Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groepen meterkast en extra stopcontacten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groepen meterkast en extra stopcontacten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groepen meterkast en extra stopcontacten

Vervangen meterkast

Ik heb een oude meterkast. Hij komt uit 1980. Ik wil een nieuwe laten plaatsen met 8 groepen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Extra groepen en stopcontacten verlagen

Wij gaan verhuizen en voor de nieuwe woning moet een extra groep komen in de meterkast voor de nieuwe keuken. En 4 stopcontacten moet verlaagd worden. We zouden hier graag een offerte voor willen ontvangen. Ik hoor graag van u

Vervangen van alle elektra van jaren 30 woning

Electra van de hele woning vervangen / renoveren inclusief meterkast / plaatsen extra groepen (+plaatsen / plannen voor alarm).De vakman is welkom om de situatie te komen bekijken.

Verplaatsen meterkast, extra groep en perilex aansluiting

De meterkast wil ik graag ongeveer een meter verplaatsen. De groepen moeten beter worden verdeeld en er moet een groep komen voor inductiekoken (er zijn nog 2 groepen over). Het zou ook een perilex aansluiting moeten zijn.

Elektra doormeten en aansluiten

Niet overal in huis heb ik elektra. De groepen, aardlekschakelaars en hoofdschakelaars zijn uit en aan gezet, maar dit heeft geen verschil gegeven. De spanning in de meterkast op alle groepen gemeten en dit is in orde. Het probleem lijkt dus na de meterkast te zitten, maar hier houdt mijn kennis op. Graag wil ik dit probleem oplossen zodat er weer overal in huis elektra is.

Meterkast naar de kelder verplaatsen

De meterkast willen we graag naar de kelder verplaatsen, dit is verticaal naar beneden zo een 2,5/ 3 m. Deze mag volledig vervangen worden, opnieuw ingericht en groepen erbij. Wij hebben nu 11 normale stoppen en 3 stoppen zitten op zonne-energie. Daarbij willen wij er graag 5 groepen bij hebben. Er zijn zonnepanelen met een omvormer op de eerste etage. Bedrading weten we niet of die vervangen moet worden maar dat is waarschijnlijk nog wel goed. Rond de bouwvak (liever ervoor) beginnen, als dit natuurlijk mogelijk is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt en met vriendelijke groet.

Uitbreiden groepen

Ik wil een groep uitbreiden in de meterkast en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Meterkast vervangen en vervangen stoffen bedrading

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De bestaande groepenkast heeft 3 groepen en geen aardlekschakelaar. Ik wil graag een groepenkast met 4 groepen, een aardlekschakelaar en vervanging van stoffen bedrading

Vernieuwen meterkast

De meterkast is erg gedateerd en ik denk zelf dat deze vernieuwd moet worden, ook wil ik extra groepen ivm het aanschaffen van een inductieplaat, een nieuwe oven en andere elektronische apparaten.

Aardpen laten slaan in de woning en aansluiten op meterkast

Ik wil een aardpen laten slaan in mijn woning, deze aardpen dient aangesloten te worden op de groepen van mijn meterkast. Ik heb 4 groepen, iedere groep heeft een 40A aardlekschakelaar. De aardpen kan zo de grond in.

Partners

Partners van Casius