Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep maken vanwege vele apparaten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep maken vanwege vele apparaten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep maken vanwege vele apparaten

Extra groep in de meterkast

Ik wil graag in mijn meterkast extra 16 ampère groep laten maken en de kabel doortrekken naar de tuinkamer via kruipruimte.

Extra groep maken vanwege vele apparaten

Wegens veel apparaten een extra groep maken en de nodige stop contacten aanleggen.

Vervangen van elektra in benedenwoning

Wij staan op het punt een benedenwoning, 60 m2, te kopen in Duivendrecht. De elektra is zwaar verouderd en er is flink geknutseld, onder andere om buitenverlichting te creëren en her en der extra stopcontacten te maken. Er lopen dus draden door het huis en door de kruipruimte. Bovendien zijn in ieder geval de radiator en waterleiding in de badkamer niet geaard. Er hangt een oude stoppenkast met, als ik het goed gezien heb, 3 groepen. Ik denk dat er tenminste 1 groep bij moet en alle bedrading vervangen moet worden, met verantwoord geplaatste stopcontacten op logische plekken in alle vertrekken. Wat wel en niet geaard is weet ik op dit moment niet. We willen sowieso best wat veranderen en gaan de boel helemaal strippen, dus er is ruimte om te doen wat nodig is. Er loopt een kruipruimte onder de hele woning. Bouwjaar 1943. Ik wil graag dat de elektra ‘clean’ wordt aangelegd, dus wat mij betreft alles eruit en vernieuwd, met een uitgebreidere nieuwe stoppenkast. Buitenverlichting kan weg.

Extra groep in meterkast installeren

Maken van extra groep in meterkast: Onze huishoudens verbruiken steeds meer energie, denk hierbij aan de wasmachine, droger, vaatwasser, waterkoker, magnetrons etc. De werkplek is goed bereikbaar.

Groepenkast uitbreiden en inductiekookplaat aansluiten

Wij willen overstappen van koken op gas naar inductiekoken. Er loopt nu 1 groep naar de elektrische oven en de elektronische ontsteking van de gaskookplaat. Deze leiding loopt onder een massieve houten vloer. In de meterkast zitten 8 groepen, 4 groepen zijn nog niet in gebruik. We willen e.e.a. combineren met een aanvraag voor subsidie voor "Subsidie Amsterdam aardgasloos". We willen een afspraak maken om de meterkast hier even te beoordelen en ontvangen dan graag uw advies en een prijsopgave voor de nodige aanpassingen.

Stroomvoorziening lichter maken

Ik heb nu 3 x 63 Ampère en kan volgens mij naar een lichtere groep. Hiervoor zoek ik een erkende installateur. Hierover heb ik contact gehad met Liander. Kunt u aangeven wat er nu is en waar ik naartoe zou kunnen qua zwaarte van de aansluitingen?

Aansluiting voor laadpaal aanleggen

Ik wil graag mijn laadpaal laten aansluiten. Hiervoor is een extra groep nodig van 16A met eigen aardlekschakelaar. De laadpaal komt in mijn tuin en de afstand naar mijn meterkast in ongeveer 5 meter. Mijn hoofdzekering in 35A en heb nu 1 aardlek schakelaar met 4 groepen. Heb geen hoofdschakelaar om de groepenkast spanningsloos te maken. Er is nog ruimte voor 1 groep. Wil de laadpaal ook aansluiten op mijn slimme meter via de P1 poort. (moet dus extra netwerk kabel RJ11 aangelegd worden). De P1 poort is al in gebruikt en wil graag een splitter laten aanleggen. Graag aansluiten met 6 mm2 grond kabel.

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Ik woon in een appartement met een oude groepenkast. Ik wil die laten vervangen en uitbreiden met een extra groep. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Extra groep in meterkast maken

Er wordt binnenkort een oven geleverd die in een ruimte komt te staan waar onvoldoende stopcontacten zijn. De oven heeft een wattage van 3. 1 KW, bij 230 V. Het lijkt me het best als deze een aparte groep krijgt die er nu dus nog niet is.

Extra groep in meterkast maken

Extra groep in meterkast erbij zetten met draad erin. Draad ligt er al en die moet aangesloten op de extra groep. Er zitten nu denk ik 5 a 6 groepen in de kast.

Partners

Partners van Casius