Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep aanmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep aanmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep aanmaken

Extra groep aanmaken

We overwegen een zwembad te bouwen, daarvoor is elektra nodig buiten voor filterpomp en warmtepomp. Daarvoor is een extra groep nodig en dienen 2 stopcontacten gemaakt te worden buiten.

Meterkast uitbreiden voor inductie koken

Er komt een inbouwkeuken met een elektrische kookplaat. daarvoor moeten we de groepenkast uitbreiden. qua werkzaamheden dus een groep extra aanmaken, en bedrading naar de keuken toe om de elektrische kookplaat te kunnen aansluiten. Perilexaansluiting is niet aanwezig. Kruipruimte is niet aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat zal ongeveer 3 a 4 meter worden.

Extra stopcontact aanmaken

Ik wil graag een nieuwe groep en een stopcontact aanleggen in de keuken.

Nieuwe groep in meterkast plus aansluiten van fornuis

Nieuwe groep aanmaken in meterkast en de juiste aansluiting voor koken op inductie fornuis ongeveer 5 meter van de keuken. Ik moet ook nog een perilex aansluiting

Stopcontacten verplaatsen, aanleggen, en extra groep

De klus bestaat uit verschillende dingen: 1. Extra groep in de meterkast voor perilex stekker nieuwe inductieplaat 2. Perilex stekker op juiste plek in de keuken aanmaken 3. Wand contact doos van afzuigkap verplaatsen 4. Trekschakelaar installeren in de badkamer voor wasmachine en droger 5. Stopcontact in de badkamer nakijken

Extra stroompunten realiseren op zolder

Op zolder willen we extra stroompunten aanmaken. Er zijn er nu twee waarvan een gebruikt wordt voor wasmachine en droger. De ander zit al op een andere groep waardoor deze niet teveel belast kan worden.

Electra aanpassen voor installatie inductie kookplaat

Ik wil mijn gaskookplaat vervangen voor een inductiekookplaat. Daarvoor wil ik een groep aanmaken een draad naar mijn keuken leggen met een vijfpolig stopcontact. De afstand tussen de meterkast en kookplaat is ongeveer 5 meter.

Extra groep aanmaken + WCD verplaatsen

Betreft een aantal werkzaamheden t.b.v. installatie nieuwe keuken: aanmaken nieuwe groep met wcd, verplaatsen 2 wcd. Boren gat 160 mm in buitenmuur voor de afzuiging.

Extra groep stoppenkast

Voor een nieuwe elektrische verwarming willen wij een extra groep aanmaken. Wat zijn hiervan omgeveer de kosten?

Extra groep aanmaken

Wij wonen in een jaren '90 huis en gaan nu een nieuwe keuken plaatsen. We hebben nu gas maar willen over op inductie en daarvoor moet een nieuwe groep worden geplaatst. Moet waarschijnlijk via de kruipruimte want de meterkast zit op een tegenovergestelde muur.

Partners

Partners van Casius