Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep t b v elektrisch koken inclusief leiding draden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep t b v elektrisch koken inclusief leiding draden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep t b v elektrisch koken inclusief leiding draden

Extra groep t.b.v elektrisch koken, inclusief leiding/draden

Groepen uitbreiden met een groep om elektrisch koken (inductie) mogelijk te maken. Ook dienen hiervoor de leidingen te worden aangelegd in de keuken.

Uitbreiden van groepen en trekken van draden naar de keuken

een extra groep maken in de meterkast en draad trekken naar de keuken. Ik denk ongeveer 10 meter, de leiding is al aanwezig en er zit een zwarte draad al in. (Voor de draden te trekken?) Er moet ook een wandcontactdoos geplaatst worden.(behuizing al aanwezig) Bestemd voor inductie elektrisch koken. Huis is ongeveer 15 jaar oud.

Aanleggen extra groep voor keuken

Ivm het verplaatsen van de keuken en de wens om elektrisch te gaan koken willen wij een extra groep in de meterkast en ten minste 2 fase stroom laten aanleggen

Extra groep

Ik wil graag een extra groep laten plaatsen omdat ik elektrisch wil gaan koken. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vervangen groepen in meterkast / kookgroep/ krachtstroom 3 fasen

Graag vraag ik een offerte op voor installatie/ vervanging van groepen in de meterkast. Ik heb weinig verstand hiervan, dus weet ook niet goed hoe in te schatten hoeveel groepen nodig zijn, maar daar kunt u mij vast bij helpen. Mijn moeder wilt een nieuw elektrisch fornuis. Online lees ik dat er 3 fasen groep voor nodig is met krachtstroom. 10 jaar terug ongeveer liet zij in haar huurwoning een kookgroep bijplaatsen, waardoor zij tot heden elektrisch kookt. Echter vraag ik mij af, voordat wij een nieuw fornuis aanschaffen, of haar aansluitingen/ groepen voldoen. Ik zie een kookgroep staan met 2x 16A. Hiervan vermoed ik dat dit geen krachtstroom levert / nieuw fornuis van 10500watt kan hebben. Weet u dat? Hoeveel groepen zij nodig heeft is ook een vraag. Zij heeft een koelkast, wasmachine, tv, magnetron en wens voor nieuw elektrisch fornuis dus. Verder gebruik van stofzuiger / blender/ koffiezetapparaat/waterkoker/ naaimachine. (Geen vaatwasser of wasdroger, whirlpool of zoiets). Zij woont in Rotterdam, begane grond. Graag zou ik willen weten wat installatie/aanpassing nodig is en een prijs voor de monteur / benodigde apparatuur/ totaalprijs.

Extra groep bij plaatsen voor inductie kookplaat

Ik ga binnenkort elektrisch koken en daarom wil ik een extra groep bij laten plaatsen in de meterkast. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Uitbreiding meterkast ivm koken op electra en perilex

Meterkast in verband met elektrisch koken uitbreiden. Meterkast is een nieuw model, 1 groep extra. De afstand tussen meterkast en keuken is ongeveer 6 meter, er is ook nog geen perilex aansluiting aanwezig graag meenemen in de offerte. Is huurwoning en heb toestemming.

Vervangen groepenkast

Ik zou graag een offerte willen voor het vervangen van de oude groepenkast. Het zijn nu 5 groepen en ik wil naar 10 groepen en dan nog een groep voor elektrisch koken.

Kook op gas en Wil graag elektrisch gaan koken

Wil alleen maar mijn fornuis vervangen naar elektrisch koken hier is fit niet aanwezig in het appartement. Hiervoor moet een nieuwe groep komen daarnaast moet er ook een perilex aansluiting komen. Mocht u ook in staat een inductieplaat van 60 x 90 te kunnen leveren graag meenemen in de offerte.

Extra groep bijplaatsen voor de inductie

Ik ga elektrisch koken, maar daarvoor moet er eerst een groep bij geplaatst worden. Ik ben benieuwd wat dit kost en ik ontvang graag een prijs indicatie.

Partners

Partners van Casius