Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groep bijplaatsen elektra op zolder vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groep bijplaatsen elektra op zolder vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groep bijplaatsen elektra op zolder vervangen

Vervangen groepen in meterkast / kookgroep/ krachtstroom 3 fasen

Graag vraag ik een offerte op voor installatie/ vervanging van groepen in de meterkast. Ik heb weinig verstand hiervan, dus weet ook niet goed hoe in te schatten hoeveel groepen nodig zijn, maar daar kunt u mij vast bij helpen. Mijn moeder wilt een nieuw elektrisch fornuis. Online lees ik dat er 3 fasen groep voor nodig is met krachtstroom. 10 jaar terug ongeveer liet zij in haar huurwoning een kookgroep bijplaatsen, waardoor zij tot heden elektrisch kookt. Echter vraag ik mij af, voordat wij een nieuw fornuis aanschaffen, of haar aansluitingen/ groepen voldoen. Ik zie een kookgroep staan met 2x 16A. Hiervan vermoed ik dat dit geen krachtstroom levert / nieuw fornuis van 10500watt kan hebben. Weet u dat? Hoeveel groepen zij nodig heeft is ook een vraag. Zij heeft een koelkast, wasmachine, tv, magnetron en wens voor nieuw elektrisch fornuis dus. Verder gebruik van stofzuiger / blender/ koffiezetapparaat/waterkoker/ naaimachine. (Geen vaatwasser of wasdroger, whirlpool of zoiets). Zij woont in Rotterdam, begane grond. Graag zou ik willen weten wat installatie/aanpassing nodig is en een prijs voor de monteur / benodigde apparatuur/ totaalprijs.

Meterkast uitbreiden

Groep bijplaatsen voor inductie koken

Extra groep bijplaatsen

Wegens aanschaf nieuwe keuken inclusief inductie kookplaat, moet er een nieuwe groep bij geplaatst worden. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Groep bijplaatsen

Ik wil een groep bij laten plaatsen tbv een Quooker. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Groep bijplaatsen

Ik wil een extra groep voor de stroomvoorziening van de schuur en buitenverlichting.

Extra groep bijplaatsen voor de inductie

Ik ga elektrisch koken, maar daarvoor moet er eerst een groep bij geplaatst worden. Ik ben benieuwd wat dit kost en ik ontvang graag een prijs indicatie.

Extra groep bijplaatsen in verband met vaatwasser

Er dient voor de vaatwasser beneden een extra groep bijgeplaatst te worden. Er ligt al een loze leiding die naar boven gaat waar de meterkast zich bevindt.

Inductiekookplaat plaatsen en groep bijplaatsen

Ik wil een extra groep bij laten plaatsen in de meterkast en een inductiekookplaat + perilex plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Sterkstroom en meterkastgroep

Opdracht is tweeledig, het plaatsen van sterkstroom in de keuken en het eventueel bijplaatsen van een groep in de meterkast. Perilex aansluiting is niet aanwezig en de afstand van de meterkast naar de kookplaat is 1,5 meter . Er is geen kruipruimte .

Aanleggen groep in meterkast en perilexaansluiting

Graag laat ik een perilex aansluiting plaatsen in de keuken en extra groep hiervoor bijplaatsen. De kabel van de keuken tot in de meterkast leg ik zelf aan. Het kabel in de kruipluik trek ik zelf. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is 5 m. Graag laat ik naar mijn groepenkast kijken of er een nieuwe groep bij kan.

Partners

Partners van Casius