Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groepen voor de jacuzzi aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groepen voor de jacuzzi aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groepen voor de jacuzzi aanleggen

Doormeten huidige groepenkast en eventueel uitbreiden

Wij wonen in een 'nieuwbouwhuis' van 2015. In ons huis (2de eigenaar) zit een groepenkast met 9 groepen. In de achtertuin is slechts 1 kabel getrokken. Aan deze kabel is aangesloten: verlichting in de veranda (led), verlichting in de tuin (Philips Hue) en een jacuzzi. Echter...deze kabel zit op 1 groep (nr. 7). Wanneer we een extra apparaat wensen te gebruiken (binnen), zoals een AirFryer of een strijkapparaat, klapt de stroom eruit. Maar niet alleen dit extra apparaat...ook de jacuzzi, de achterkant van de woonkamer, de slaapkamer erboven en de achterkant van de zolder. Dit alles lijkt dus op 1 groep te zitten. We weten dat de jacuzzi veel stroom verbruikt en eigenlijk apart zou moeten worden aangesloten, echter dit gaat nu niet. Om deze reden willen we graag advies over de huidige aanleg en een offerte voor het oplossen van ons probleem.

Groepenkast uitbreiden

Ik zoek een elektricien die ten behoeve van de jacuzzi een aantal extra groepen in de meterkast kan aanbrengen. Momenteel zitten er al 8 groepen in. Het gaat om een Attema meterkast.

Extra groepen aanleggen voor de jacuzzi

Ik wil een jacuzzi aanschaffen en nu geven ze het advies 2 aparte groepen aan te laten leggen.

Extra groepen voor de jacuzzi aanleggen

Er moet extra 1 groep worden aangebracht voor een Jacuzzi, buiten, daarna kabel door kruipruimte naar tuin en stopcontact maken van kast naar tuin is 12 meter. Graag alleen per mail reageren ivm werk.

1 extra groepen plaatsen

Er moet extra 1 groep worden aangebracht voor een Jacuzzi (buiten) daarna kabel door kruipruimte naar tuin en stopcontact maken van kast naar tuin is 12 meter.

Uitbreiden van de groepenkast

Uitbreiding van groepenkast, momenteel bestaande uit 13 groepen op 4 aardlekschakelaars. De uitbreiding omvat 1 dubbele en 2 enkele groepen over een aardlekschakelaar. De kabels worden tot de meterkast voorbereid . Een kabel 5x2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een stoomgenerator met kenmerk: Vermogen 6. 0kW, Voltage 230 volt Aantal fasen 2, Ampére per fase 8. 7 amp Zekering 3x10 Amp Voedingskabel 5x2,5 mm² Een kabel 2x2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een jacuzzi met kenmerk: 1 x 230 volt B20 of C20 amp (karakteristiek): 1x fase, 1x nul en aarde (Verwarming schakelt uit wanneer de pompen aan staan) Kabeldikte: 2,5 mm² (G3 x 2,5 mm²) Spa vraagt maximaal 3500 Watt. Een kabel 2,5mm2 YMvK-as is bedoeld voor aansluiting van een warmtepomp met kenmerk: Verwarmingscapaciteit: 8,5 kW Stroomverbruik: 1,81 kW COP: 4,7 Spanning/fase/frequentie: 220-240VAC/1 PH/ 50Hz Uitvoering van de werkzaamheden is voorzien in april

Extra groepen installeren

Wij willen graag 2 extra groepen voor onze jacuzzi in de tuin. Betreft 2 groepen van 220 Volt is voldoende. Wij zorgen ervoor dat de kabel is getrokken vanuit de tuin naar de meterkast. Kunt u eventueel ook 12 panelen met hoog rendement voor op een plat dak verzorgen? Leveren en plaatsen. Uitvoering in het tweede kwartaal van 2018.

Extra groepen voor de jacuzzi bijplaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten bijplaatsen van 2 extra groepen in de meterkast voor het gebruik van een jacuzzi. Vervolgens moet er elektra vanaf de meterkast naar de tuin worden doorgetrokken, dit is ongeveer 20 meter en er is geen kruipruimte aanwezig. De bestaande groepenkast is ongeveer 10 jaar oud.

Groepenkast vervangen

Wij hebben een oude groepenkast met 7 groepen. Nou willen wij een jacuzzi in de tuin, deze moet op een aparte groep aardlek met 20 c. Weet u wat er nodig is? Kunt u voor mij z.s.m. een offerte maken.

Extra groep aansluiten in de meterkast

Ik wil graag een extra groep aan laten leggen in verband met keukenapparatuur (2 koel/vries combi's,combi stoomoven, combi magnetron, Qooker, vaatwasser, gaskookplaat en wasemkap) Daarnaast hebben we een droger en wasmachine en al extra groep voor jacuzzi. Tevens 4 TV-aansluitingen. Wij hebben waarschijnlijk 4 extra groepen nodig (naast de 4 aanwezige) in de meterkast. Kunt u aangeven wat hiervoor de kosten zijn?