 meter 5 x 6 m2 liggen voor naar buiten.

Partners

Partners van Casius