Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groepen installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groepen installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groepen installeren

Extra groepen en UTP kabel installeren

Ik zou graag de volgende werkzaamheden willen laten uitvoeren: 2 extra groepen in de meterkast (normale groepen). Kabel door kruipruimte naar garage + 2 stopcontacten in garage (van meterkast naar garage is ongeveer 5 meter). 1 x UTP kabel van meterkast door kruipruimte naar garage. Kunt U een globale prijs indicatie geven voor deze werkzaamheden?

Extra groep in de meterkast installeren

Ik wil graag een extra groep in de meterkast geïnstalleerd hebben. Momenteel is de apparatuur in de keuken verspreid over 3 groepen. In verband met een nieuwe extra oven welke 3000 Watt kan trekken willen wij een stand groep in de meterkast geplaatst hebben.

Nieuwe meterkast installeren

We willen voor nu enkel de hoofd meterkast. Hier komt later ook een tweede huishouden en de bovenverdieping (aparte kast) en een woonunit op. Deze hoeven nog niet meegenomen te worden. In deze 3 fase meterkast willen we: - 1 aardlek met daaronder dus 3 groepen - 10 x 16 ampère 230 volt B - 6 x 32 ampère 230 volt C (voeding andere meterkasten) - 1x kookgroep - 3x 40 ampère 380 volt B of C?? Wat raad je aan? We willen uiteindelijk ongeveer 40 zonnepanelen die hier ook op moeten. Kan dit ? Alvast bedankt

Extra groepen in meterkast installeren

Er zijn 2 nieuwe groepen aangelegd voor de keuken en de garage maar deze nog niet aangesloten in de meterkast. Wat zijn de kosten om deze te laten instaleren in de meterkast?

Vervangen van de groepenkast

Bij installatie van zonnepanelen en aansluiten op elektranet is gebleken dat huidige groepenkast, circa 30 jaar oud, niet helemaal goed is. De groepen voor de wasmachine et cetera zijn niet aangesloten op de aardlekschakelaar, en die laatste is ook niet helemaal in orde meer. Er is geadviseerd een nieuwe groepenkast te laten installeren. Enkele gegevens: 9 groepen - tweefase - twee aardlekschakelaars nodig - geen hoofdschakelaar nodig. Foto van oude groepenkast meegestuurd. Graag prijsindicatie.

3 fase stroom en extra groepen installeren

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een 3 fase stroomgroep zou kunnen aanleggen. Of, als dit beter is, extra groepen willen aanleggen omdat het bij ons bijna elke dag gebeurt dat de stroom uitvalt doordat er te veel stroom wordt verbruikt. Ik hoor graag uw reactie. Met vriendelijke groet,

Installatie van een aardlekschakelaar

Ik zou graag een aardlekschakelaar willen laten installeren in mijn groepenkast. Dar ik 6 groepen heb, heb ik begrepen dat er 2 aardlekschakelaars gemonteerd dienen te worden? Zou u daarvoor een offerte kunnen opstellen?

Groepenkast vervangen

Ik ben voornemens een nieuwe keuken te laten installeren. Mijn groepenkast is verouderd en heeft slechts 4 groepen. Ik wil sowieso van 4 naar 8 groepen gaan, zodat het basis ontwerp wat ik nu heb veilig kan functioneren. Eventueel wil ik ook een inductieplaat en een elektrische doorstroomgeiser voor het douchen laten plaatsen. Ik wil graag van jullie weten of dit qua elektrische installatie mogelijk is en wat de kosten hiervoor zullen zijn en of je dit zou aanraden. Daarnaast heb ik het nodige leidingwerk ten behoeve van de nieuwe keuken. Een technische tekening heb ik niet maar ik kan precies uitleggen waar de apparatuur geplaatst zal gaan worden.

Extra groepen installeren voor sunshower en whirlpool

Het betreft het installeren van extra groepen voor het aansluiten van een sunshower en een whirlpool.

Nieuwe groepenkast installeren

Wil mijn huidige groepenkast (met 6 groepen)vervangen met: 8 eindgroepen 16A 1 kookgroep 1 hoofdschaklelaar 3 aardlekschakelaars.

Partners

Partners van Casius