Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een extra groep aansluiten en keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een extra groep aansluiten en keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een extra groep aansluiten en keuken

Extra groep aansluiten

Uitbreiden van het aantal groepen

Additionele groepen, brandmelders & meldpaneel

- 4x additionele groepen was/droger (2x wasmachine & 2x droger, soutteraine & 3e verdieping, zie tekening No01). - Brandmelders aansluiten aan het elektriciteitsnet (zie tekening Nb-01). - Brandmelders aansluiten aan een brandmeldpaneel (wat raad je aan voor onze situatie?). - 3x additionele groepen keuken (oven/vaatwasser/ijstkast, 2e verdieping, zie tekening No01). - 1x additionele groep 2-fase keuken (inductiekookplaat, 2e verdieping). - Splitsen van elektriciteitsmeter (onder - bovenwoning, zie tekening No01 ). - Groepenkaart

Aansluiten extra groep

Ik wil graag een extra groep in de meterkast laten aansluiten. De kabel komt al in de meterkast uit en zal al worden afgemonteerd op een lasdoos. Het betreft dus alleen het plaatsen van een nieuwe automaat (met aardlek, zie foto) en die aansluiten op de lasdoos.

Aanleg elektra in achtertuin

Meterkast uitbreiden met 1 extra groep. Via kruipruimte een buitenkabel naar achtertuin. Aansluiten buitenkabel op 12 LED spotjes in overkapping en terrasverwamer. Dim schakelaar aan wand van overkapping om licht te schakelen. Wisselschakelaar aansluiten met waterdicht stopcontact voor terrasverwarmer. Specificaties Led Spotjes: PAULMANN LED Inbouwspot Cole Ø 88 mm zwart/zilver mat. (Hornbach). Per lamp 6,5 W. 12 x 6.5W =78 W Dimschakelaar: BUSCH-JAEGER Inbouw basiselement dimmer tronic 40-420 W (Hornbach) T.b.v. Terrasverwarmer ROTH LANGE Opbouw combinatie wandcontactdoos 1-voudig + wisselschakelaar RA IP55 gijs/blauw Spatwaterdicht (Hornbach) Terrasverwarmer: EUROM Terrasverwarmer Heat and Beat. 220V Vermogen 2000W (Hornbach)

Nieuwe groepenkast laten installeren

We beschikken over een meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Omdat we de afgelopen jaren een aanbouw hebben geplaatst en inmiddels veel meer elektrische apparatuur hebben, zou ik de groepenkast graag vernieuwen. Hierbij overweeg ik de volgende aspecten: * Uitbreiding aantal groepen van 6 naar 8 (of eventueel 10). * Aparte groep voor tuinapparatuur * Aparte groep voor TV apparatuur (4 stopcontacten) * Aparte groep voor keuken apparatuur (4 stopcontacten + aangesloten apparaten en verlichting) * Aparte groep voor zonnepanelen (is reeds het geval) * Beschikbaarheid over 2 of meer aardlekshcakelaars (bijv 1 voor begane grond, 1 voor bovenverdiepingen, en 1 voor buiten) * Uitbreiding van 2 naar 4 stopcontacten in de groepenkast voor aansluiten modem etc. * Monitoren energieverbruik per groep (om risico op overbelasting te kunnen meten) * Beltrafo We beschikken momenteel over (ongeveer) 36 stopcontacten begane grond: 18 (veel hardware voor geluid en beeld, aquarium, keuken, vloerverwarming) 1e verdiep: 13 (beperkt aantal apparatuur) 2e verdiep: 3 (wasmachine, meerdere computers, zonnepanelen) tuinhok: 2 (fontein voor aquarium) Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en bijhorende kosten. Een foto van de huidige situatie is toegevoegd als bijlage.

Extra groep meterkast aanleggen

Wat kost een extra groep in de meterkast aanleggen. Ik wil daar een grondkabel op aansluiten voor een tuinhuisje.

Uitbreiding van de meterkast

Wij hebben een een volle meterkast maar krijgen een sauna en in de toekomst gaan we ook inductie koken. We hebben dus een uitbreiding van 2 groepen nodig. We leggen zelf de kabels naar de stoppenkast aan. Jullie moeten die dan aansluiten. De witte kast rechts is van de zonnepanelen De infrarood is 3600 watt, en de sauna is ook 3600 watt. De prioriteit ligt bij de extra groep voor de sauna, eventueel de kookgroep voor later.

Extra groep voor inductieplaat in keuken

Het aansluiten van een stopcontact speciaal voor een inductieplaat in keuken. Dit zal een perilex aansluiting moeten worden. Meterkast zit direct achter de muur waar de aansluiting moet komen. Qua afstand ongeveer 2 meter. Eventueel wil ik zelf wel alvast de lege leidingen/buizen aanbrengen zodat alleen de bedrading hoeft te worden getrokken en aangesloten te worden.

Elektra aanleggen tuin

Nu een zomervakantie naar Tuinesië steeds aannemelijker wordt willen wij willen graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een elektrapunt achter in de tuin, dit zodat we onder de overkapping een lamp kunnen aansluiten en een apart stopcontact hebben voor een wifi versterker/muziek o.i.d. Het betreft een woning uit 2017. In principe zit er nog ruimte op de groep van de bijkeuken en zou het vanuit daar "naar buiten" kunnen.

Plaatsen extra groep in meterkast en laadpunt aansluiten

Ik wil een extra groep in de meterkast afgezekerd op 20A tbv een laadpunt voor een electr auto. De meterkast hangt in een kastje onder de trap en is van voren en van achteren goed te bereiken. De Wallbox komr minder dan 2 meter van de Meterkast. Graafwerkzaamheden ed. zijn niet nodig. Eén gat door de muur voor de Wallbox. Ik had er al iemand voor, maar ondanks herhaald vragen komt hij niet meer opdagen.

Partners

Partners van Casius