Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep plaatsen ivm inductie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep plaatsen ivm inductie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep plaatsen ivm inductie

Aanleggen extra groep in meterkast

Wegens verbouwing van de zolder (3 kamers gemaakt) moet er Electra worden aangelegd hiervoor is waarschijnlijk een nieuwe groep in de meterkast nodig, we zijn opzoek naar iemand die de groep kan adviseren en de groep kan plaatsen

Extra groep bijplaatsen in groepenkast

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een extra groep in de groepenkast, dit ivm de installatie van een split airco van het merk Qlima met typenr SC 5248

Extra groep plaatsen in meterkast

Plaatsen van een extra groep in mijn meterkast voor vaatwasser

Extra groep plaatsen ivm inductie

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een extra groep omdat ik met een inductieplaat wil gaan koken. Er zit wel een stopcontact voor mijn vonkontsteker van het gasfornuis, wat ingebouwd in het aanrecht is. Graag inclusief plaatsen en materiaal kosten.

Stroom aanleggen voor inductie kookplaat

Ik zoek een elektricien die vanuit mijn meterkast een kabel kan trekken naar de plek waar over twee weken een inductiekookplaat komt. De meterkast zit vrijwel direct naast de kruiken. Het gaat om een extra groep plaatsen en kabel trekken (volgens mij).

Extra groep tbv PHEV auto

In de meterkast een extra groep plaatsen

Extra kabel aanleggen tbv jaccuzi in de tuin

Goede middag wij willen graag een extra vrije kabel aan laten leggen in de tuin tbv een te plaatsen jacuzzi. Wij hebben nog een vrije groep in de stoppenkast . De jacuzzi die we willen gaan kopen trekt max 3500 en aangeraden wordt een aansluiting van 2 maal 220. De kabel kan ik zelf wel in de grond ingraven naar de locatie. Hij moet alleen aan gesloten worden in de stoppen kast . Zoals u kunt zien op de foto is 11 nog vrij . Is dit mogelijk en wat gaan de kosten worden

Nieuwe veilige meterkast aanpassen

Mijn meterkast Voldoet niet aan de NEN1010 norm. Er zijn niet genoeg aardlekschakelaars. Tevens zijn de groepen flink verouderd. Er is ook niet genoeg ruimte om de schakelaars van de zonnepanelen te plaatsen, die ik op het oog heb. Ik wil een offerte voor een toekomstbestendige veilige meterkast met 8 groepen plus PV groep en kookgroep.

Aansluiten extra groep

Ik wil graag een extra groep in de meterkast laten aansluiten. De kabel komt al in de meterkast uit en zal al worden afgemonteerd op een lasdoos. Het betreft dus alleen het plaatsen van een nieuwe automaat (met aardlek, zie foto) en die aansluiten op de lasdoos.

Installeren extra groepen

Installeren 4 extra groepen in de meterkast, waarvan 1 kookgroep/dubbele groep. Kabels zijn al getrokken naar de meterkast. Liefst aansluiting in de bestaande groepenkast, maar desnoods in een nieuw te plaatsen meterkast. Graag uw beoordeling/advies op locatie. Datum opdracht in overleg, voorkeur begin juni.

Partners

Partners van Casius