Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groepen bijplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groepen bijplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groepen bijplaatsen

Extra groepen bijplaatsen

Ik wil een extra groep laten plaatsen ten behoeve van de inductiekookplaat (BOSCH PIE895dc1e). De afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 3 meter. Dit moet inclusief een stopcontact voor een perilex aansluiting.

Krachtstroom aanleggen in meterkast

Voor een elektrisch fornuis zou ik graag mijn meterkast laten aanpassen naar een 3 fase/krachtstroom aansluiting. Tevens laat ik me graag adviseren over het aantal benodigde groepen en wanneer nodig, het bijplaatsen van extra groepen. De meterkast is 5 meter verwijderd van het fornuis.

Groepen + aardlekschakelaar bijplaatsen

Ik wil graag 3 groepen laten bijplaatsen plus een aardlekschakelaar.

Drie groepen en een aardlekschakelaar bijplaatsen

In de huidige situatie heb ik een tekort aan groepen in mijn meterkast. Daarom wil ik drie groepen bijplaatsen en een aardlekschakelaar plaatsen.

Extra groep in de groepenkast bijplaatsen

Ik heb nu een oude (stoppen) meterkast (4 groepen, zie bijlage). Ik wil die vervangen door een moderne nieuwe meterkast met ook 1 of 2 extra groepen. Met oog op toekomstige nieuwe inbouwkeuken, wasdroger, veel buitenverlichting, en terras heater buiten. Tevens deze terrasheater bevestigen en op elektra aansluiten.

Bedrading vervangen en groepen bijplaatsen

Ik wil van een flat op de begane grond met kelder van bouwjaar 1954 de bedrading vervangen en groepen bijplaatsen. Zie foto. Er is nooit wat aan de elektra gedaan. Stedin heeft een slimme meter aangebracht en adviseerde check van elektra.

Groepen bijplaatsen of nieuwe meterkast installeren

In verband met inductie koken en zonnepanelen hebben we meer groepen nodig. We hebben een meterkast met 2 rode stoppen en 3 witte stoppen en er is een aardlekschakelaar aanwezig. Graag zouden wij weten wat de mogelijkheden zijn.

Groepen en aardlekschakelaar bijplaatsen

Uitbreiding groepenkast met drie groepen en aardlekschakelaar. Het past niet meer op de bestaande kast, dus zal er een kast bij geplaatst moeten worden. Voor het eind van de maand moet het uitgevoerd zijn.

Groepen bijplaatsen en herverdelen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken met meer elektrische apparaten is het nodig dat er een herverdeling van de groepen in de meterkast komt en wellicht moeten er groepen bij.

Extra groepen in meterkast bijplaatsen

Er moeten extra groepen aangelegd worden ivm apparatuur nieuwe keuken. Dit moet binnen 2 weken klaar zijn. Keuken wordt 7 mrt geinstalleerd.

Partners

Partners van Casius