Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep in groepenkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep in groepenkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep in groepenkast

Extra groep bijplaatsen in groepenkast

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een extra groep in de groepenkast, dit ivm de installatie van een split airco van het merk Qlima met typenr SC 5248

Stoppenkast vervangen

Wij willen onze 3 groepenkast vervangen voor een 4 groepenkast. De reden hiervoor is dat wij buitenstroom op een aparte stop willen hebben. Er zit al stroom in de schuur dus onze leken gedachten zeggen dat er een nieuwe groepenkast geplaatst moet worden waarbij de kabel van de schuur op de nieuwe groep geplaatst wordt.

Controle en waarschijnlijk uitbreiden groepenkast

Controleren of groepenkast nog aan de hedendaagse standaard voldoet, eventueel moderniseren / vervangen. Adviseren over elektranet, in het bijzonder de zolder, waar we een kamer willen bijmaken. Indien noodzakelijk groep bijplaatsen en beschikbaar maken op de zolder.

Installeren extra groepen

Installeren 4 extra groepen in de meterkast, waarvan 1 kookgroep/dubbele groep. Kabels zijn al getrokken naar de meterkast. Liefst aansluiting in de bestaande groepenkast, maar desnoods in een nieuw te plaatsen meterkast. Graag uw beoordeling/advies op locatie. Datum opdracht in overleg, voorkeur begin juni.

Nieuwe groepenkast laten installeren

We beschikken over een meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Omdat we de afgelopen jaren een aanbouw hebben geplaatst en inmiddels veel meer elektrische apparatuur hebben, zou ik de groepenkast graag vernieuwen. Hierbij overweeg ik de volgende aspecten: * Uitbreiding aantal groepen van 6 naar 8 (of eventueel 10). * Aparte groep voor tuinapparatuur * Aparte groep voor TV apparatuur (4 stopcontacten) * Aparte groep voor keuken apparatuur (4 stopcontacten + aangesloten apparaten en verlichting) * Aparte groep voor zonnepanelen (is reeds het geval) * Beschikbaarheid over 2 of meer aardlekshcakelaars (bijv 1 voor begane grond, 1 voor bovenverdiepingen, en 1 voor buiten) * Uitbreiding van 2 naar 4 stopcontacten in de groepenkast voor aansluiten modem etc. * Monitoren energieverbruik per groep (om risico op overbelasting te kunnen meten) * Beltrafo We beschikken momenteel over (ongeveer) 36 stopcontacten begane grond: 18 (veel hardware voor geluid en beeld, aquarium, keuken, vloerverwarming) 1e verdiep: 13 (beperkt aantal apparatuur) 2e verdiep: 3 (wasmachine, meerdere computers, zonnepanelen) tuinhok: 2 (fontein voor aquarium) Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en bijhorende kosten. Een foto van de huidige situatie is toegevoegd als bijlage.

Groepenkast vervangen

Offerte voor het vervangen van deze groepenkast 3 fase Het gaat oom 8 groepen in de kast waarvan 1 reserve groep. En een kookgroep Zie foto

Vervanging oude electra

Het gaat om de vervanging oude electra: Het huis komt 1934 Overloop lichtpunt met bewegingsmelder en rookmelder. -slaapkamer: 2 lichtpunten plafond -3x 2 wcd 2 voudig -wcd tbc tv coax aansluiting -badkamer: -3x led laagspanning -extra groep -slaapkamer: -1 lichtpunt plafon 3 x 2 wcd -1 rookmelder beneden -groepenkast vervangen -dit gaat om een boven etage 45m2 Alle oude leidingen zijn verwijderd en de wanden zijn gestript.

Extra groep

Ik ben van plan om in de keuken zonder gas te gaan koken, met inductie... en zou graag ofwel een extra groep laten plaatsen of de oude groepenkast laten vervangen door een nieuwe. Als dat eerste ook mogelijk is, dan graag ook voor beide opties een offerte. MVG Cees

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen het gaat om Groepenkast 3 fase 12 groepen met incl. keuken groep en aardlekautomaten. De huidige is 30 jaar oud en bestaat uit 6 groep incl. keuken groep. Ik wou goede merk hebben zoals Hager, ABB, GACIA etc. Het aantal groepen is gebaseerd op wat de buurman heeft maar ik sta open voor advies voor mijn huis.

Aanpassingen groepenkast + huisinstallatie

Er moeten wat aanpassingen aan de groepenkast worden gedaan en wat worden geïnstalleerd. Het gaat om: * verplaatsen inbouw perilex krachtstroom contactdoos ca. 1 meter in gipsblokkenwand * verplaatsen inbouwdoos 230V ca. 2 meter in gipsblokkenwand * verplaatsen van 2 keukengroepen 230V via kruipruimte ca. 5,5 meter * extra groep + aardlekschakelaar plaatsen in bestaande groepenkast

Partners

Partners van Casius