Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep aanleggen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep aanleggen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep aanleggen plaatsen

Groep aanleggen voor een kookplaatcombinatie

Ik wil graag een nieuwe groep hebben voor mijn kookplaat combinatie. Graag ontvang ik informatie.

Extra groep aanleggen in de meterkast

Een extra groep in de meterkast maken.

Extra groep aanleggen / plaatsen

Ik wil een extra elektra groep aan laten leggen ter behoeve van een inductiekookplaat. Afstand van de meterkast naar de keuken is 6 meter. Deze is ondergronds via de kruipruimte aan te leggen.

Extra groep aanleggen in meterkast

Ik wil een extra groep aan laten leggen in de meterkast en vanuit de meterkast een leiding naar mijn werkplaats (de meterkast zit aan de andere kant van de muur).

Extra groep aanleggen in de meterkast

Op het moment dat ik een soort gourmetset aan zet dan vallen de groep er uit. Graag laat ik controleren of de groepen in de groepenkast in orde zijn of dat er een groep bijgeplaatst dient te worden.

Extra groep aanleggen

In verband met het gaan koken op inductie zou ik graag een extra groep in de meterkast laten plaatsen. De meterkast is aan de andere zijde van de keuken.

Nieuwe groep laten aanleggen

Ik heb een aantal vragen. Kunt u mij per vraag een gespecificeerd kostenoverzicht toekomen / voorberekenen. *In een huis uit 2004,wil ik graag een nieuwe groep laten aanleggen

Extra groep en kabel naar de tuinschuur aanleggen

Extra groep en +/- 20 meter kabel naar buiten voor te bouwen schuurtje. Graag vrijblijvende offerte.

Groepen uitbreiden

Groep in de keuken uitbreiden wegens nieuwe keuken met inductiekookplaat (7400W) waarvoor waarschijnlijk huidige groep ontoereikend is. Tevens een extra groep aanleggen voor de wasdroger. De keuken komt begin maart, graag voor die tijd installeren.

Extra groep aanleggen

Installeren van een elektrische kookplaat

Partners

Partners van Casius