Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groepen installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groepen installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groepen installeren

Aardlekschakelaar, extra groep en intercom installeren

Ik verhuis 31 oktober naar appartement op de derde verdieping. Nu blijkt daar geen aardlekschakelaar in de meterkast te zitten (zie foto). ER zijn 3 groepen maar die wil ik graag uitbreiden naar 4 groepen omdat we er met 3 mensen gaan wonen in vergelijking met de ene die er nu woont. Ik wil ook graag een intercom met camera laten installeren, liefst draadloos en wil dat ook graag door dezelfde elektricien laten doen die de meterkast komt doen (twee vliegen in 1 klap). Er is een vaatwasmachine, een droogtrommel, een koelkast een magnetron, een oven en een wasmachine en wat klein keukengerei zoals ketel, blender/toaster et cetera. Die allemaal tegelijkertijd moeten kunnen werken op de groepen. Graag ook advies of 4 dan genoeg is en wat de extra prijs is voor een extra groep erbij. Ik hoor graag van jullie en ook op welk termijn dit kan worden gedaan. Het zou het liefst op donderdag 2 november of vrijdagmiddag 3 november moeten gebeuren nog voordat we het appartement gaan schilderen.

Groepenkast leveren en installeren

Een nieuwe groepenkast leveren en installeren. Een 3 fase groepenkast met 14 groepen plus 2 fornuisgroepen. Het is voor een woning waar twee appartementen in gemaakt zijn. De bekabeling hangt nu (deels) los naast de kast. Kunt u ook de aansluiting voor de 3 fase verzorgen? Of moet ik dat aanvragen bij Stedin?

Extra groepen installeren

Wij willen graag 2 extra groepen voor onze jacuzzi in de tuin. Betreft 2 groepen van 220 Volt is voldoende. Wij zorgen ervoor dat de kabel is getrokken vanuit de tuin naar de meterkast. Kunt u eventueel ook 12 panelen met hoog rendement voor op een plat dak verzorgen? Leveren en plaatsen. Uitvoering in het tweede kwartaal van 2018.

Extra groepen installeren voor keuken

Onlangs hebben wij een jaren '30 woning gekocht. Op dit moment is er 1 groep voor alle keukenapparatuur. In verband met een verbouwing keuken, willen wij dit nu graag uitbreiden. Volgens de omschrijving van de groepen in de meterkast, zou er een tweede groep moeten zijn voor de keuken, maar hier lijkt niks op aangesloten te zijn. Alles moet dus ook eens goed nagekeken worden.

Nieuwe groepenkast installeren

Nieuwe groepenkast 6 groepen. 2 maal groep aanleggen naar de keuken voor vaatwasser en oven. Onder de vloer

Groepenkast vervangen

Nieuwe groepenkast installeren, fase 1, met 10 groepen met aardlekschakelaars, inclusief het herverdelen van de apparaten over de groepen.

Groepenkast vervangen

Hoofdschakelaar installeren en leveren groepen kast 8 groepen leveren en monteren twee bestaande aardlekschakelaren kunnen hergebruikt worden alle bestaande eindgroepen moeten aagsloten worden. Dan leidingen op de vloer achter plint keuken neerleggen met waterdichte wcd. Of opbouw 1 enkel wcd wasmachine 1 enkel droger 1 enkel wcd combioven 1 enkel wcd vaatwasser 1 enkel wcd oven 1 dubbel wcd boven aanrecht voor algemeen gebruik keuken ligt aangrenzen meterkast en leidingen kunnen zo door de muur doorgevoerd worden.

Extra groepen installeren

Huidige installatie: Groepenkast is van het merk Attema uit het jaar 2006/2007 en bestaat uit: - 2x aardschakelaars en 6 groepen (3 per aardschakelaar), - 1x hoofdschakelaar, - 1x Belgrado, - 7 spare groep plekken op aardschakelaar 1, - 5 spare groepen plekken op aardschakelaar 2. Ik wil graag twee extra groepen laten installeren vanwege het plaatsen van een nieuwe keuken. De kabels moeten nog getrokken worden. De offerte mag inclusief en exclusief trekken van de kabels. Graag voor week 42, want dan wordt de keuken geplaatst.

Extra groep voor de inductiekookplaat bijplaatsen

We willen graag een inductiekookplaat installeren maar weten niet of het huidige elektra hiervoor geschikt is. Ik zou een foto kunnen maken van de groepenkast zodat u wellicht kunt zien of er groepen bij geplaatst moeten worden en of daar ruimte voor is. Indien de kast geschikt is, willen we dit graag laten aanleggen. In de keuken zit achter de gaskookplaat wel een stopcontact maar dat is een gewoon stopcontact. We zien uw reactie graag tegemoet.

Extra groepen installeren in meterkast

Graag ontvang ik een offerte voor het uitbreiden van de groepenkast met 3 a 4 extra groepen. Tevens dienen er stopcontacten geplaatst te worden.

Partners

Partners van Casius