Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep plaatsen

Nieuwe meterkast laten plaatsen

Wij willen een nieuwe meterkast met eventueel nieuwe groep(en). Maar in ieder geval met schakelaars voor de verschillende groepen. We hebben nu een meterkast deels schakelaar en deels stoppen/zekeringen.

Aantal groepen uitbreiden ten behoeve van de keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken en het gaan koken op inductie en het aanleggen van 1 of 2 nieuwe stopcontacten in de keuken wil ik graag nieuwe groep of groepen aan laten leggen.

Wandcontactdozen buiten de woning plaatsen

Ik wil graag 4 wandcontactdozen buiten en een nieuwe groep in de meterkast laten plaatsen. De kabels liggen er al. In de meterkast en buiten. Eventueel benodigd materiaal kunnen we zelf aanschaffen.

Opbouwdozen plaatsen en mogelijk een nieuwe groep

Ik zou graag een offerte aan willen vragen voor de plaatsing van 3 elektrodozen (opbouw) in de inpandige berging. Het zou dan gaan om 1 enkelvoudige in de meterkast en 2 dubbele op de muur. Graag zou ik ook van u willen weten wat het plaatsen van een extra groep in de meterkast (deze staat ook in de berging) zou gaan kosten, ik weet niet of deze nodig is, maar dat kan u beter beoordelen. Mij lijkt het beter om deze te plaatsen om andere groepen te ontzien. Ik heb nu de droger en wasmachine draaien op dezelfde groep en door middel van van een Wintop stekkerdoos. Ik wil deze 2 scheiden en de droger op de nieuwe groep plaatsen tesamen met de ijskast die ook in de berging staat. Opbouwdozen die gemaakt moeten worden zijn maximaal 1,5 meter vanaf de meterkast. In 1 van deze nieuwe dozen stop ik dan de droger en ijskast. Ik hoor graag van u.

Extra groep in de stoppenkast plaatsen

Ik heb een kleine studio met 1 stoppenkast en ik heb maar 1 groep. Ik wil graag een extra groep aan laten leggen. Meerdere bewoners in mijn pand hebben zoiets laten doen dus het is mogelijk. Hoor graag wat de kosten zullen zijn hiervoor.

Extra groep plaatsen

Extra groep van 220 volt leveren en aansluiten.

Voorbereidingen treffen voor keukenplaatsing

Voor het plaatsen van onze keuken moeten een aantal zaken geregeld worden: - Maken nieuwe groep ter behoeve van de kraan voor kokend water - Plaatsen extra aardlekschakelaar ter behoeve van deze kokend water kraan - Aanleggen / verplaatsen stroompunten ter behoeve van keukenapparatuur - Verplaatsen van twee lichtpunten een meter naar beneden

Extra groep plaatsen

Onze garage is aangesloten op woonkamer, keuken en afzuiginstallatie. Door toevoeging van tal van apparaten in de garage waaronder laatstelijk een compressor vliegt de stop er regelmatig uit. Het lijkt me daarom handig om de garage op een aparte groep te zetten. Misschien dat er via de kruipruimte een extra kabel getrokken moet worden.De afstand tussen de meterkast en de garage is ongeveer 8 meter.

Extra groep bij laten plaatsen

Lezer, Wij gaan waarschijnlijk overstappen naar een inductiekookplaat van 11100 Watt. Welke aanpassingen in de elektra huishouding zijn hiervoor nodig en welke kosten brengt dit met zich mee? Het huis is gebouwd in 1990.

Extra groep en stopcontacten op zolder

Ik wil een extra groep in de meterkast en twee stopcontacten op zolder laten plaatsen ter behoeve van de wasmachine en droger.

Partners

Partners van Casius