Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep in meterkast installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep in meterkast installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep in meterkast installeren

Perilex aansluiting en extra groep plaatsen

Ik woon in een huurhuis van de AHAM en wil overstappen op inductiekoken. Ik wil een Pelgrim pf6264 RVS fornuis aanschaffen en heb een Perilex aansluiting nodig. Het fornuis komt ongeveer 3 meter vanaf de meterkast te staan, maar wel aan de andere kant van de keuken. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen voor het aanleggen van een extra groep en een aansluiting nabij het fornuis. Ik heb al een mail gestuurd naar de verhuurder, met de vraag om toestemming voor deze wijziging. Ik ben nog in afwachting van hun antwoord.

Groep vervangen in de meterkast

Hager B16 is stuk. Wat kost vervanging daarvan?

Extra groep in de meterkast installeren

Momenteel is de apparatuur in de keuken verspreid over 3 groepen. In verband met een nieuwe extra oven welke 3000w kan trekken willen wij een estrand groep in de meterkast geplaatst hebben.

Extra groep voor inductie aanleggen

Ik wil een extra groep in de meterkast voor de inductiekookplaat.

Groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk

Wij hebben een oude meterkast en willen deze graag laten vernieuwen. De bestaande situatie heeft 6 groepen plus 1 loze groep: - 2x woonhuis - 1x voor trafo deurbel - 1x keuken - 2x krachtstroom Er is een aardlekschakelaar maar ik heb geconstateerd dat de randaarde niet is aangesloten. Voor de nieuwe situatie zijn de volgende wensen: - woonhuis 2 groepen - opbouw woonhuis 1 groep (voorbereiding) - keuken 1 groep - keuken krachtstroom - wasmachine/droger groep (voorbereiding) - voorbereiding zonnepanelen - aardlekschakelaar aangesloten op aarde - hoofdschakelaar - een stopcontact in de meterkast Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte voor de levering en montage.

Extra groep in meterkast installeren

Extra groep aanleggen meterkast

Stroom garage op reservegroep aansluiten

Wij hebben nog een reserve groep (nr:8) in de meterkast. Hierop wil ik de stroom van de garage op aansluiten. Op dit moment zit de garage op een groep (nr:1), deze wordt overbelast bij groot stroom verbruik in de garage. (bijv: friteuse in garage)

Extra groep aansluiten in meterkast en overig elektrawerk

I.v.m de aankoop van een elektrisch fornuis is er een extra groep nodig in de meterkast. Ook moet er een nieuwe kabel getrokken worden voor een Periflex aansluiting. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Extra groep in de meterkast plaatsen

De groepenkast uitbreiden met 2 groepen in verband met vaatwasser en combi-magnetron. Draden en kabels zijn aangelegd tot in de meterkast. Betreft dus uitsluitend aansluiting in groepenkast.

Extra groep in meterkast realiseren

Wij willen een extra groep in de meterkast voor Esse fornuis van 3500 Watt. De kabel en het stopcontact doen we zelf. Wij willen alleen maar extra groep plaatsen in meterkast.

Partners

Partners van Casius