Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep aanleggen voor inductie en gasleiding afdoppen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep aanleggen voor inductie en gasleiding afdoppen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep aanleggen voor inductie en gasleiding afdoppen

Elektra aanleggen tuin

Nu een zomervakantie naar Tuinesië steeds aannemelijker wordt willen wij willen graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een elektrapunt achter in de tuin, dit zodat we onder de overkapping een lamp kunnen aansluiten en een apart stopcontact hebben voor een wifi versterker/muziek o.i.d. Het betreft een woning uit 2017. In principe zit er nog ruimte op de groep van de bijkeuken en zou het vanuit daar "naar buiten" kunnen.

Stoppenkast vervangen of groep aanleggen

Ik wil graag een extra groep laten aanleggen in mijn stoppenkast, vanwege vele apparaten in de keuken. Ik heb een zeer verouderde stoppenkast (zie foto). Graag hoor ik wat de prijs is voor deze klus en of ik wellicht beter de hele stoppenkast kan laten vervangen en wat daar dan de prijs voor is.

Elektra laten aanleggen

Binnenkort krijgen wij een nieuwe keuken. Maar voordat hij geplaatst kan worden hebben we een extra groep in de groepenkast nodig.

Kracht stroom aanleggen

Goedemorgen, Er moeten voorbereidingen worden gemaakt voor het plaatsen van een zwemspa: -De voedingskabel naar de swimspa dient 5 x 4 mm2 te zijn, en in de meterkast afgezekerd te zijn met een installatie - automaat van 400 volt B25 ampere. (zonder aardlek in meterkast) -Krachtstroom: Stopcontact voor een rode stekker 32 Amp op 380V, 20 Amp afgezekerd, C karakteristiek zekering, via aardlekschakelaar -Stopcontact voor een blauwe stekker 32 Amp op een aparte groep 230V, 20 Amp afgezekerd, C karakteristiek zekering, via aardlekschakelaar

Uitbreiden groepenkast met ruimte en stoppen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Mijn huidige meter kast is vol en er is geen plaats voor een nieuwe groep en dient mijn groepenkast uitgebreid te worden. Ik heb namelijk behoefte aan minimaal 2 nieuwe groepen. Het gaat dus om het realiseren van extra ruimte (bijvoorbeeld extra kast maken) en het aanleggen van 2 extra groepen.

Aanleggen 2 stroompunten buiten

Ik wil graag een extra groep aanbrengen. Vanuit de meterkast onder vloer naar buiten en daar 2 keer 2 stopcontacten aanleggen.

Extra groep aanleggen

Om de airconditioning te laten werken, heb ik een extra groep nodig. Nieuwbouwhuis, 12 jaar oud, voorzien van 7 groepen.

Aanleggen en aanpassingen van electra

Aansluitingen maken voor 9 groepen 1. Een groep voor kapstation 1 en 2 2. Een groep voor kapstation 3 en 4 3. Een groep voor de grote haardrogers 4. Een groep voor de (alle) verlichting in de winkelruimte (nog niet geheel duidelijk wat de invulling wordt*) HIER IS AL VERLICHTING DUS MISSCHIEN NIET EENS NODIG!! 5. Een groep voor de stopcontacten bij de keuken en misschien nog meer. B. In de kelderruimte diverse elektra aansluitingen nieuw aanleggen en tot in de schakelkast aansluiten, zodat de volgende situatie ontstaat: 1. Een groep voor de Wasmachine 2. Een groep voor de droger 3. Een groep voor de kitchenette voor magnetron, koelkast en extra aansluiting boven aanrecht 4. Een groep voor de verlichting Er zijn 7 actieve ongebruikte groepen in de schakelkast En 4 NIET actieve (zie foto) deze zouden ook gebruikt kunnen worden. hoop dat voldoende informatie is, mocht er vragen zijn hoor ik het graag.

Inductiekookplaat aansluiten op nog aangelegde extra groep

Extra groep in oude meterkast aanleggen voor inductiekookplaat, inductiekookplaat aansluiten op extra groep. De afstand tussen inductiekookplaat en meterkast is ongeveer 4 meter. Inductiekookplaat heeft 5 polige stekker.

Extra groep aanleggen voor inductie

Graag laat ik een extra groep aanleggen voor een inductie fornuis. Belangrijk is dat de klus binnen 1,5 week uitgevoerd wordt, omdat ik er dan ga wonen. Ik heb het fornuis nog niet aangeschaft, ik weet niet zeker of hier een perilexaansluiting voor nodig is, dit zou ik graag met u bespreken als u er bent.

Partners

Partners van Casius