Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepen in de meterkast aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepen in de meterkast aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepen in de meterkast aanleggen

Vervanging van de volledige meterkast

Wij willen graag onze meterkast van 8 groepen compleet laten vervangen. De oude meterkast moet ook verwijderd worden.

Extra groep aanleggen in de meterkast

Op het moment dat ik een soort gourmetset aan zet dan vallen de groep er uit. Graag laat ik controleren of de groepen in de groepenkast in orde zijn of dat er een groep bijgeplaatst dient te worden.

Nieuwe groepenkast en hoofdschakelaar installeren

De bestaande groepenkast heeft 6 stoppen en 2 aardlekschakelaars. Ik wil daarvoor in de plaats 8 groepen, liefst automaten in plaats van stoppen, en een voorbereiding voor toekomstige zonnepanelen. De kabels liggen al in de meterkast. Ik wil ook een hoofdschakelaar waarmee ik alles in het huis in een keer spanningsloos kan maken.

Meterkast verplaatsen en groepenkast uitbreiden of vernieuwen

De meterkast wil ik graag 1 meter opzij en 50 cm naar achter laten verplaatsen. Daarnaast wil ik of een nieuwe groepenkast laten plaatsen of deze kasten laten aanvullen. Op dit moment heb ik 6 groepen en ik zou er graag 6 willen hebben.

Lekstroom nakijken en meterkast vervangen

Een aantal werkzaamheden dienen door de vakman te worden uitgevoerd. We hebben een lekstroom gehad bij de vaatwasser en de wasmachine. Verder is de meterkast aan vervanging toe en moeten er 1 of 2 groepen worden bijgeplaatst. Verder zijn niet alle stopcontacten geaard, dit willen wij ook graag laten aanpakken. Kunt u aangeven wat de kosten ongeveer zijn?

Gehele stoppenkast vervangen

Ik was benieuwd wat t mij zou gaan kosten als ik de stoppenkast laat vernieuwen voor een meterkast. Ik heb nu 1 stop van 32 of 35 ampère. Maar ik wil het liefst allemaal aparte groepen. Ik ga zelf op de 3e etage wonen. En de hoofdaansluiting bevindt zich in de berging.

Groepenkast uitbreiden en verplaatsen

Wij willen de meterkast verplaatsen, de kast moet een kwartslag verplaatst worden. Er zijn 4 groepen en het moeten er totaal 8 worden.

Groepenkast vervangen

Ik heb een oude meterkast (3 groepen. ) hiervan is er nu 1 kapot. Graag een nieuwe stoppenkast plaatsen. Wat kost dat? Kan het aankomende twee weken ergens? Nu kerstvakantie namelijk... groetjes

Elektrisch fornuis aansluiten

Mijn huis wordt ergens in februari/maart 2018 opgeleverd en ik woon in een wijk waar niet op gas gekookt kan worden want de wijk maakt gebruik van alleen stroom/stadswarmte. Ik ga er dus vanuit dat ik de juiste aansluiting en groepen heb in mijn meterkast om een dergelijke electro fornuis aan te sluiten. Mijn vraag is wat de kosten zijn om mijn fornuis aan te sluiten De perilex stekker/snoer koop ik er meteen bij.

Groepenkast vervangen

In mijn meterkast is vandaag een groep doorgebrand. We behelpen ons nu met verlengkabels om toch verwarming en internet te hebben. We willen een Eaton meterkast 1 fase en 2 aardlekschakelaars en 5 groepen.

Partners

Partners van Casius