Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gleuf in de muur voor televisie gleuf in het plafond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gleuf in de muur voor televisie gleuf in het plafond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gleuf in de muur voor televisie gleuf in het plafond

Elektriciteitssnoer in muur wegfrezen en aansluiten op stopcontact

Het elektriciteitssnoer van de rolluik loopt nu over de muur naar het stopcontact (zie foto). Deze willen we weg laten werken in de muur door middel van frezen en dan rechtstreeks laten aansluiten op het stopcontact. Vervolgens zal de muur gestuct worden. Graag de prijs voor het frezen van de gleuf, wegwerken kabel en aansluiten van de stekker op het stopcontact. (Het stucen zal door iemand anders gebeuren). Hoogte is circa 80 cm en breedte 22 cm + 38 cm tot stopcontact (als je recht freest).

Gleuf in de muur voor televisie + gleuf in het plafond

Ik zou graag een gleuf in de betonnen (prefab) muur willen maken voor de televisie kabels + een gleuf in het plafond voor het verplaatsen van een lichtpunt. Het betreft alleen het maken van de sleuven. De stroom verleggen + afwerken kunnen we zelf voor zorg dragen. Beide gleuven zullen ongeveer 100-120 cm rechte lijn moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Elektra in muur frezen

Onderwerp: frezen en stucen. Voor het wegwerken van elektriciteit draad moet een verticale gleuf gefreesd van 70 cm (vanaf de vloer) in een betonnen muur. In de gleuf moet een elektricteitkoker (PVC) geplaatst worden, diameter 19 mm. Muur dient daarna glad afgewerkt te worden zodat deze schilderbaar is. De vloer is parket en mag niet beschadigd worden.

Gleuf in betonnen muur frezen of boren

Graag wil ik een kabelgoot in een betonnen meur frezen/boren om de kabels van de tv weg te werken (ongeveer 2-3 meter). De werkplek is goed bereikbaar. De klant wil graag dat het zo snel mogelijk wordt gedaan.

Stopcontact in een betonnen muur verplaatsen

Verplaatsen stopcontact I.v.m. Open haard Het is een betonnen muur, gleuf frezen. Ik hoor het graag

Infrezen van stopcontacten naar nieuw lichtpunt

Volgend jaar juli krijg ik mijn nieuwbouw woning en ik wil graag 4 x een lichtpunt laten maken in de wanden. Stroom komt dan van 4 stopcontacten aan de muur. Vanaf stopcontact moet en naar links of rechts en dan 1,5 meter naar boven een gleuf komen. En natuurlijk 4x een gat voor de aansluitdoos. Graag wil ik ook dat alles na het infrezen ook dicht gemaakt wordt. Zie voorbeeld foto. Het nieuwe adres heb ik helaas nog niet, het wordt nog gebouwd.

Aardelektrode slaan

Elektrode slaan buiten langs muur meterkast en brengen naar de meterkast. Aansluiten doen we zelf. Voor de deur is een gleuf gegraven om de watermeter naar binnen te halen. Dat zou gebruikt kunnen worden.

Muursysteem plaatsen

Ik wil een systeem maken aan de muur waar een kluis achter komt, maar je moet het niet kunnen zien. Vandaar dat ik een stenen decoratie muur wil maken waarbij het niet te zien is dat er een gleuf is. De muur is ongeveer 5 cm dik met houten plank erachter Het gat van de muur is ongeveer 50 bij 50 cm Gewicht van dat stuk dat beweegt is ongveer 3 kg. Het systeem moet ervoor zorgen dat het: Optie1: Of 5 cm naar voren schuift (uit de muur) en vervolgens open kan klappen met behulp van schanieren. Optie 2: Of 5 cm naar achter schuift en vervolgens automatisch naar links of naar rechts schuift. Wat ik dus nodig heb is een systeem dat 5 cm naar voren schuift, doormiddel van een knop of een een infrarood signaal.