Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groepen installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groepen installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groepen installeren

Groepen aanpassen in verband met het installeren van een keramiek oven

Ik heb een keramiekoven cadeau gekregen die moet worden aangesloten. Mijn groepenkast is van 2003, van 2 naar 7 groepen. Ik heb begrepen dat ik een 3 fase 35 amp aansluiting nodig heb en dat de groepenkast volledig vernieuwd moet worden. Ik wil dus graag een 'second opinion'. Aan de andere zijde van de keukenmuur staat se meterkast, wellicht kan de leiding op deze wijze worden door getrokken.

Krachtstroom in de keuken installeren

We krijgen een grote oven met inductie fornuis en hebben daarvoor een krachtstroom aansluiting nodig in de keuken. Er zijn nu twee groepen in de keuken voor de inductie kookplaat. We moeten dus naar krachtsroom plus een losse groep voor de rest.

Vervangen van elektra

Vanwege het plaatsen van een nieuwe keuken wil ik graag de elektra laten aanpassen aan de huidige behoeftes, waaronder kookeiland met kookplaat waarbij mogelijk een perilex aansluiting nodig is. Daarnaast zou ik graag alle stopcontacten op de begane vloer in elk geval willen verlagen en laten vernieuwen. In de woonkamer moeten er 4 stopcontacten verlaagd worden. En in de gang is nu geen stopcontact maar zou ik er wel graag 1 bij willen hebben. Op de overige vloeren zou ik graag de stopcontacten willen laten vernieuwen, waar nodig. Controle/vervanging van groepen kast of die nog voldoet aan de moderne tijden zie ik ook graag gebeuren Het gaat om een eengezinswoning uit de jaren '80 met kruipruimte De werkzaamheden zouden we graag in de week van 19-3 tot 23-3 uitgevoerd willen hebben. Dit staat nog niet vast en zou ook in overleg later kunnen. Laatste vraag: we zijn ook aan het kijken om vloerverwarming te laten installeren. Weet je of jij daarvoor ook nog zaken moet aanpassen qua elektra?

Extra groepen installeren

Graag wil ik 2 extra groep aanleggen voor de keuken (koelkast, fornuis, vaatwasser en magnetron). Wat zijn globaal de kosten?

Groepen en stopcontacten installeren wegens plaatsing keuken

Er zijn meer groepen nodig voor een nieuwe oven en een combi-magnetron. Ook willen we inductie gaan koken en twee of drie stopcontacten. De nieuwe woning is ook in Assen.

Aardlekschakelaar en extra groepen installeren

Ik wil i.v.m. mijn nieuwe keuken twee groepen en 2 aardlekschakelaars in mijn meterkast extra aansluiten. Keuken komt in juli.

Nieuwe groepen installeren

Voor mijn inductiekookplaat heb ik een nieuwe groep nodig. Eventueel wil ik ook een extra groep voor de vaatwasser en oven laten aanleggen die beiden op een groep staan.

Gehele meterkast vervangen

Meterkast vervanging. Wij willen een woning kopen die heeft een oude meterkast die vervangen moet worden zonder aardlekschakelaar en zonder hoofdschakelaar. Wat zou dit gaan kosten hoeveel groepen heeft gemiddeld een tussenwoning nodig en wat zou het ongeveer gaan kosten incl installeren.

Extra groepen installeren

Ik woon in een vrij oud appartement met in de meterkast slechts 3 verschillende groepen. Nu ga ik een nieuwe keuken laten plaatsen met inductie kookplaat. Hiervoor moet lijkt me een extra kookgroep aan worden gelegd en misschien wel de hele groepenkast vervangen. Vervolgens moet dit naar de keuken gelegd worden. Tussen de keuken en meterkast zit enkel het toilet.

Stoppenkast vervangen en uitbreiden

Onze groepenkast moet uitgebreid en netjes gemaakt worden. We hebben nu 6 groepen. Het moeten er 10 worden bij, waaronder 1 voor de inductieplaat. Graag een prijs voor het installeren van een geheel nieuwe meterkast.

Partners

Partners van Casius