Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groepen aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groepen aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groepen aanleggen

2 extra groepen aanleggen

2 extra groepen in de meterkast aanleggen die uitkomen in de kast waar de gasaansluiting zit.

Extra groepen en stopcontacten aanleggen

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de keuken nog geïnstalleerd moet worden. Er zijn extra groepen nodig voor de inductie kookplaat, 2 fase, en 1 x voor de oven. Daarnaast dienen er 2 extra stopcontacten voor de koelkast en Quooker geplaatst te worden. Er zijn loze leidingen aangelegd. Voor de verlichting in de bovenkastjes moet er een extra stopcontact aangelegd worden boven de kastjes, geen loze leiding.

Extra groep(en) laten aanleggen

Graag wil ik een of twee extra groepen laten aanleggen, voor wasmachine en droger in de badkamer.

Extra groepen aanleggen

Half april krijgen wij een nieuwe keuken met een inductiekookplaat. Ik wil voor die tijd het elektra laten aanpassen met extra groepen in de meterkast. De overige aanpassingen aan het elektra kan ik zelf verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Groepen uitbreiden en bedrading aanleggen

Ik zou graag een uitbreiding met 3 groepen willen in mijn meterkast. Er moeten nieuwe leidingen gemaakt worden door een koof naar de 1e verdieping en daar naar aansluitingen in een slaapkamer. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Groepenkast vervangen en elektra uitbreiden

Meterkast stoppen vervangen naar elektra 9 groepen. Elektra aanleggen naar zolder ivm zonnepanelen aanschaf. Inclusief aardpen installeren Graag ontvang ik een offerte inclusief btw, ( materialen en uurloon)

Extra groep aanleggen of nieuwe groepenkast installeren

Ik wil mijn groepenkast uitbreiden met 1 groep. De bestaande kast heeft 4 groepen, maar is niet goed verdeeld waardoor de stroom geregeld uitvalt. De kast is ruim 30 jaar oud. NFI25 0,03 staat erop, bij de aardlekschakelaar. Een extra groep aanleggen in meterkast of een nieuwe groepenkast installeren? Graag verneem ik wat de kosten zijn.

Nieuwe groepenkast en krachtstroom aanleggen

Wij hebben een kleine woning uit 1921 en gaan hier binnenkort een aanbouw aan maken. We hebben nu een verouderde stoppenkast met maar 3 groepen. We willen graag een nieuwe stoppenkast met meer groepen en krachtstroom plaatsen. Kunnen jullie dit eventueel uitvoeren binnen enkele weken en wat zijn de kosten hiervoor? Ik hoor het graag.

Elektra voor de inductiekookplaat aanleggen

Het gaat om van meterkast via kruipruimte kabel aanleg naar keuken voor inductieplaat met perplex stopcontact heb een nieuwe groepen kast klasse 2 met in keuken 4groepen erstaatop kast IP30 80A.

Krachtstroom voor de sauna aanleggen

Wij willen ivm aanschaf sauna graag krachtstroom laten plaatsen in een studio. De aansluiting in de meterkast is nu 1x50A. Er lopen al 3 conventionele groepen naar de studio. Wellicht kunnen er hiervan 2 gecombineerd worden.

Partners

Partners van Casius