Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra groep aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra groep aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra groep aanleggen

Aanleggen extra groep in meterkast

Wegens verbouwing van de zolder (3 kamers gemaakt) moet er Electra worden aangelegd hiervoor is waarschijnlijk een nieuwe groep in de meterkast nodig, we zijn opzoek naar iemand die de groep kan adviseren en de groep kan plaatsen

Meterkast extra groep aanleggen tbv keuken

We gaan van gas naar elektrische koken en we willen de oven en de koelkast naar andere kant verhuizen, waardoor stopcontacten en/of groep nodig hebben.

Aanleggen 2e fase + 2 fase groep (inductie kookplaat)

In de meterkast (Ruimte genoeg) - 2e fase aanleggen (Vanuit hoofd aansluiting) - 2 fase groep aanleggen Ik zorg zelf ervoor dat de kabel (5x2,5mm2) van de keuken in de meterkAst komt.

Extra groep tbv airco

Een extra groep laten aanleggen voor de airco

Extra groep voor electrisch koken aanleggen

In onze huidige meterkast een extra groep aanleggen voor electrisch koken.

Extra groep aanleggen

Ik zoek een elektricien die een extra groep kan aanleggen ivm met koken op inductie. Nu maken wij nog gebruik van gas. Er moet waarschijnlijk een kabel getrokken worden naar de keuken.

Stroom aanleggen voor inductie kookplaat

Ik zoek een elektricien die vanuit mijn meterkast een kabel kan trekken naar de plek waar over twee weken een inductiekookplaat komt. De meterkast zit vrijwel direct naast de kruiken. Het gaat om een extra groep plaatsen en kabel trekken (volgens mij).

Extra kabel aanleggen tbv jaccuzi in de tuin

Goede middag wij willen graag een extra vrije kabel aan laten leggen in de tuin tbv een te plaatsen jacuzzi. Wij hebben nog een vrije groep in de stoppenkast . De jacuzzi die we willen gaan kopen trekt max 3500 en aangeraden wordt een aansluiting van 2 maal 220. De kabel kan ik zelf wel in de grond ingraven naar de locatie. Hij moet alleen aan gesloten worden in de stoppen kast . Zoals u kunt zien op de foto is 11 nog vrij . Is dit mogelijk en wat gaan de kosten worden

Elektra buiten aanleggen en groep bijplaatsen

Elektra buiten aanleggen. Vanuit meterkast door kruipruimte naar achtergevel (8-10 meter). Daarnaast nieuwe groep aanleggen + hoofdschakelaar. Wasmachine/ droger zitten nu niet op aardlek, dus die moeten er ook op. Ik ontvang graag een kostenopgaaf.

Aanleggen van een driefasen stopcontact

Het gaskookstel heeft een eigen groep voor de gasontsteking en gasafsluitklep. Daar moet een inductie kookplaat komen die een driefasen aansluiting nodig heeft. Het huis heeft in de meterkast drie aansluitingen die ieder met 25A gezekerd zijn, dus driefasen stroom komt binnen.

Partners

Partners van Casius