Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groepen meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groepen meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groepen meterkast

Uitbreiden groepenkast en kabel trekken naar keuken

Betreft om het uitbreiden van mijn meterkast met 2 groepen ten behoeve van koken op inductie. Vanaf de meterkast moeten de draden langs plafond door muurtje naar de keuken (max 3 meter). Inductieplaat is een 7,4Kw plaat.

Vervangen electra en nieuwe stoppenkast

Electra in hele huis vervangen. Bouwjaar huis is 1949. Huidige meterkast met 2 groepen vervangen. Afmetingen: woonkamer: 6.90 x 3.48 m. keuken: 2.40 x 1.70 m. slaapkamer voorzijde: 3.49 x 2.88 m. slaapkamer achterzijde: 3.92 x 3.49 m. kleine slaapkamer achterzijde: 2.75 x 1.68 m. badkamer: 1.68 x 1.00 m. vliering: 5.29 x 3.02 m.

Aardpen slaan

aardpen slaan op de plek van de meterkast in woonhuis. Meterkast en vloer zijn eruit gesloopt. Aarding is bedoeld voor een groepenkast met 10 groepen van 16A op 3 aardlekschakelaars. Wellicht krachtstroom of kookgroepen in de toekomst.

2 á 3 groepen erbij maken

2 á 3 groepen erbij maken in de meterkast die naar de keuken lopen.

Verplaatsen meterkast

Verplaatsen van meterkast met 8 groepen en telefoonaansluiting. Geen gas. Verplaatsing is naar andere plek in de hal ongeveer op 2 meter afstand van de huidige plaats.

extra groepen meterkast

We denken aan een kleine sauna buiten. Het minimale vermogen van de benodigde kachel is 3,6 kW. Misschien zijn er twee groepen nodig. Het dichtstbijzijnde stopcontact binnen maakt onderdeel uit van veel gebruikte groep en is hierdoor niet geschikt. Daar vlak naast loopt een loze leiding met een interneverbinding die ik niet gebruik. Misschien kunnen hier twee groepen worden aangesloten. Een andere optie is in de berging waar een stopcontact is aangesloten op dezelfde groep. Deze zou ook kunnen worden gebruikt. (ik weet niet of twee groepen door een buis kunnen. afstand eerste optie is ca. 10 meter. tweede optie is ca. 20 meter

Vervangen electra

Electra gehele woning, nieuwe meterkast groepen uitbreiden.

Uitbreiden bestaande kast met 3 groepen en aardlek

Ivm aanschaf nieuwe keuken en in de toekomst airco wil ik een betere verdeling van de verbruikers.ik heb nu 7 groepen (stots schakelaars 16 A.) De groepen zijn al bedraad en liggen in de meterkast om aangesloten te worden

Nieuwe veilige meterkast aanpassen

Mijn meterkast Voldoet niet aan de NEN1010 norm. Er zijn niet genoeg aardlekschakelaars. Tevens zijn de groepen flink verouderd. Er is ook niet genoeg ruimte om de schakelaars van de zonnepanelen te plaatsen, die ik op het oog heb. Ik wil een offerte voor een toekomstbestendige veilige meterkast met 8 groepen plus PV groep en kookgroep.

2 Groepen bijmaken in de meterkast

2 extra groepen plaatsen. 1 voor boiler en 1 voor infraroodpanelen