Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep plaatsen in meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep plaatsen in meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep plaatsen in meterkast

Plaatsen extra groep tbv inductie

Extra groep voor inductieplaat. Er moet een perilexcontact geplaatst worden. De afstand tussen meterkast en inductiekookplaat is maximaal 3 m. Er is geen kruipruimte. Het is allemaal schoon werk. Als de oven eruit wordt gehaald kunt u bij de stopcontacten.

Extra groepen meterkast

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van circa 10 extra groepen in de meterkast. Waarvan één groep geschikt moet zijn voor het koken op inductie en één voor een heater buiten.

Extra groep aansluiten

Extra groep plaatsen en daar laadpaal auto op aansluiten 1 fase 16 ampere. In huidige situatie word er 1 groep niet gebruikt in meterkast.

Extra groep

Ik wil graag een extra groep laten plaatsen omdat ik elektrisch wil gaan koken. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vervangen oude bedrading en vervangen groepenkast

Het plaatsen van zonnepanelen is een aparte groep nodig en dus het vervangen van de oude meterkast en de oude bedrading. Bedrading is een mengsel van oude en nieuwe kleuren, aarde is niet overal aanwezig. Huis is uit 1958. Graag een vrijblijvende offerte met prijsopgave modernisering elektra, ik laat graag een vakman langs komen om de situatie in te schatten.

Extra groep plaatsen

Graag zou ik een offerte krijgen om een extra groep te plaatsen wasmachine en droger, of kan de elektra via omleiding van boven naar de nieuwe locatie.

Vervangen/uitbreiden groepenkast

Huidige kast heeft 8 groepen verdeeld over twee aardlek-schakelaars (een 4- en een 2-polige) en nog een PV groep. Moet worden vervangen door een grotere kast met 10 groepen, ruimte voor nog 2 groepen, een krachtgroep voor de inductieplaat en voorbereid voor een tweede krachtgroep voor het geval er een elektrische auto komt. Om niet de hele kast te hoeven vervangen als we nog eens een doorstroomboiler en/of warmtepomp willen plaatsen, moet daarvoor ruimte in de kast zijn.

Front voor groepenkast monteren en extra groep plaatsen voor bedrijfspand

De groepenkast ligt open. Er is geen front meer voor. In verband met de veiligheid willen we dit graag spoedig laten oplossen. Ook willen we een extra groep erbij. Het gaat om een pand in het winkelcentrum. Graag hoor ik van u wat de kosten zijn. Ik hoop dat ik het zo goed heb uit gelegd anders kunt u me altijd even bellen.

Extra groep aanleggen

Vanuit de meterkast, die voor in het huis zit, zou een extra groep aangelegd moeten worden voor op de achtergevel, ivm het plaatsen van een terrasoverkapping. In die overkapping komt een elektrische straalkachel, led verlichting en elektrische zonnewering. Die drie dingen moeten op de groep komen. De aftstand door de kruipruimte naar de achterkant van het huis is ongeveer 7 meter.

Extra groep plaatsen ivm met nieuwe keuken en zonnepanelen

Graag laat ik een extra groep plaatsen i.v.m. aanschaf nieuwe keuken en zonnepanelen. De afstand tussen de groepenkast en keuken is rond de 7 meter. De groepenkast is relatief nieuw. Er moet 1 groep bij, dit moet voldoende zijn.

Partners

Partners van Casius