Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep een aardlekschakelaar en een instalatieschakelaar 12 meter kabel en een periflex wand contactdoos? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep een aardlekschakelaar en een instalatieschakelaar 12 meter kabel en een periflex wand contactdoos. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep een aardlekschakelaar en een instalatieschakelaar 12 meter kabel en een periflex wand contactdoos

Extra groep t.b.v Electrische auto

Wij zijn ons aan het informeren wat er in onze meterkast nodig is om onzeLeaf op te laden met wat meer snelheid dan 3,4 kwu We hebben al 7 groepen en een aardlekschakelaar van 40 amp .

Groepenkast vervangen

Wij hebben een oude groepenkast zonder aardlek. Ik wil graag een nieuwe groepenkast met 10 groepen, 2 groepen voor zonnepanelen en 1 groep voor auto opladen en 1 groep voor keukenapparatuur. Ik denk dat er een aardlekschakelaar bij moet komen. Ik wil graag een prijsopgave.

Verplaatsen stopcontacten en aanleggen extra groep en aardlekschakelaar

Voor onze nieuwe keuken moeten er een aantal stopcontacten verplaatst worden (waarschijnlijk 6) Ook hebben wij een extra groep (met stopcontact) en daardoor ook een extra aardlekschakelaar nodig. Ik zou graag willen weten wat daar de kosten voor zouden zijn.

Aanvraag installatie en vervangen groepenkast en perilex stopcontact aansluiten

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en willen hiervoor de elektrische installatie laten doen. Graag zou ik van u willen weten of u dit kunt uitvoeren en wat de prijs is. Wat wij nodig hebben is installatie en vervangen van de groepenkast: keuken 4 dubbele wandcontactdoos boven het keukenblad 1 wandcontactdoos ten behoeve van verlichting onder koof 1 wandcontactdoos ten behoeve van wasemkap 1 perilex wandcontactdoos ten behoeve van kookplaat 7,4 Kw (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van quooker (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van koelkast/vriezer 2 wandcontactdoos ten behoeve van oven/combi stoomoven (aparte groep) Meterkast: 1 groepenkast 1 fase 8 groepen 230V, 1 kookgroep 7,4 Kw, 3 stuks aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar, heb ik nodig. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 4-6 meter. we hebben geen kruipruimte, wel een ruimte onder het huis, maar je kan er niet komen. We hebben een betonnen vloer. We hebben nu een oude stoppenkast met 4 groepen en een oude door brand stop. We hebben geen aardlekschakelaar, geen idee of ik aardpen heb. Eind januari wordt de keuken geplaatst. Dan zou met de leverancier van de keuken die de keuken komt plaatsen even overlegd moeten worden wanneer de meterkast vervangen moet worden.

De meterkast aanpassen voor zonnepanelen

Onze meterkast moet uitgebreid worden voor zonnepanelen met een groep en een aardlekschakelaar.

Extra groep en aardlekschakelaar 3fase meterkast plaatsen

Ik wil graag een extra groep laten plaatsen t.b.v. mijn Quooker boiler. Ik heb hiervoor al een loze leiding laten leggen welke ik al bedraad heb met een wdc. Nu heb ik al 8 groepen op 2 aardlekschakelaars staan. Dit betekent volgens mij dat ik een nieuwe aardlekschakelaar nodig heb om een 9e groep erbij te zetten. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Kunt u mij een offerte mailen? In de bijlage zit een foto van de groepenkast.

Reorganiseren en vervangen meterkasten

- Meterkast in woonhuis (11 groepen, 1 3-fase heeft alleen automatische stoppen maar zit niet achter aardlekschakelaar, 3 andere groepen (ijskast, wasmachine) zitten niet achter aardlekschakelaar, gebruik verschillende merken schakelpanelen) - Meterkast in garage (10 groepen via 1 3-fase groep van woonhuis zonder aardlekschakelaar, slechts 1 aardlekschakelaar voor 10 groepen, 1 3-fase is tijdelijk buiten gebruik en heeft alleen automatische stoppen en zit niet achter aardlekschakelaar,, andere groep zit niet achter aardlekschakelaar?)

Groepenkast vervangen en verbeteren

Wij willen onze groepenkast vervangen door een nieuwere. Tevens zouden wij graag zien dat de plek waar hij hangt verbeterd woord. Waar hij hangt zie je gewoon de bakstenen. Ook moet er een groep voor een inductieplaat komen. Wij kunnen daar zelf niets mee omdat je nergens aan mag komen. Het zou dus gaan om * Oude meterkast demonteren, incl. kWh meter * Nieuwe achterwand van hout of wat dan ook. * Nieuwe meterkast ABB met daarin Hoofdschakelaar 3x aardlekschakelaar 9x groep 230V (oven, magnetron, vaatwasser, wasmachine, droger, 4x algemeen) 1x kookgroep 230V (inductie koken)

aardpen slaan

Ik heb een oud huis gekocht en heb zelf de meterkast aangelegd maar de aardpen mist. Ik zou graag deze willen laten zetten. Ik moet ook bij liander de aansluiting laten aansluiten van 1 groep situatie naar een 8 groepen situatie. graag uw visie op de situatie of ik iets heb gemist natuurlijk. Aardlekschakelaar is aanwezig.

Extra groep in meterkast aanbrengen

We hebben een airco aangeschaft (Mitsubishi SCM50ZS-S1) en de buitenunit moet aangesloten worden. Dit kan evt. via een stopcontact (gat door muur boren en airco zo aansluiten op een bestaande groep. Ik weet echter niet of er nog een groep is die dit er nog bij kan hebben. Anders middels het aanleggen van een kabel van airco naar een nieuw aan te brengen groep in de meterkast. De meterkast zit al vrij vol (zie foto: 11 groepen op 2 aardlekschakelaars) dus evt. zou er ook een extra aardlekschakelaar bij moeten.

Partners

Partners van Casius